View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Shrew _______________
|
Posted: Sat 6.1.2007 15:40 Post subject: Jak s kde jste se seznámili? |
|
|
inspirativní téma
já s bývalým přes jedno diskuzní fórum _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
zbrody kytky 4, meta: 3750
|
Posted: Sat 6.1.2007 15:53 Post subject: |
|
|
Seznamili ste se uz nekdo na skoleni ? |
|
Back to top |
|
|
Tangerine kytky 5, meta: 6350
|
Posted: Sat 6.1.2007 15:56 Post subject: |
|
|
1. - rozešel se s mojí kamarádkou a já ho vytahovala z deprese... což se povedlo
2. - ve skautu, nejdřív několikaleté kamarádství, pak pár měsíců skryté zamilovanosti a nakonec
a te? už nic |
|
Back to top |
|
|
flambelle Servant
|
Posted: Sat 6.1.2007 15:56 Post subject: |
|
|
1. přítel - na silvestra, jeden z grupy volejbalistu, ktere jsme poznaly přes spolužáka/y
2. přítel - přes skunkless, pracoval naproti ní
3. (polo)přítel - to bylo nejhez?í, šla jsem z práce ve 4 ráno na zastávce v Lazarský, viděla jsem hezkého kluka, tak jsem se zeptala, kolik je hodin a pak kam jede a když zjistila, že stejným směrem, tak jsem ho vzala do taxíku. Pak jsme si ještě do rána povídali v nonstopu. A druhý den mě pozval na rande. _________________ All work and no play makes Jack a dull boy.
...before I go I just wanna tell you, you were fantastic...absolutely fantastic ...
...he's slim...and a little bit foxy ...
|
|
Back to top |
|
|
Nicky... kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Sat 6.1.2007 16:50 Post subject: |
|
|
1. přítel- seznámili jsme se hodně pubertálním způsobem. Náhodou jsem získala jeho ?íslo (poznamenávám, že mi dřív ani trochu nelíbil), za?aly jsme ho s kámoškou otravovat pak jsme se ob?as scházeli (všichni tři), chodili jsme spole?ně za školu A jelikož ta kámoška nebyla z našeho města, tak jsme spolu šli ob?as ven jen já a on a zbytek si domyslete.
2. přítel- v tene?ních (chodil na stejnou školu, ale poznali jsme se až
tam)
3. přítel- na kamarádových narozkách (ale znala jsem ho už od vidění a dlouho se mi líbil)
4. přítel- dá se říct, že v hospodě
Jinak se s lidma seznamuju hlavně přes kamarády. |
|
Back to top |
|
|
Příšera kytky 3, meta: 1050
|
Posted: Sat 6.1.2007 17:11 Post subject: ed |
|
|
odmazano --che _________________ Kolik roků zabere bolest... |
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Sat 6.1.2007 17:14 Post subject: |
|
|
Flam, teda tu poslední situaci si upřímně nedokážu představit To musíš někdy zopakovat před publikem |
|
Back to top |
|
|
Merykara point of no return
|
Posted: Sat 6.1.2007 17:15 Post subject: |
|
|
teda flam, to bych do tebe vubec nerekla, ze budes takhle odvazna dobry.
my se seznamili na tabore, o rok pozdeji zase na tabore se jednou v noci za velike bourky neco trochu semlelo.. a tak. _________________ Every now and then the stars align, boy and girl meet by the great design.
Could it be that you and me are the lucky ones? |
|
Back to top |
|
|
BadHans Nejstarší rebelka
|
Posted: Sat 6.1.2007 17:17 Post subject: |
|
|
Merykara wrote: | teda flam, to bych do tebe vubec nerekla, ze budes takhle odvazna dobry. |
Mluvíš mi z duše. Já bych si to dokázal představit u hodně lidí, ale u Flam..., máš u mě jeden velký pozitivní bod ve tvaru melounu!!!_________________ I like pleasure spiked with pain and music is my aeroplane
Pro lásku bych třeba zemřel... ale pro život jsem se narodil.
(melouny, pochopitelně) |
|
Back to top |
|
|
flambelle Servant
|
Posted: Sat 6.1.2007 17:19 Post subject: |
|
|
no právě mám pocit, že tohle se mi už jen tak znovu nepodaří
za střízliva oslovit cizího kluka na ulici? sympatického kluka? zeptat se ho kolik je hodin, když v ruce držím mobil? pozvat cizího kluka ať jede se mnou taxíkem i když za ?tvrt hodiny jede tramvaj?
asi skvrny na slunci :). _________________ All work and no play makes Jack a dull boy.
...before I go I just wanna tell you, you were fantastic...absolutely fantastic ...
|
|
Back to top |
|
|
che kytky 6, meta: 10250
|
Posted: Sat 6.1.2007 17:20 Post subject: |
|
|
Lenore wrote: | Flam, teda tu poslední situaci si upřímně nedokážu představit :shock: To musíš někdy zopakovat před publikem :lol: |
To Flambelle asi dělá ?astěji. Když jsem ji po nějakém srazu doprovodil a usadil asi ve tři ráno na tramvaj, tak jsem se posléze dozvěděl že se s někým zakecala a pak strávila asi další ?tyři hodiny kdesi v hospodě.
(po pře?tení předchozího: aha, to asi nebylo za střízliva...) |
|
Back to top |
|
|
flambelle Servant
|
Posted: Sat 6.1.2007 17:21 Post subject: |
|
|
jenze v tomhle pripade jsem uz byla spolecensky unavena (i kdyz asi ne dostatecne) _________________ All work and no play makes Jack a dull boy.
|
|
Back to top |
|
|
wewe Why is raven like a writing desk?
|
Posted: Sat 6.1.2007 17:35 Post subject: |
|
|
edit _________________ Not until we are lost do we begin to understand ourselves.
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music...
Follow your joy
ॐ नमः शिवाय
Last edited by wewe on Sun 10.6.2007 16:13; edited 2 times in total
|
|
Back to top |
|
|
annysek .
|
Posted: Sat 6.1.2007 17:37 Post subject: |
|
|
se soucasnym na maturitnim plese nejlepsiho kamarada, se vsemi minulymi tak nejak pres kamarady.. jo a s jednim vlastne napul pres net.. |
|
Back to top |
|
|
Koogi can't ask why about love
|
Posted: Sat 6.1.2007 17:39 Post subject: |
|
|
Na střední, chodili jsme spolu do stejné třídy. Nechodil s námi od za?átku, prišel až v průběhu roku, protože přestoupil ze stejné školy, ale z jiného města. A seznámili jsme se v šatně, ráno tam prišel a já tam zrovna byla sama Chodit jsme spolu ale za?ali až pět let poté (ale mezitím jsme toho stihli i bez toho chození víc než dost ) _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
|