|
sfera.pravy.net Přeji úspěšný rok 2025 pro všechny! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
hope Válenka Domácí
|
Posted: Sat 11.4.2009 21:38 Post subject: |
|
|
no možná by ti tu větu, budeme kamarádi necítím se na žádný vztah, mohl vysvětlit nějakej chlap...
alepodle mě to v překladu znamená něco jako " na šukání bude dobrá"..
takže pokud ti jde o sex, ano jde to dobře |
|
Back to top |
|
|
angie.hill kytky 3, meta: 1150
|
Posted: Sat 11.4.2009 23:42 Post subject: |
|
|
hope, myslim , ze jsem tady dost jasne napsala, ze o šukání mi nejde...proto bych asi nebrecela..........
nazor kluka mam, nazor toho, kdo nas zna oba velmi dobre.
ale vic lidi vic vi.....
a ted si pripadam hrozne spatne, ze jsem zalozila tema, ktery te evidentne otravuje.. tak ho necti tohle forum tady pro to je, abysme si tady mohli nezavazne popovidat, poradit si a tak. nebo se snad mýlím? _________________ Smějete se mi, že jsem jiná...ale já se směji vám, že jste všichni stejní... |
|
Back to top |
|
|
Man of the world caballero
|
Posted: Sun 12.4.2009 1:12 Post subject: |
|
|
annie...kromě toho že tě tu vítám po nějaké době se ještě vyjádřím k otmu co bylo napsáno.
Absolutně nesouhlasím s tím co píše hope.
Pokud s ním budeě spát z důvodu že ho chceš dostat není to dobrý nápad. jAko může se vyplatit a taky nemusí, to je na tobě, co uznáš za vhodné...
To že ti teď řekl něco že chce být jen kamarád, není absolutně směrodatné protože za týden to může být jinak, takže tohle bych neřešil...
uvidíš jak se to vyvrbí...
každopádně sex kamarádství změní, a je na obou jak to dokáží ustát...může ho změnit k lepšímu ale i k horšímu _________________ Miluj hluboce a vasnive. Muzes se pritom zranit, ale je to jediny zpusob,jak zit svuj zivot. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 12.4.2009 1:27 Post subject: |
|
|
děkuji za přivítání
já jsem nad tím strašně dlouho přemýšlela, bylo to tak půl na půl....mě spíš zaráží to, že on se prostě chová uplně jinak...chce byt kamarad, ale nikomu nedovoli aby na me sahnul, zarli, hlida me, kdykoliv jsme nekde venku, casto se me dotyka a kdyz uz je to mozne, tak me liba........
tohle kamaradi moc mezi sebou nedelaji, ne? tak co vlastne chce? _________________ Smějete se mi, že jsem jiná...ale já se směji vám, že jste všichni stejní... |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 12.4.2009 7:47 Post subject: |
|
|
aha, tak to je docela zvláštní...hlavně to líbání. já se třeba nelíbám s každým a určitě ne s kamarádkama. Takže asi tak. Kamarádi se mezi sebou nelíbají, žárlit na sebe můžou, i ty dotyky, ale líbání je už za čárou.
Můžeš udělat podle mě dvě věci. Buď mu řekneš že tě tohle nebaví a ať si to kouká rozmyslet a nebo budeš dělat kamarádku a mezitím flirtovat( a klidně i něco víc) s jinýma a on si možná uvědomí, že by tě chtěl mít jen pro sebe. Záleží na tobě na co se cítíš, třeba nakonec zjištíš že tě tyhle hry nebaví a tím se to taky vyřeší...
No tak jsem na tebe zvědavý jak to dopadne _________________ Miluj hluboce a vasnive. Muzes se pritom zranit, ale je to jediny zpusob,jak zit svuj zivot. |
|
Back to top |
|
|
Hyenečka kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 12.4.2009 9:20 Post subject: |
|
|
Hyenečka tak to je uplne to stejny! žádný vztah nechce, protoze je zklamaný...na druhou stranu se ale neumí moc ovládat.
ale je to hodne impulsivní clovek, tak doufám, že se spíš bude řídit pocitama a srdcem
Mane to víš že ho budu provokovat a snažit se aby o mě měl strach, určitě ti dám vedet jak se to hýbe.
(kdy dáme sushi???) _________________ Smějete se mi, že jsem jiná...ale já se směji vám, že jste všichni stejní... |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 12.4.2009 9:35 Post subject: |
|
|
jenže je otázka jestli tě to bude bavit... Jak jsme řekl, to že nechce vztah se může změnit strašně snadno
no já bych ti řekl čím se chlapi ještě řídí a proto se tak neovládají... _________________ Miluj hluboce a vasnive. Muzes se pritom zranit, ale je to jediny zpusob,jak zit svuj zivot. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 12.4.2009 9:39 Post subject: |
|
|
to je pravda, a tam se ´jim v urcitem okamziku preleje krev z mozku a je to v pr.....
tak dalo by se říct, že tímmto přemýšlel naposledy:-D _________________ Smějete se mi, že jsem jiná...ale já se směji vám, že jste všichni stejní... |
|
Back to top |
|
|
Fantagiro kytky 3, meta: 1950
|
Posted: Wed 15.4.2009 10:02 Post subject: |
|
|
angie ja by som to moc nehrotila, hlavne ked je cerstvo po rozchode..
mohlo by sa stat, ze by si bola len "prechodna stanica", ak vies ako to myslim.. _________________ Asi to tak funguje aj pri rozchodoch. Že aj keď bolia a keď vlastne vôbec nič nie je doriešené, stačí, aby padlo slovné spojenie definitívny rozchod a z kruhového objazdu sa zrazu objaví cesta, po ktorej sa dá výjsť. Je jedno či štvornožky, alebo vzpriamene po dvoch. Je jedno, že ju človek chvíľu ignoruje a stále sa vozí dookola. Je tam. Tá cesta. Človek sa môže nastaviť na nové zajtrajšky, stopne blúdenie emócií v krvnom obehu, celé je to iné. Lepšie. |
|
Back to top |
|
|
Hecate kytky 2, meta: 750
|
Posted: Wed 15.4.2009 12:59 Post subject: |
|
|
...
Last edited by Hecate on Tue 18.5.2010 9:19; edited 3 times in total
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 15.4.2009 12:59 Post subject: |
|
|
že by si na mě vylečil zlomené srdce a kopnul by me do pr...
to bych vazne teda nechtela
dneska prijel jen neco vyridit do skoly, ale byli jsme spolu na obede....cekala jsem , ze se zdrzi do zitrka, ale musi do prahy kvuli foceni...aaaach jo tak jsem se na to tesila...moc moc moc. a ted nemam vubec chut vecer ani nikam vyrazit.
ale dal mi pusu, kdyz prisel i kdyz jsme se loucili...pusu - na pusu
a to je opravdu pokrok! protoze driv to bylo jen "cau"
takze mam zmatek jeste vetsi nez dosud _________________ Smějete se mi, že jsem jiná...ale já se směji vám, že jste všichni stejní... |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 15.4.2009 13:02 Post subject: |
|
|
hecate díky, máš pravdu hlavně s tou dobou...ty dva měsíce jsou dost optimální, pokud se to nehne, tak to asi nemá cenu
no a k tomu rozchodu .... to je prave to. on s ní "byl-nebyl". znali se asi rok a pul a porad po sobe jen pokukovali...ona ma pritele (tri roky) no a asi tak posledni mesic se to mezi nima zvrtlo.takze spolu byli vlastne mesic s tim, ze on byl jen jako jeji milenec......
ale zamiloval se, chtel vztah, chtel ho s ni...a nevyslo to. _________________ Smějete se mi, že jsem jiná...ale já se směji vám, že jste všichni stejní... |
|
Back to top |
|
|
Hecate kytky 2, meta: 750
|
Posted: Wed 15.4.2009 13:07 Post subject: |
|
|
...
Last edited by Hecate on Tue 18.5.2010 9:18; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Srdeční záležitosti |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4 Next
|
Page 2 of 4
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|