no jo
taky už jsem na to přišel....
Ohledně téma tu - nebudu vymýšlet znovu co tam kde bylo...
Mě konkrétně by mocinky potěšilo kdyby princezna sama řekla pojď jdeme se kouknout někam ven a prostě se projít,někam to zakotvit na kafíčko,pak někam na lavečku a povídat si a prostě já mega moc miluju když je moje princezna "svá" prostě když přirozeně se chová a povídáme si o čemkoliv co není jen takové to hloupé "žvatlání" aby nebylo ticho...
Ticho není vůbec špatné - ostatně už je to dlouho co sem jí to naposled řekl ale vždycky když je ticho čekám pusu. Takovou tu slaďoulinkou z lásky co řekne víc než milion věcí najednou.
Je k pozastavení (pozoruju to na sobě), že s postupujícím věkem nad 20+ je všechno co děláte spíš takové stereotypní (ne proto že by se to dělalo dokola ale proto že Vám to vyhovuje). Ostatně mě už to taky tak přijde ale já ám chuť jako už tehdá kdy jsem se rozhodl koukat svým směrem a plavat proti proudu znovu něco dělat, znovu sem tam vyletět ze zaběhlého rytmu a věnovat se naplno a spontálně všemu co miluju (princezan je samosebou na prvním místě
)
neci tu zatím písat zase nějakou moc moc moc perličku - zase by mě namýchlo jednání některých.takže pěkně pomalu