Skye, ale však to nebylo v minulosti, cos psala o tom uklízení, ale nedávno Já se taky občas neudržím a napíšu o něčím příteli, že je osel, ale co si má člověk myslet, když tady někdo píše jen negativní věci (třeba deja vu, nikdy tady nenapsala o příteli nic pozitivního a tak si člověk prostě nějaký obrázek udělá). Ale chápu, že to tu někdo třeba bere jako takové vypsání věcí, co ho trápí. Ale rozhodně bych neřekla, že holky na tebe něco vytahujou schválně, prostě si udělaly obrázek z toho, co píšeš.
Jinak s tím přizpůsobováním se mám taky problém, už začínám mít pocit, že jsem tak nepřizpůsobivá a hrozná, že to se mnou nikdo nevydrží. Třeba s R. to teď vypadá na rozchod, jako jsme moc jiní, ale já nevím...Prostě, ty dva nebo tři měsíce co spolu jsme jsme neprožili nic zajímavého. Pořád jsme jen koukali u něj doma na TV. Zajít někam na pivo se mu nechce, protože buď nemá náladu nebo je unavený nebo nemá peníze (ale s klukama jde), na výlety zas byla zima atd. (Ale s klukama do Rakouska na lyže jel, to mě zamrzelo, nejde mi o to, že bych chtěla jet taky, ale prostě o princip). Teď je naštvaný, že jsem se mu dlouho neozvala, ale byla jsem i nemocná (a to věděl!) a navíc jsem věděla, že akorát budem koukat celý víkend na ty jeho capiny v TV (To asi fakt zní nepřizpůsobivě, ale jako mně nepřijde normální, že někdo u filmu jako je třeba Spalovač mrtvol brblá jaká je to kravina, ale Kameňák mu přijde vtipný ). Jako nebylo to tak, že bych se mu neozývala a užívala si mezitím s jinýma, ale nějak jsem ani nevěděla, jestli s ním chci být nebo ne. Pak na mě vytáhl, že já mu ani neuvařím, jenže na to já bych mohla říct, že on mě zase nikam nevezme. Když se ho zeptám co podnikneme, že bysme mohli jet na výlet tak řekne nevím nebo že jede na motorky. Prostě žádná snaha, nanejvýš řekne vymysli něco ty. Já bych toho tolik vymyslela, ok, třeba máme každý jiné zájmy, ale něco by se snad našlo, i takové drobnosti jako zajít na zmrzku, do ZOO, výlet po okolí, cokoli, ale mám pocit, že fakt nezájem. Asi by si měl najít nějakou maminu, co mu navaží a až on se vrátí z motorky tak se společně budou koukat na bednu. Ale nechci být sama, tak se teď samozřejmě zas ponižuju, ale on se chová strašně chladně, vím, že ho zklamalo, že jsem se neozývala a že to se mnou není lehký, ale...já nevím E.