View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Lenore ___________________
|
Posted: Tue 17.3.2009 12:26 Post subject: |
|
|
Jan, proč se ti ježí vlasy z toho, co čte Shrew? _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
Janeira .
|
Posted: Tue 17.3.2009 12:28 Post subject: |
|
|
protoze nemam seznam v lasce a desi me, ze to dela takhle kazdej a ta uroven informovanosti. Ale to je jedno _________________ We can be heroes just for one day. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 17.3.2009 12:38 Post subject: |
|
|
tak myslim, že úroveň informovanosti fakt nesouvisí se seznamem... stejně, co tam můžou mít za zprávy, čtk?
podle mě to naprosto stačí, dozvíš se bez omáčky, co se stalo, a když tě něco zaujme, tak si zjistíš víc
spíš si myslím, že je daleko víc lidí, co získává informace jenom z televizních zpráv, kde už jsou hezky zkreslený a zdramatizovaný, což mi přijde horší _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
Janeira .
|
Posted: Tue 17.3.2009 12:43 Post subject: |
|
|
pro me je nejlepsi si pustit CT24, treba pri ty snidani nebo veceri. Ale kazdy to ma jinak a ja se zase akorat bezduvodne rozcilim pri slovech Nova, Blesk a takovy _________________ We can be heroes just for one day. |
|
Back to top |
|
|
Mykéna kytky 7, meta: 14650
|
Posted: Tue 17.3.2009 12:44 Post subject: |
|
|
Mě spíš děsí, že někdo dokonce získává běžný informace ze Střepin, kde je to nejen předžvýkaný, ale dokonce ti řeknou, co si o tom myslej, čímž ti nenápadně nabídnou, co si o tom máš myslet ty.
K tématu, já když se v poslední době bavím s někým blízkým o politice, tak se naštěstí shodneme na tom, že už nás to prostě nebaví o všem přemýšlet. Maximálně komentujeme, co se děje v naší EU nebo mezi Ruskem a Obamou, takže většinou shoda. |
|
Back to top |
|
|
gigli kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Tue 17.3.2009 15:51 Post subject: |
|
|
Shrew wrote: | nebo zase že Obama chce jít v praze pěšky do restaurace. Ochranka a náklady na to budou stát šíleně peněz, proč, kvůli němu? prej prostě bohužel má tuto funkci tak prostě si nebude vymýšlet kraviny..ale já s ním opět musím souhlasit, no amíci prostě..
|
eh, tohle teda úplně nechápu. jako ochranka a bůhvíco se mu bude muset platit tak jako tak, takže jestli si s ní zajde pěšky do restaurace už je snad fuk.
ale je fakt, že pokud bysme ho zavřeli do nějaký neprůstřelný kobky někde u letiště, že by se ty náklady mohly snížit trochu. nebo by nemusel vůbec jezdit a klaus by mu třeba mohl poslat pohled nebo mail spíš. pohled do usa taky něco stojí. |
|
Back to top |
|
|
Poni kytky 1, meta: 200
|
Posted: Tue 17.3.2009 16:11 Post subject: |
|
|
No.....
Říká se že televize ovlivňuje ( a nečekaně je to pravda ) ,co se týká medií tak jsou zásadním prostředkem pro ovlivňování lidí ( samosebou je to nenásilný způsob ) a proto se na ni nekoukam - filmy na netu (i) legálně a zprávy když chci se zeptám přátel,když chci čtu,když se zajímám vím podstatné. co se týá politiky tak politiku neřeším ( ano je to celkem i škoda ) .
Teleize jakožto i nástroj pro komunikaci politické scénky ( bez aférek a incidentů se tam nic neukáže ) tak i pro zatvrzování názorů....
ruku na srdce - vidíte v televizi nějakou ilegální párty ( jak tam pár lidí leží upa polomrtvých a je jedno kvůli jakému materiálu co požili nebo unavou ) a hned se vám začne do paměti zarývat že to vypadá takhel všude všichni a vždycky.... je to nromální proces a média ( i politika ) tohoto jev využívá jak se říká decentně tak aby to nebylo až moc okaté. _________________ Podpis je něco jako otisk palce |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 17.3.2009 16:32 Post subject: |
|
|
no já souhlasím s ponikem, lépe už se to napsat nedalo _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Tue 17.3.2009 16:43 Post subject: |
|
|
...
Last edited by Shrew on Sun 7.2.2010 13:25; edited 2 times in total
|
|
Back to top |
|
|
Janeira .
|
Posted: Tue 17.3.2009 16:46 Post subject: |
|
|
jiste Shrew, dyt to pisu konkretne o tobe preci! _________________ We can be heroes just for one day. |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Tue 17.3.2009 16:49 Post subject: |
|
|
předsudek jako předsudek, o mě nejde _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
Janeira .
|
Posted: Tue 17.3.2009 16:53 Post subject: |
|
|
ne, tady jde o me - ja jsem zaujata proti Pravu, ktery se prezentuje na seznamu a mit to jako jediny informacni zdroj je mi proste nesympaticky, oproti tomu si rada ctu Lidovky.cz a ihned.
dyt at ma kazdy, to, co je mu mily.
a co se tyce Blesku a Novy, to jsem samozrejme nespojovala s tebou, jen uvadela dalsi (horsi) nesympatickou alternativu vedle seznamu.
cely _________________ We can be heroes just for one day. |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Tue 17.3.2009 19:28 Post subject: |
|
|
jo aha, takhle! _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
BadHans Nejstarší rebelka
|
Posted: Wed 18.3.2009 0:11 Post subject: |
|
|
Lenore wrote: | no já souhlasím s ponikem, lépe už se to napsat nedalo |
Uííííííí!_________________ I like pleasure spiked with pain and music is my aeroplane
Pro lásku bych třeba zemřel... ale pro život jsem se narodil.
(melouny, pochopitelně) |
|
Back to top |
|
|
Poni kytky 1, meta: 200
|
Posted: Wed 18.3.2009 16:55 Post subject: |
|
|
edit
Last edited by Poni on Wed 18.3.2009 20:24; edited 1 time in total