|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
terinas kytky 8, konec
|
Posted: Wed 15.4.2009 9:04 Post subject: Operace očí |
|
|
Už jsem to tady nakousla v několika tématech, ale myslím, že si zaslouží vlastní
Prosí holky, který to mají za sebou, jestli by napsaly nejaký info...hlavně, jak jsou spokojený, jaký vady měly předtím, kde na zákroku byly a kolik to stálo
Vím, že byla Ness, Harleyka?
Já o tom poslední dobou pořád přemýšlím. Tolik penez uz jsme vyhodila za cocky, ktery me stejne tlaci a nevidim v nich. Moje milovany bryle uz mam hrozne dorasovany, zkriveny a nevim, jestli se mi chce absolvovat dalsi kolotoc vybirani a stejne nenajdu tak krasny Chci nosit slunecni bryle! Chci si moc lehnout u telky a nemit strach, ze si bryle uplne zkrivim
Na jednu stranu uz jsme na byrle hodne zvykla a citim se v nich dobre (jenze jen v tech mych pokrivenych, druhy bryle mi vubec nesedly a nemam je rada).
Jen nevim, jak je to s tim porodem.... Je blbost davat tolik penez, kdyz by se oci zase zhorsily... |
|
Back to top |
|
|
snoopyys kytky 3, meta: 1450
|
Posted: Wed 15.4.2009 9:12 Post subject: |
|
|
Táta byl před rokem na operaci očí a nemůže si to vynachválit. Je spokojenej. Rozhodl se k tomu, kvůli fotkám, že na nich vypadal blbě (můj maturiťák) a taky hodně sportuje. Mno a tak šel hned skoro bez velkého rozmýšlení.
Říkal, že to nebolí, že je to úplně v klidu akorát se pak ptal co to tam trochu smrdělo a on, že to byla jeho rohovka, že se pálila, když ji pilovali mno
Potom nosil asi týden nebo 14 dní sluneční brýle a teď OK. Tak doporučuju Jak si psala za čočky stejně vyhodíš hrozně moc peněz a navíc ta aplikace a tak... _________________ |
|
Back to top |
|
|
terinas kytky 8, konec
|
Posted: Wed 15.4.2009 9:14 Post subject: |
|
|
Snoop a kde na tom byl? Nevis kolik ho to cca stalo?
Holky a jde odstranit i astigmatismus zejo? Nam fyzikar tvrdil, ze ne, ale ja jsem presvedcena ze jo?! |
|
Back to top |
|
|
snoopyys kytky 3, meta: 1450
|
Posted: Wed 15.4.2009 9:28 Post subject: |
|
|
Stála ho 20 000kč každý oko a byl v Pruhonicích někde... Teď mi to řekla máma a docela pálka.. _________________ |
|
Back to top |
|
|
Skye kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Wed 15.4.2009 9:38 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ a na nebi hvězdy svítí
jen aby nakonec přestaly hřát |
|
Back to top |
|
|
LadyCroft bojovnice!!!
Joined: 22 Jan 2007 Posts: 13356 Location: flight level over 195 (19500 ft)
|
Posted: Wed 15.4.2009 9:45 Post subject: |
|
|
holky já hlavně slyšela že by se to mělo dělat až tendy když žena odrodí, protože při porodu ti můžou prasknout žilky nebo něco takového jsem slyšela...že prý je nebezpečné dělat zákrok před těhotenstvím...ale asi to bude stejné jako s piercingem do pupíku _________________ women who behave rarely make history |
|
Back to top |
|
|
terinas kytky 8, konec
|
Posted: Wed 15.4.2009 9:51 Post subject: |
|
|
Lady, ja si právě nejsem jistá, jestli tohle není jen takovej ten strašák, co se říká a lidi tomu věří Třeba jako škvoři, co lezou do uší
Já si každopádně zajdu na oční aby mi zkontrolovali dioptrie abych zjistila, jestli se mi jeste nehorsi.
Zas cekat do "po porodu" se mi vubec nechce Chci mit tri decka, jedno az pozdeji |
|
Back to top |
|
|
LadyCroft bojovnice!!!
Joined: 22 Jan 2007 Posts: 13356 Location: flight level over 195 (19500 ft)
|
Posted: Wed 15.4.2009 9:54 Post subject: |
|
|
Teri já právě tohle slyšela, stejně jako s tim piercingem do pupíku-jestli se doktor trefí do nějakých nervů tak neotěhotvíš a tak... možná to bude zase další hoax, ale chtělo by to se o tom radši dobře informovat _________________ women who behave rarely make history |
|
Back to top |
|
|
vodněnka kytky 3, meta: 1250
|
Posted: Wed 15.4.2009 10:29 Post subject: |
|
|
Terinas, operace kvůli astigmatismu jde. Zkus si zadat do googlu operace očí astigmatismus a hodí ti to hned několik odkazů. Já nad tím taky uvažuju, protože z toho mám dost poničené sebevědomí. Když jsem se o tom bavila se svou oční doktorkou, tak říkala, že se ta operace provádí běžně a to už je nějaký ten rok zpátky. No a ten porod už nějak řešit nemusím před porodem se to nedoporučuje asi kvůli tomu, že by mohly popraskat žilky _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/]
|
|
Back to top |
|
|
Cantarella kytky 5, meta: 5250
|
Posted: Wed 15.4.2009 10:41 Post subject: |
|
|
Já o tom taky hodně uvažuju, už jsem se ptala minulý podzim a moje očařka mi řekla, že jsem na to ještě moc mladá, protože dioptire narůstají třeba až do 25 let. Takže mám v úmyslů čočit ještě tak rok (grrrr) a pak do toho taky jdu, i kdybych si měla vzít půjčku, protože tohle je investice, která se vrátí tak stokrát (pokud se operace povede). Představa, že se nemusím s ničím srát, spát kdykoli a kdekoli, nemuset nic řešit...ach, to je krása.
Navíc už jsem fakt slepá i se stávajícíma čočkama, musím si nechat přeměřit oči a objednat si silnější šošovky , což je jen další důkaz, že se mi ty oči pořád horší. Takže mhouřím oči, dělaj se mi vrásky...no běs.
A je pravda, že je to hodně drahý, ale věřím, že do doby, než na to budu mít roky a prachy, se třeba ta cena trochu sníží, protože teď to zatím fakt vychází na nějakých 50 000 + -. _________________ Chcípni Rimmere!
Už se stalo.
OPAKOVAT!! |
|
Back to top |
|
|
Byzzy kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Wed 15.4.2009 10:43 Post subject: |
|
|
Já o operaci taky uvažuju, ale pořád to nějak odkládám Navíc - jsem si skoro jistá, že ikdybych měla teď najednou oči zdravé, tak budu brýle nosit dál. Prostě ke mě patří a já jsem na ně zvyklá. |
|
Back to top |
|
|
Chantelle kytky 4, meta: 2550
Joined: 29 Aug 2007 Posts: 2507 Location: bažina zoufalství a propast beznaděje
|
Posted: Wed 15.4.2009 10:49 Post subject: |
|
|
Já bych to taky chtěla podstoupit, ale bohužel mám hodně dioptrií, takže ani nevím, jestli to má cenu
Ale ta představa, že bych se po operaci probudila a viděla normálně nemusela řešit nandavání čoček, brýle atd. To je pro mě něco neuvěřitelnýho. |
|
Back to top |
|
|
terinas kytky 8, konec
|
Posted: Wed 15.4.2009 11:07 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Siddalae kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Wed 15.4.2009 11:23 Post subject: |
|
|
Děda byl nedávno na operaci, měl těch dioptrií hrozně moc. (nosil brýle jak lupy a stejně neviděl ). Nejdříve mu dělali jedno oko a pak za nějaký čas druhé. No ale on za to neplatil nic. Jsem proto dost překvapená těmi částkami tady.
Jo a jinak říkal, že to nebolí ani mu to rpá nebylo nijak nepříjemné. Akorát po operaci pořád nadával babičce, protože mu musela kapat do očí a nikdy se netrefila
Teď má sice brýle, ale dioptrií nějak hodně málo _________________ neměli na guláš přesto byli nejbohatší na zemi protože neznali závist jež blahobyt promění v mindráky |
|
Back to top |
|
|
Ness always in love....
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Zdraví |
All times are GMT + 1 Hour Goto page 1, 2, 3, 4, 5 Next
|
Page 1 of 5
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|