|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Chanteau kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Tue 7.8.2007 15:48 Post subject: váš vztah s rodiči |
|
|
Zajímalo by mě jaký máte vztah s rodiči,kde jsou třeba ve vašem vztahu problémy (nebo je bezproblémový) ,jaké mají na vás rodiče nároky,jaký vliv, k čemu vás vychovávali.. |
|
Back to top |
|
|
Aduška zjisti, kdo jsi, a tím se staň.
|
Posted: Tue 7.8.2007 15:51 Post subject: |
|
|
s tátou žádný, s mamkou čím dál tím lepší... později se rozepíšu víc.. _________________ Srdce lidské má příliš mnoho snů, než aby mohlo být šťastno. |
|
Back to top |
|
|
Suny ..........................
|
Posted: Tue 7.8.2007 15:57 Post subject: |
|
|
já myslím, že s našima mám vztah v pohodě - z puberty už jsem myslím venku, takže to nejsou ty největší tragédi pod sluncem
Ale já jsem obecně od mala hodně samostatná a hlavně nemám potřebu s nima o sobě mluvit, což je kámen úrazu, jim to chybí. Několikrát mi bylo vyčteno, že o mně nic neví, ale já fakt nejsem ten typ, abych si s nima sedla u večeře a vyprávěla jim, jaký jsem prožla v posledních dnech zážitky a jaký na to mají názor oni
Možná k tomu jednou dozraju, ale nevím.
Každopádně je mám oba moc ráda a lepší rodiče jsem si vybrat nemohla Od mala jsem měla absolutní volnost, mohla jsem si dělat co jsem chtěla, párkrát díky tomu asi měli málem infarkt, ale jinak jsem je myslím moc nezlobila a nevyužívala toho I když okolo těch 15-17 to se mnou muselo být fakt peklo. Jednou mi máma řekla, že díky mě zestárla o 10 let
A ačkoliv vztah máme fakt v pohodě, tak se těším, že teď budu bydlet jinde a uvidíme se jen o víkendech, možná to ty vztahy ještě víc utuží a možná se jim začnu víc svěřovat _________________
If you want to make God laugh, tell him about your plans.
-Woody Allen- |
|
Back to top |
|
|
Velveta kytky 6, meta: 9850
|
Posted: Tue 7.8.2007 16:02 Post subject: |
|
|
Je to čím dál lepší Poslední dobou třeba když přijdu domu, tak jdu dát mámě pusu na tvář, vaříme spolu apod. A občas si s nima jako v dětství jdu večer povídat když už leží v posteli
Zato dřív jsem s nima měla pořád problémy. Nic mi nedovolili, hrozně se o mě báli a byli na mě přísní. Máma mě dvakrát profackovala když jsem se s klukem (no byli to dva různí) líbala před barákem Že je to ostuda a tak. Ale taky jsem byla blbá. Když mě profackovala jednou, tak už jsem se před barákem neměla líbat s tím dalším Nedovolovali mi dřív i třeba jít do kavárny s klukem apod. Vůbec co se týče kluků to s našima bylo příšerný. Jsem na ně měla furt "dost času" i v 16 letech. V 15 jsem měla kluka, bylo to maličko vážnější a máma mi řekla že jestli už jsem s ním spala tak jsem nechutný prase apod. V 16 jsem si pak našla vážnou známost co trvala přes rok a právě v tej době se moje vztahy s našima začaly výrazně lepšit. Tedy vlastně po tom, co mě táta zmlátil. Nedovolil mi jet za svým klukem na chatu kde byla taková akce. Táta měl nervy z práce, naštvala jsem ho jak jsem ho furt přemlouvala a pak jsem se urazila a on mě zřezal (měla jsem modřiny, monokla a natržený ucho). Tak jsem se sbalila a odjela jsem tam bez dovolení. A od tý doby je to dobrý. Už mi tu chatu vždycky dovolili. Pak mi zas nedovolovali u něj spát (poprvý jsem u něj spala na naše roční výročí) a pak už jsem tam spala běžně. Teď už se jich na nic neptám, jen jim oznamuju kam jdu a kdy asi tak přijdu, u svýho novýho přítele smím spát od začátku, naši už si zvykli, i když taky si vyslechnu že je to nevhodný apod. Ty vztahy jsou teď prostě čím dál lepší. I já jsem dostala rozum, byla jsem hrozně problémový dítě, tak se někdy nedivim že na mě byli takoví |
|
Back to top |
|
|
lucyynka kytky 5, meta: 4350
|
Posted: Tue 7.8.2007 16:05 Post subject: |
|
|
Když jsem ještě bydlela doma, dost často to u nás vřelo. Teď, když už jsem se odstěhovala, je to v pohodě Po jedný události mezi mnou a taťkou jsme si ale my dva zůstali dost odcizení Jinak jsem ráda, že je mám, můžu se na ně spolehnout, snaží se mi pomáhat... neměnila bych |
|
Back to top |
|
|
Chanteau kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Tue 7.8.2007 16:11 Post subject: |
|
|
když píšete že jste samostatné (konkr. Suny) znamená to,že máte volnost v rozhodování o vlastních věcech nebo to že jste finančně (aspoň trochu) samostatné. tzn od rodičů nedostáváte peníze a přivyděláváte si samy? |
|
Back to top |
|
|
Suny ..........................
|
Posted: Tue 7.8.2007 16:13 Post subject: |
|
|
ne, finančně na nich závislá jsem, i když si přivydělávám. _________________
If you want to make God laugh, tell him about your plans.
-Woody Allen- |
|
Back to top |
|
|
Mo Cuishle kytky 8, meta: 17650
|
Posted: Tue 7.8.2007 16:46 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
pecička *Discipline, Drive, Determination*
|
Posted: Tue 7.8.2007 16:47 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Askari Geronimo
|
Posted: Tue 7.8.2007 18:07 Post subject: |
|
|
Jo, kdysi tam mozna nejaky vztah byl. Zbyl jen sileny zmatek a vzpominky. |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Tue 7.8.2007 18:17 Post subject: |
|
|
Máma to je moje nejlepší kamarádka, prakticky všechno děláme spolu..no a táta, občas často chlastá, ale když je střízlivej, tak nemáme problém, chodim s nim nakupovat hadry (jemu)
Jinak si myslim, že mě naši vychovali dobře, jsem oprsklá, ale myslim, že se v životě nestratim, umim si sama poradit a to je důležitý, taky si myslim, že nejsem rozmazlená, i když jsem měla vždycky prakticky všechno..Myslim, že ačkoli nejsem zrovna radostí a pýchou svých rodiču, tak jseu spokojený s tim co maj.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
courten kytky 5, meta: 4650
|
Posted: Tue 7.8.2007 18:29 Post subject: |
|
|
Teď už by ten vztah moh být, ale nejde to. Určitý věci rodičům nikdy nezapomenete a neodpustíte... je to horší o to, že když vám někdo zničí kus života, tak byste ho normálně oputili, jenže u rodičů to nejde. _________________ Ona je rebel
kouří na zastávce
jí to chutná
v týhle válce
a její vnitřní orgány
tolerují její rebelství.
|
|
Back to top |
|
|
Askari Geronimo
|
Posted: Tue 7.8.2007 18:46 Post subject: |
|
|
Hlasim se k prispevku Courten a posilam dort za hezkou formulaci. Teda, virtualni dort. |
|
Back to top |
|
|
strawberry kytky 4, meta: 2950
|
Posted: Tue 7.8.2007 19:49 Post subject: |
|
|
vztah s mamou mam hezky
Last edited by strawberry on Wed 8.8.2007 7:28; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Terez1990 kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Tue 7.8.2007 20:20 Post subject: |
|
|
mám úžasné rodiče .. a mám s nimi úžasný vztah .. hrozně si vážím toho, že mi vždycky věřili a podporovali a podporují mě v tom, co mě baví ..
s mamkou si rozumím dokonale, je jako moje kamarádka, ale na druhou stranu má pořád autoritu, prostě se s ní bavím o všem, zbožňuju na ní, jaký má o všem přehled. Umí se bavit z každým, právě proto, že o všem ví alespoň základní věci, je spontánní a je prostě úžasná
a taťka miluju taky úplně nejvíc na světě ... on je oproti mamce víc uzavřený, víc samotář a o to víc si rozumíme, protože jsem po něm. V zimě jsme spolu nachodili kilometry a kilometry na procházkách a úžasně jsme se poznali, hodně mi toho dál a sblížilo nás to ještě víc ..
jsem fakt vděčná za svoje rodiče, protože v mém okolí je čím dál víc lidí z rozvedené nebo nefungující rodiny .. jsem ráda, že je mám .. oba _________________ it is what it is |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Next
|
Page 1 of 7
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|