|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
le chat kočka
|
Posted: Fri 6.3.2009 9:56 Post subject: jsem v prdeli |
|
|
Nadpis mluví za vše...před půl rokem jsem poznala Milana - tehdy byl ženatý, tedy zprvu tvrdil, že je už rozvedený, pak to ale samozřejmě vyšlo najevo. Neodradilo mě to. Jezdil za mnou asi dva měsíce a já se do něj hrozně zamilovala. Potom ho jeho žena opustila kvůli jinému. Zhroutil se z toho, protože ji pořád miloval, i když mě tvrdil, že ne. Odstěhovala jsem se kvůli němu do Prahy, abych mu se vším pomohla. Přestála jsem i to, že chtěl upět svou ženu. Prožila jsem s ním nejhroší období jeho života, kdy se mu rozpadla rodina, neměla ani korunu, skoro žádnou práci a ani kde bydlet. Teď, když jsme se jakž takž zpamatovali, v podstatě já jsem mu všechno vyřídila, tak jsem si na sebe vzala úvěr, protože jemu by ho nedali. A teď? Našel si nějakou o 6 let starší čubku, o které tvrdí, že ji miluje. Prostě po tom všem se na mě vysral. Nejhorší je, že ho pořád ještě miluju a nedokážu se od něj odpoutat. A pak ten pvěr. Sice tvrdí, že mi ho splatí, ale já nevím. Má dost nejistou práci - je herec. Teď jsem v Praze, kde mám jen pár kamarádů, a kam jsem šla hlavně kvůli němu. Jsem z toho úplně vyřízená . |
|
Back to top |
|
|
Milísek kytky 2, meta: 750
|
Posted: Fri 6.3.2009 9:59 Post subject: |
|
|
Nepatří to do nějakého jiného tématu, než zakládat nové? |
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
Skye kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Fri 6.3.2009 10:07 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ a na nebi hvězdy svítí
jen aby nakonec přestaly hřát |
|
Back to top |
|
|
JÁjenJÁ kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Fri 6.3.2009 10:11 Post subject: Re: jsem v prdeli |
|
|
maxmiliana wrote: | le chat wrote: | Prostě po tom všem se na mě vysral. | On na tebe sral od zacatku, ale ty to nechces videt.
Z toho co si o nem kdy psala to nevypadalo, ze by to byl clovek co te miluje a stoji o tebe. |
s tímhle souhlasím, ono je sice těžký přes ty ružové brýle zamilovanosti vidět krutou realiátu, ale přece jsi nevěřila, žě tě miluje jak ty jeho?!_________________ Sebeláska je jediná láska, která trvá navěky
O. Wilde |
|
Back to top |
|
|
le chat kočka
|
Posted: Fri 6.3.2009 10:11 Post subject: Re: jsem v prdeli |
|
|
maxmiliana wrote: | le chat wrote: | Prostě po tom všem se na mě vysral. | On na tebe sral od zacatku, ale ty to nechces videt.
Z toho co si o nem kdy psala to nevypadalo, ze by to byl clovek co te miluje a stoji o tebe. |
Máš pravdu. Nechtěla jsem to vidět a teď jsem dopadla, jak jsem dopadla. Je to moje blbost a nesnáším se za to. |
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
le chat kočka
|
Posted: Fri 6.3.2009 10:28 Post subject: Re: jsem v prdeli |
|
|
maxmiliana wrote: | le chat wrote: | Máš pravdu. Nechtěla jsem to vidět a teď jsem dopadla, jak jsem dopadla. Je to moje blbost a nesnáším se za to. | Chyba je zkusenost, to se pocita:) |
Aspoň že tak. Jen mě to sere. Nikdo s ním neprožil takový sračky jako já. Jenže nic z toho. Ani to mi nezaručilo jeho věrnost. |
|
Back to top |
|
|
gigli kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Fri 6.3.2009 10:30 Post subject: |
|
|
tak to, že s někym zažiješ sračky, ti nezaručuje jeho doživotní lásku a věrnost. |
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Fri 6.3.2009 10:37 Post subject: |
|
|
No věrnost ti bohužel nezajistí nic. A po přečtení prvních pár vět se mi chtělo hnusně napsat "a cos čekala", ale holt člověk v zamilovanosti neuvažuje moc racionálně. Tak se aspoň pokus z něj dostat ty peníze a hlavně mu zase nenaleť, až si to za dva měsíce rozmyslí s tím, že vlastně strašně miluje tebe. _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
Hecate kytky 2, meta: 750
|
Posted: Fri 6.3.2009 12:27 Post subject: |
|
|
...
Last edited by Hecate on Tue 18.5.2010 8:41; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
le chat kočka
|
Posted: Fri 6.3.2009 15:03 Post subject: |
|
|
Hecate
Smlouvu bohužel žádnou nemáme, úvěr je napsaný na mě. Ale věřím, že mi to splatí, splácí všem, kterým dlužil, i když by se na některý lidi mohl vysrat, ale peníze jim přesto vrací. Tak doufám, že to tak bude i v tomhle případě. Každopádně mi nejde zas tak o ty peníze. Spíš o to, že mě tak strašně prosil, ať jdu za ním do Prahy. Uvěřila jsem (opět) těm kecům o věčné lásce. Jsem prostě debil, co dodat. |
|
Back to top |
|
|
Tevi. kytky 8, meta: 19650
|
Posted: Fri 6.3.2009 15:17 Post subject: |
|
|
le chat, tady je vidět, že tenhle chlap opravdu neví, co chce. Chce to, co nemá a když už to má, tak to zase nechce a hledá něco nového.
Nic si nevyčítej, máš o zkušenost navíc, jak psala max a člověk dělá v zamilovanosti možná ještě i větší koniny.
Snad ti ten úvěr splatí.
Kdybych byla na tvém místě, tak bych asi taky neuvěřitelně zuřila, přestěhovala jsi se kvůli němu, obětovala se mu, pomáhala mu v nejhorších chvílích, půjčila mu a on si pak najde jinou. Tady to vidíš.
Přeju pevné nervy a ať to co nejrychleji přejde a ať ti taky splatí tu půjčku. _________________
* Žena nepotřebuje toho, kdo nepotřebuje ji.** |
|
Back to top |
|
|
Hecate kytky 2, meta: 750
|
Posted: Fri 6.3.2009 17:12 Post subject: |
|
|
...
Last edited by Hecate on Tue 18.5.2010 8:41; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
le chat kočka
|
Posted: Fri 6.3.2009 17:31 Post subject: |
|
|
Děkuju, holky. Domů už se asi nevrátím, nemůžu si teď dovolit přijít o práci, když mám ten úvěr. Každopádně spíš mě sere ten jeho podraz, hlavně že sám tvrdil, že on by ženskou v životě neopustil...ach jo, jak můžu pořád těm kecům věřit? |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Srdeční záležitosti |
All times are GMT + 1 Hour Goto page 1, 2, 3, 4, 5, 6 Next
|
Page 1 of 6
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|