|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Claris Každý den odvahu!
|
Posted: Wed 7.3.2007 12:50 Post subject: |
|
|
Ochu, nj...ale už ses jí zbavila?? zaspalas tu únavu? asi těžko _________________ Pane, ať jsi stéblo trávy nebo obyčejný list,
prosím dej, ať aspoň trochu umím ve tvých vzkazech číst.
Prosím dej, ať řeči stromů aspoň trochu rozumím,
ať vědí, že se učím a že nic neumím.
Dej, ať zlomím svoji pýchu, dej mi hledat pokoru,
když se trápím zbytečnostmi, ať pohlédnu nahoru.
Ať mi stačí dohlédnout na obzor, který jsi mi dal,
ať se smířím se vším, co jsi mi kdy vzal. |
|
Back to top |
|
|
edit_no_90 kytky 4, meta: 4050
|
Posted: Wed 7.3.2007 12:52 Post subject: |
|
|
No, dneska už je mi líp, trošku (když pominu, že jsem si právě málem spálila sítnici, když jsem oddělala žaluzie, abych se podívala, jak je venku )
A láduju se sacharidama (udělala jsem si dnes tzv. humus den, podle inspirace Mo) |
|
Back to top |
|
|
celita kytky 7, meta: 11650
|
Posted: Tue 24.4.2007 18:51 Post subject: |
|
|
Já mám hrozný stavy únavy. Vstávala sem dneska v 10, do školy sem nešla, protože sem v půl sedmý nebyla schopná vstát. A asi od půl pátý zase padám a usínám. Vůbec nevím co mi je... |
|
Back to top |
|
|
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
*Theuska* Out of order
|
Posted: Tue 24.4.2007 19:04 Post subject: |
|
|
Mě už ta únava naštěstí docela přešla, jak je teď lepší počasí a dýl světlo venku. Ale vstávání nesnáším pořád . _________________ ***Člověk nikdy nesmí přestat snít.*** |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Sluníčko:-) hu
|
Posted: Sun 29.4.2007 15:11 Post subject: |
|
|
Přidávám se do klubu unavených Tak poslední dva měsíce je to šílený,pořád se mi motá hlava,cítim se otupěle,nemam žádnou chuť do života Nejradši bych se zahrabala někam do nory a spala a spala... Dneska sem si byla koupit tablety,kde je železo+Cčko+Bčko...tak snad to trochu pomůže. Taky asi něco provedu s jídelníčkem,musim jíst pestřejc..No snad už se to konečně dá dopořádku Tohle mě nebaví,je to jak kdyby mě někdo praštil po hlavě palicí...a tak se cítim pořád |
|
Back to top |
|
|
Lily Water ....................
|
Posted: Tue 14.4.2009 15:37 Post subject: |
|
|
Holky a doporučily byste mi nějaké konkrétní tabletky? Myslím to železo (+třeba C aby tam bylo). Teď mi zjistili chudokrevnost, prý ať si "něco" koupím, tak zjišťuju, co se osvědčilo.. |
|
Back to top |
|
|
snoopyys kytky 3, meta: 1450
|
Posted: Wed 15.4.2009 9:01 Post subject: |
|
|
Holky, já byla unavená takhle často a pak mi zjistili špatnou funkci štítné žlázy a že je tojeden z příznaků tak se raději nechtě vyšetřit. Ale nechci vás strašit _________________ |
|
Back to top |
|
|
lambretta kytky 6, meta: 8650
|
|
Back to top |
|
|
angie.hill kytky 3, meta: 1150
|
Posted: Wed 15.4.2009 14:05 Post subject: |
|
|
tak ja mam to stejny. proste rano nemuzu za boha vylezt z postele...nemuzu, 11 hodina je idealni, ale to bohuzel zase neni mozny...
a vecer? usinam tak mezi 1-2 hodinou rano....
strasny, proste do budoucna jsem uplne nepouzitelna...... _________________ Smějete se mi, že jsem jiná...ale já se směji vám, že jste všichni stejní... |
|
Back to top |
|
|
Lolita konec
|
Posted: Wed 15.4.2009 14:41 Post subject: |
|
|
to ja od ty doby, co nemusim vstavat v 6, tak jsem vicemene vpohode. ale na gymplu jsem taky po skole musela jit vetsinou spat a zalehnout definitivne nejpozdeji mezi desatou, pul jedenactou.
ted jak vstavam tak v osm, devet, tak jsem celej den vpohode a jsem na me az nezvykle vykonna (kolikrat se mi podari: skola, prace, uklid doma, uvarit, doucovani a hospoda).
ale kdyz me rodina nenecha dospat a vzbudi me uz v 6, kdyz vstavaji, tak pak uz poradne neusnu, ale z postele se nevykopu treba az do 11, cely den jsem hrozne presla, boli me hlava a musim jit odpoledne hned zase spat. |
|
Back to top |
|
|
*jiva* kytky 6, meta: 9050
|
|
Back to top |
|
|
Siddalae kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Wed 15.7.2009 9:43 Post subject: |
|
|
Poslední měsíce bojuju s neskutečnou únavou, jsem jak chodící mrtvola a i mi padají vlasy Byla jsem u obvoďačky a dělala my nějaký kompletní rozbory krve, a zjistila že mi vůbec nic není (teda že mám všechno v pořádku). Připadala jsem si tam jako když si všechno vymýšlím. No řekla, mi že to je asi totální vyčerpání organismu a že si mám koupit vitamíny. No ale už neřekla jaký. Nevím co s tím zdá se mi že se to zhrošuje, odpoledne když se vrátím vždycky tak hodinu spím, protože nejsem schopná normálně fungovat, to jsem nikdy neměla _________________ neměli na guláš přesto byli nejbohatší na zemi protože neznali závist jež blahobyt promění v mindráky |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Zdraví |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Next
|
Page 5 of 7
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|