View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Lucie kytky 3, meta: 1950
|
Posted: Mon 18.5.2009 11:09 Post subject: |
|
|
Liposukce neni místo hubnutí, ale pro vyrovnání postavy. Když někdo třeba má tuk jenom na jednom místě, třeba na břiše. Nechá si ho odsát a už nikdy nebude mít břicho víc tučný než to ostatní. Samozřejmě, když začne přibírat, tak se to někam uložit musí, ale půjde to rovnoměrně do celýho těla. Tukový buňky totiž vznikaj v dětství a v dospělosti se jejich počet nemění. Jen se plní a vyprazdňují. Takže, když je odstraněj, bude se tuk plnit do těch ostatních. (počet mění jen v extrémních situacích: koncentrák nebo hrozná nadváha) _________________ Jak říká Jirka, "Lucinka ma vzdycky pravdu a vic nez pravdu. I kdyz vim, ze pravdu mam ja, ale ona ma vetsi pravdu" |
|
Back to top |
|
|
Koogi can't ask why about love
|
Posted: Mon 18.5.2009 11:12 Post subject: |
|
|
Lucie, to o te tvorbe tukovych bunek v detstvi me zajima. Do kolika let veku to tak cca je a ovlivni to do jak velke miry strava a do jak velke miry dedicnost? _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Mon 18.5.2009 15:53 Post subject: |
|
|
Koogi kriticky obdobi je u malych deti predskolnich a potom hodne v puberte, ale to se tyka spis holek.
Ja treba do tri let bydlela v domacnosti s babickou, ktera me pekne vykrmila a dala mi uzasny zaklad pro to byt porad tlusta. |
|
Back to top |
|
|
Lolita konec
|
Posted: Thu 21.5.2009 7:57 Post subject: |
|
|
to si hrozne pochvaluje mama, ze kdyz jsem byla malicka, tak mi nic nesladila a pekne zdravy veci jsem jedla, vsichni ji tenkrat vycitali, jak je na me prisna a ted at snim co snim, tak jsem vicemene hubenour. ale buhvi, co je na tom pravdy. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 21.5.2009 9:13 Post subject: |
|
|
Lolito, urcite hodne:) Bud mamince vdecna. _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Thu 21.5.2009 17:37 Post subject: |
|
|
Lolit podle me na tom je hodne pravdy. Moje segra se uz narodila a vyrustala v kritickym obdobi bez babci a vepr jako ja neni a nikdy nebyla. |
|
Back to top |
|
|
Rage If life deals you lemons, make lemonade.
|
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 22.5.2009 9:37 Post subject: |
|
|
max, vazne? njn, holt vyjimka potvrzuje pravidlo _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
gigli kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Fri 22.5.2009 10:08 Post subject: |
|
|
nevim, no.
já třeba jako malá nejedla vůbec. byla jsem podvyživený a přichcíplý dítě jako moje malá sestra, do který něco narvat je umění. až v pubertě jsem se znormálnila.
mladší sestra naopak už jako kojenec vypadala jako michelin a sežrala nám i berušky. pak se vytáhla, v pubertě zas něco nabrala, ale teď máme postavu skoro stejnou.
takže úplně nevim, jak na nás to pravidlo aplikovat. |
|
Back to top |
|
|
Leňula Feet planted firmly in the sky
|
Posted: Fri 22.5.2009 10:12 Post subject: |
|
|
ja taky jako maly dite zrala co mi prislo pod ruku (balik bohemek na posezeni, klidne to rodinny baleni, to teda zvladnu doted) a vzdycky jsem byla spis hubena... ted uz ne tolik, ale porad jsem stihla... _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 22.5.2009 10:20 Post subject: |
|
|
Aplikace pravidla:)
- dítě, které se od malička stravuje nevhodně, si tyto stravovací návyky nese celý život. Pokud ho cpou sladkostma, špatně se tohohle návyku (závislosti) zbavuje
- s tím jdou ruku v ruce tukové buňky
btw, to na max byla ironie _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
annysek .
|
Posted: Fri 22.5.2009 10:34 Post subject: |
|
|
ja verim, ze to tak je, ale neznamena to, ze pri vetsi snaze se nemuzou ty bundy vybudovat i pozdeji
Ja jsem jako mala byla hubenounka, mamka nam misto sladkosti davala rozinky, orisky, ovoce a tak, ale pak pozdeji, tak okolo deseti let, jsem se hrozne rozezrala a ty bunky se vytvorily, no:) |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 11.6.2009 12:48 Post subject: |
|
|
musela bych se kouknout do učebnic, abych byla přesná. Ale určitě je rozhodující ten předškolní věk. Dědičnost se projevuje spíš v rozložení tuku než v množství. I když je těžký oddělit dědičnost a výchovu. Tlustý lidi většinou mají špatný návyky a ty naučej i děti..
Já byla jako málá hroznej otesánek. Máma mi dávala všechno bez tuku a skoro bez chuti, aby mi to nechutnalo a já stejně pořád žrala.. I když jsem byla oplácaná, tak proti dnešním dětem skoro hubená.
Přijde mi, že je opravdu hrozně moc obézních dětí. Rodiče jim dovolej sedět u počítače a cpát se sladkostma a mekáčem a vůbec nemyslej na to, že v pubertě s tim ty děti budou těžce bojovat.. _________________ Jak říká Jirka, "Lucinka ma vzdycky pravdu a vic nez pravdu. I kdyz vim, ze pravdu mam ja, ale ona ma vetsi pravdu" |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 11.6.2009 12:50 Post subject: |
|
|
annysek wrote: | ...tak okolo deseti let, jsem se hrozne rozezrala a ty bunky se vytvorily, no:) |
Prosim Tě, jaký? Ženská má mít 20% tuku. Neřekla bych, že jsi nad normálem. Ono by to zase úplně bez tuku taky nešlo.._________________ Jak říká Jirka, "Lucinka ma vzdycky pravdu a vic nez pravdu. I kdyz vim, ze pravdu mam ja, ale ona ma vetsi pravdu" |
|
Back to top |
|
|
|