JonnY kytky 2, meta: 750
|
|
Night Driver Fade to black...
|
Posted: Mon 21.1.2008 22:53 Post subject: |
|
|
Jak jsem napsal...
Night Driver wrote: |
Za krizovatkou pokracujes ve stejnem smeru, i kdyz opoustis hlavni silnici. Tudiz ten blinkr neni vyzadovan. Vyzadovan je pri zmene smeru a ve spojeni s opoustenim hlavni silnice se pouziva hlavne v pripade, kterej jsem hodil predtim vys - " V "....
...Je ale pravda, ze kdyz se hlavni silnice jen staci doleva a vedlejsi pokracuje rovne (jako u toho predtim), taky se smer nemeni. Za predpokladu, ze se tedy blinkr musi pouzit v tomhle pripade, jenom kvuli opousteni hlavni silnice, mel by se pouzit i v "tvem" pripade. |
Z toho lze usuzovat, ze se pouziva jenom pri zmene smeru a tedy to s hlavni a vedlejsi silnici nema nic spolecnyho. Jinak by to byla blbost, davat blinkr, kdyz jedes rovne._________________ D.S. listener, motor oil absorber, delivery Master, (much) petrol user, in M-B vomiter, oversteer for fun/understeer for looking like an idiot provider, rubbish over-roller, Terracan powerslider, 320d hater, tuzer shooter, Lada glorificator, RWD appreciater, RU lover, Renault Trucks drifter, VW tester, far away & nowhere traveler, Favorit pick-up turunger, human stupidity non-accepter, about consumption neglecter, BM-experiencer, Makov observer, wavy ass enjoyer, circuit blitzer |
|
broocinka1 kytky 1, meta: 225
|
Posted: Fri 22.5.2009 7:46 Post subject: |
|
|
Nesnáším řízení. Tak.
Včera jsem byla na své 4 jízdě ( beru i s cvičákem) , instruktor mě protáhl pře Žebětín, Bystrc, komín do centra, Šumavská, Koliště, atd a opět na mě nějaký kretén troubil na Kolišti ( brnáci znají - pro nebrnáky - hnusná velká křižovatka, věčně ucpaná, provoz - no hnusnéé ) ..
Začínám nesnášet řízení. Nejde se mi rozjíždět - někdy se povede, jindy vytočím otáčky do 5000 a nic ( obvykle, dkyž vím, že se musím rozjet rychle, jinak začnu couvat a nabořím auto az mnou...)
No tragédie.
Kdybych neměla nůž na krku, tak s tím švihnu
Na okreskách a tak to je pohoda, ale v centru Brna .... |
|
jirka ...
|
Posted: Fri 22.5.2009 14:59 Post subject: |
|
|
to se naucis, neboj _________________ [i]štestí je dar
] |
|
Jerry_004 kytky 0, meta: 25
|
Posted: Mon 1.6.2009 10:13 Post subject: |
|
|
Tak si zkus někde úpně mimo natrénovat rozjíždění. Dej tomu odpoledne a musí to jít. Až se rozjedeš suveréně z volnoběhu tak už Tě žádná křižovatka nerozhodí... |
|