|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
broocinka nevim, fakt nevim.
|
Posted: Wed 21.2.2007 12:33 Post subject: prosím o rady - mezilidské vztahy na ulici. |
|
|
Zdravím všechny.
Chci se tady zeptat jestli si nebudete vědět někdo rady co s mým problémem.
Bydlíme s přítelem třičtvrtě roku v novém bytě. Ze začátku bylo vše OK, sousedi fajn, lidi z ulice taky fajn, ale po Vánocích přišel přítel z venčení s tím, že mu jeden chlap vyhrožoval, že mu dá do huby. Přičemž toho chlapa znám, normálně jsme se spolu bavili o psech - on má 3 pudli.
Když se to opakovalo, na milého pána jsem si počkala a zeptala jsem se ho, jaký má důvod a proč vyhrožuje mému příteli. Odpověděl, že tukáme na jednu paní u nás v baráku, což není pravda.
Od té doby nám vždy jednou za čas vyhrožuje, když jdu večer venčit, tak na mě několikrát řval, že mi dá do huby atd.
Na policii mi na mou otázku co s tím odpověděli, že musím mít svědky, jenomže on si vybírá zrovna situace, když je jedne z nás sám a na ulici nikdo není. Jeho psi jsou dost agresivní amě už tohle dost unavuje.
Nedá se s ním bavit, je většinou ožralej jak dobytek, ti jeho psi neustále vyjíždějí a řvou.
Nevím už co stím.
Díky za rady. |
|
Back to top |
|
|
Tornado_Lou kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Wed 21.2.2007 13:41 Post subject: |
|
|
edit
Last edited by Tornado_Lou on Fri 5.10.2007 8:14; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Zenoa 25.9.2002
Joined: 03 Jan 2007 Posts: 1333 Location: ...in crazy town...
|
|
Back to top |
|
|
Suga kytky 5, meta: 4950
Joined: 08 Jan 2007 Posts: 4897 Location: Kde mám ty fialový kytky?!
|
Posted: Wed 21.2.2007 17:18 Post subject: |
|
|
Je tak to je jasná rada, nahraj to, natoč to... ožrala jeden trapnej když přidáš že furt chlastá tak to bude mít ještě horší. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 21.2.2007 19:45 Post subject: |
|
|
Agresivní pudli. Ano a žádná sranda to není. Ono uskakovat před třema psama, kteří se tě snaží pokousat a ještě bránit svého psa, který se schovává za tebe je na prd.
Nahrát sjme to zkoušela, bohužel nic moc kvalita a není tam nic slyšet. Jen šum a tma.
Zkouším ho ignorovat, ale někdy to fakt nejde. |
|
Back to top |
|
|
n1ckn4m3 kytky 1, meta: 175
|
Posted: Wed 21.2.2007 19:57 Post subject: |
|
|
Tak tady je kazda rada draha.. Mozna se treba zajit zeptat te pani jak je to s tim klepanim.. Jakoze mozna ze rve porad proto, ze je tam nekde nejakej trouba, kterej se bavi klepanim na neci dvere.. Ale chovani toho chlapa je neuveritelny.. Takhle beztrestne nekoho terorizovat aniz by ten clovek mel nejakej ocividnej duvod.. Nedovedu si predstavit co bych delal.. S takovymhle se totiz nedomluvis.. Vylitej sprajclej (ne)mozek je hodne spatna kombinace. A nejhorsi na tom je, ze kdyz se ty ozves, budes ty ta spatna (beze svedku), ale kdyz se neozves, bude si on cim dal tim vic jisty v kramflecich a bude si dovolovat vic a vic.. Neslo by treba to probrat s nekym ze sousedu kdo ho zna? _________________ I've gone waddle about |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 21.2.2007 21:02 Post subject: |
|
|
No, ta paní je stará a moc nevychází z bytu. Kdoví jak to je. On moc přátel asi nezná, možná v tý hospodě,a le to zase nechci riskovat já.
Co jsem se bavila s pejskaři, tak s ním má problémy víc lidí - tedy s jeho psi, ne s ním.
Mám strach, že když třeba na něho podám oznámení, tak po mě půjde ještě víc. Navíc mám pocit, že si nás s někým plete, páč pořád říká, že jsme z lontu, jenomže to není pravda.
Nevím co s tím. Není to příjemný a když má u sebe ty psi, tak i dost nebezpečný.
n1ckn4m3: já se nedám, několikrát už jsem s ním měla výstup, ale on prostě bude prudit dál. Přítel říká, že ho mám ignorovat, ale mě už to štve. |
|
Back to top |
|
|
Suga kytky 5, meta: 4950
Joined: 08 Jan 2007 Posts: 4897 Location: Kde mám ty fialový kytky?!
|
Posted: Wed 21.2.2007 21:04 Post subject: |
|
|
Pudlové sou pěkný svině. Mám zkušenosti |
|
Back to top |
|
|
Johanka kytky 3, meta: 1350
|
Posted: Wed 21.2.2007 23:55 Post subject: |
|
|
Já bych za tou pani nechodila, jednou zaklepete... a už se to s váma poveze do konce života.
Asi bych si ho vyhmátla, když bude střízlivej a upozornila bych ho, že se chová nevhodně, chtěla bych vysvětlení a zároveň bych mu objasnila, že se plete. Pokud by s ním ani potom nebyla rozumná domluva, tak bych mu řekla, že ještě jednou to zkusí a zavoláš policii. Když to zkusí, tak je zavolej, breč do telefonu, chce to trošku divadýlko, že máš hroznej strach, že nevíš co dál, co když Ti něco udělá, že jsi teď doma sama... Uvidíš, že přijedou. Minimálně dědouška vyslechnou... a nějaký pomsty bych se nebála. _________________ 27.10.2010 - Těhotenská poradna
23.11.2010 - TP
|
|
Back to top |
|
|
villete vrrrr raf raf
|
Posted: Thu 22.2.2007 0:20 Post subject: ed |
|
|
edit _________________ "All will be well, and all will be well, and every kind of thing will be well." (Julian of Norwich) |
|
Back to top |
|
|
Fantagiro kytky 3, meta: 1950
|
Posted: Thu 22.2.2007 11:17 Post subject: |
|
|
Johanka _________________ Asi to tak funguje aj pri rozchodoch. Že aj keď bolia a keď vlastne vôbec nič nie je doriešené, stačí, aby padlo slovné spojenie definitívny rozchod a z kruhového objazdu sa zrazu objaví cesta, po ktorej sa dá výjsť. Je jedno či štvornožky, alebo vzpriamene po dvoch. Je jedno, že ju človek chvíľu ignoruje a stále sa vozí dookola. Je tam. Tá cesta. Človek sa môže nastaviť na nové zajtrajšky, stopne blúdenie emócií v krvnom obehu, celé je to iné. Lepšie. |
|
Back to top |
|
|
Tornado_Lou kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Thu 22.2.2007 12:52 Post subject: |
|
|
edit
Last edited by Tornado_Lou on Fri 5.10.2007 8:16; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
ephelides *louloute*
|
Posted: Thu 22.2.2007 13:32 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 22.2.2007 16:53 Post subject: |
|
|
Děkuji za rady.
Situace se trošku posunula.
Dozvěděla jsme se od souseda, že mu už jednou musel vrazit a řval po něm, at se tomuhle vchodu vyhýbá, páč mu začal hrabat do auta, zavírat barák a byl sprostej. A to soused na blikačky vykládal z auta stůl u baráku.
Večer se sejdeme já, soused a ještě jedna sousedka a rozhodneme se co dál. Nemám s ním problémy jen já a přítel, což mě trochu uklidnilo. Nejspíš na něho hromadně podáme nějakou stížnost, nebo snad i oznámení? na policii.
Důležité je, že se něco začalo dít.
No, abych pravdu řekla, někdy mám docela strach, že mi opravdu něco udělá. On má snad 130 kilo a já mám 55, takže bych ani šanci neměla se ubránit.
A stím zastřízliva. Ono to moc nejde, když ej nalitej už v 8 ráno. Navíc i tak s ním není řeč, nejchce se bavit. Jde prostě dál a naprostá ignorace nebo příval nadávek. |
|
Back to top |
|
|
Johanka kytky 3, meta: 1350
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page 1, 2 Next
|
Page 1 of 2
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|