|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Crazy girl kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Tue 12.6.2007 18:52 Post subject: |
|
|
ja to taky vzdycky vypravim.. |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Tue 12.6.2007 18:54 Post subject: |
|
|
Nebo co mě na chlapech dostává..je když se má někam jet..hoka všechno sbalí, nakoupí, připraví.. když se ho na něco zeptá ohledně věcí s sebou tak se cítí dotčeně.. pak nastartuje auto a jede..přijede, zjistí že zapomněl polovinu věcí, samozřejmě je to chyba ženský..
Prostě jak oni nic neřešej.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 12.6.2007 18:57 Post subject: |
|
|
me dostava,jak zensky hrozne hysterci,co jeste nevzali,co muzou potrebovat...Kdyz se odjizdi na dlouhe cesty,jak musi zamest,umejt nadobi,zalejt kytky,milion povinnosti a chlap si sedne radsi do auta a pocka |
|
Back to top |
|
|
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
Posted: Tue 12.6.2007 19:07 Post subject: |
|
|
Crazy girl wrote: | tak to urcite,ale ja treba muzu rict,ze me kamaradky hodne zradily,takze urcite veci,pro me dulezite,jim nesveruju,protoze k nim nemam takovou duveru.Ale jiank urcite..
Ale vim,ze bych dala prednost priteli pred kamaradkou,prece jn to objeti,ze je semnou a stoji pri me,je dost dulezity,od cloveka kteryho miluju. |
Jestli tě zradily tak to chápu
Jinak já mám na to jinej názor, většinu věcí, hlavně těch "vážných" nebo takových o kterých chlap vědět nemusí popř. by ho nezajímaly, říkám svým kámoškám. Ještě nikdy pro mě žádný chlap nebyl všechno a přátelství je pro mě víc než nějaká láska, která může rychle pominout. To se u kamarádek, které znám od 1.třídy ZŠ, říct nedá. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 12.6.2007 19:08 Post subject: |
|
|
a jake veci mas na mysli?Co myslis,ze by ho nezajimalo? |
|
Back to top |
|
|
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 12.6.2007 20:49 Post subject: |
|
|
Exi no tak jasne,to je samozrejmy..to jsou takovy ty uplne zensky klepy.. |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Tue 12.6.2007 20:55 Post subject: |
|
|
tak to zase vztahy ostatních to my joo, jsme hrozná drbárna
vždycky si povídáme ty odsrašující případy.. u toho mýho na sídlišti potkáváme takovej páreček, choděj spolu i s košem a držej se u toho za ruce.. jednou jsme nějak hulili a koukáme na ně..jak se drží kolem ramen a pasu a nesou ty odpadky a přítel najednou pronesl památnou větu.. to chceš mít tak zkurvenej život jako oni? s tou tvojí romantikou
Nebo mi třeba řekne co klukům z práce prováděj přítelkyně..Třeba jeden dostal nějak od rodičů byt a ona se mu tam nastěhovala ani se nestihl bránit(to samozřejmě kluci přeháněj) no o tejden později pořídila štěně, řekla mu o tom až když přišel domu..no a takhle mi vypráví a jednou už nevim co to říkal apak dodal.. já jsem fakt rád, že mám tebe, ty mi rozumíš a já rozumim tobě..to mě jakože zahřálo.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
Flowing_ kytky 8, meta: 24650
|
Posted: Tue 12.6.2007 20:59 Post subject: |
|
|
hope wrote: | Další slovo je slovo pomazlit já si představuju něco jako mě mazlila maminka, když jsem byla malá.. a on.. minimálně orální sex.. |
Tak to máme s přítelem taky. Já když se chci pomazlit, tak se přitulím nebo se chci objímat, ale on si pod tím představí minimálně ten orální sex, jak řikáš, jinak to není mazlení (píšu trochu opožděně )
Lothórien wrote: | Dobre, ale co se tyce takovych tech nezavaznych otravnych veci, jako ze jsem mela vyhlidnuty tricko a do druheho dne prodali moji velikost...za to vas chlapi musi zboznovat, kdyz jim tohle vypravite |
Já to příteli vyprávím, on semnou soucítí Ne, on je v tomhle náhodou skvělej, klidně semnou lítá po obchodech _________________ . |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Fri 31.8.2007 19:18 Post subject: |
|
|
obnovuju tema..
Muj přítel je skrytej fylosof..
Neznamená, že když tě nemiluju tak jak ty chceš, že tě nemiluju tak jak nejvíc umim _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
terinas kytky 8, konec
|
Posted: Wed 15.4.2009 13:52 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Wed 15.4.2009 15:18 Post subject: |
|
|
celou dobu tvrdí jak nechce děti, že je nemá rád a oni nemaj rádi jeho..
no a ted je celej vyšokovanej, že možná mít děti nikdy nebudeme.. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 15.4.2009 16:39 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
pecička *Discipline, Drive, Determination*
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 15.4.2009 16:52 Post subject: |
|
|
pecička wrote: | to ja ne, dneska jsem priteli napsala "sehnala jsem krasny replaye co mi sedi!" - pze mne vsechny odstavaj na kolenach a on to vi - a napsal mi obratem "no ty jsi takova sikulka moje!" |
Tak to je něco jinýho, než to o čem mluvím já.
Tohle je naprosto normální podle mě a přítele zajímá, jaký sem si koupila rifle a co nosím na sobě, záleží mu na tom... ale neřikám mu sáhodlouhý příběhy o tom, jak sem něco někde chtěla, pak sem si to rozmyslela, pak už to neměli, pak sem chtěla tamto..._________________ . |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3 ... , 14, 15, 16 Next
|
Page 15 of 16
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|