|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
LadyCroft bojovnice!!!
Joined: 22 Jan 2007 Posts: 13356 Location: flight level over 195 (19500 ft)
|
Posted: Tue 3.3.2009 21:33 Post subject: vaše vůle a její pevnost :) |
|
|
tohle téma tu ještě není
zajímalo by mně jak jste na tom s vůlí..zda nemáte problém se k něčemu zaříci a nedělat to, nebo pokulháváte?
například si řeknete DOST a opravdu s něčím nadobro zkončíte, nebo nemáte na to dost té vůle?
není to jenom s kouřením, alkoholem, jídlem,chlapama...ale tak celkově....
máte silnou vůli nebo slabou?
jak svojí vůli trénujete?
platí na vás cukr a bič nebo nějaká jiná metoda? _________________ women who behave rarely make history |
|
Back to top |
|
|
Mo Cuishle kytky 8, meta: 17650
|
Posted: Tue 3.3.2009 21:49 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Bye
|
|
Back to top |
|
|
LadyCroft bojovnice!!!
|
Posted: Tue 3.3.2009 21:51 Post subject: |
|
|
Mo z tebe bych měla fakt brát příklad! _________________ women who behave rarely make history |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Tue 3.3.2009 21:52 Post subject: |
|
|
mě motivuje Mo, tím, jaká je:)
myslím to vážně...
chtěla jem tím říct, že mne motivují lidé s pevnou vůlí v mé blízkosti, lidé aktivní, kteří si řeknou chci to a ono to jde..když vidím, že to jde, a že někdo v mé blízkosti dokáže hodně, chci taky...
je to hnací motor jako nic jiného...
totéž různé prezentace, akce v mém oboru, když jsem v galerii, na výstavě, všechno mě hrozně "nakopne"
naopak lidé líní, neaktivní, lidé s výmluvami mě demotivjuié.
taky mě motivuje příležitost a čas..který je dobré využít, když se něco naskytne, nebráním se tomu ale snažím se pro sebe vytřískat maximum - npříklad erasmus jsem chtěla, protože škola ho nabídla, naskytlo se to a to je výzva! no a tady se skýtá zase možnost jiná a taky je to výzva..a tak dále..musí mě to ovšem bavit! to je základ. kde není chuť, nejde nic _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude.
Last edited by Shrew on Tue 3.3.2009 23:21; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
mariposa kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Tue 3.3.2009 23:16 Post subject: |
|
|
Neumím to tak rozvést jako Mo a taky už jsem dost ospalá
Vůli mám hodně pevnou, neznám vlastně nikoho kdo by ji měl tak pevnou jako já. Když něco chci, tak to vydržím a nedělá mi to žádný problém. Ale musím to cítit tak nějak vnitřně, když si to jen tak říkám tak to není ono, musím to opravdu chtít.
Přestala jsem pít, přestale jsem kouřit a nedělá mi to žádný problém. Spíš naopak jsem si k tomu vytvořila až odpor - a přišlo to samo, jednoho dne jsem si řekla "a stop" (nemyslím deci červeného k obědu, to si dám, protože mi víno chutná a my jižani tak popíjíme , myslím ožírání a následné chování).
Vůli netrénuju, prostě jsem taková odmala. A platí na mě jenom můj vlastní pocit a mozek, moje motivace. _________________ věřím |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Wed 4.3.2009 12:38 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
Chocolate Jedem das Seine und mir das Beste:-)
|
Posted: Wed 4.3.2009 14:11 Post subject: |
|
|
ja to mam jako mari, do puntiku
kdyz neco chci, tak toho proste dosahnu, ale musim to opravdu chtit, kdyz se budu snazit jen proto, ze vim, ze bych neco mela udelat, nepovede se mi to a za chvili to zacnu flakat. Musim to chtit a byt o tom presvedcena, pak mi to jde samo.
co se tyce trenovani, tak jsem jednou delala takovy pokus, inspiroval me nejaky casopis. Slo o to, ze kdyz clovek hubne a omezuje sladke atd., tak s sebou neustale musi nosit neco, co ma strasne rad, ale momentalne si to musi odpirat. A samozrejme to nesezrat a tim trenovat tu vuli. |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Wed 4.3.2009 14:23 Post subject: |
|
|
chocolate, to je dobrá metoda, ale přijde mi až příliš sebetrýznící..nedovadu si představit, jak člověk co chce přestat kouřit si dá do kapsy cigaretu, aby jí mohl odolávat... _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
Chocolate Jedem das Seine und mir das Beste:-)
|
Posted: Wed 4.3.2009 15:42 Post subject: |
|
|
ano, sebetryznici je to velmi
S cigaretami jsem to nezkousela, skoda. Ale kourit jsem prestala po 7 letech, protoze jsem to tak citila a chtela jsem najednou prestat. Ale zajimalo by me, jak se clovek dostane do toho stadia, ze si rekne Tak a ted to chci, ted zhubnu/prestanu kourit/dosadte si co chcete, ted se to povede, zatne zuby, zapoji pevnou vuli a ono se to povede, prestoze x let pred tim kouril, byl oplacanej aniz by mu to vadilo. |
|
Back to top |
|
|
Ruth A. sort of mental masturbation
|
Posted: Wed 4.3.2009 17:23 Post subject: |
|
|
Chocolate wrote: | ja to mam jako mari, do puntiku
kdyz neco chci, tak toho proste dosahnu, ale musim to opravdu chtit, kdyz se budu snazit jen proto, ze vim, ze bych neco mela udelat, nepovede se mi to a za chvili to zacnu flakat. Musim to chtit a byt o tom presvedcena, pak mi to jde samo.
co se tyce trenovani, tak jsem jednou delala takovy pokus, inspiroval me nejaky casopis. Slo o to, ze kdyz clovek hubne a omezuje sladke atd., tak s sebou neustale musi nosit neco, co ma strasne rad, ale momentalne si to musi odpirat. A samozrejme to nesezrat a tim trenovat tu vuli. |
to by u mě vedlo k tomu, že bych každý den jedla něco sladkého |
|
Back to top |
|
|
Mo Cuishle kytky 8, meta: 17650
|
Posted: Wed 4.3.2009 17:27 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Bye
|
|
Back to top |
|
|
Kyo kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Wed 4.3.2009 20:52 Post subject: |
|
|
nemam vubec zadnou, kdyby jo, jsem na tom ve vsem 100x lip _________________ Doba kráčí vpřed a svět se předhání. Už i blbci mají vyšší vzdělání. |
|
Back to top |
|
|
Janeira .
|
Posted: Wed 4.3.2009 21:04 Post subject: |
|
|
taky nemám vůli, v ničem _________________ We can be heroes just for one day. |
|
Back to top |
|
|
LadyCroft bojovnice!!!
|
Posted: Wed 4.3.2009 22:36 Post subject: |
|
|
koukám že je nás víc... já bych ráda měla vůli v:
přestat kouřit
vykašlat se na lidi co mi za to nestojí a nepodléhat jim potom
přestat se opíjet do němoty a tudíž se vyhýbat paux passům
být na sebe tvrdá ve sportu a opravdu pravidelně se přinutit cvičit
jíst zdravě a pravidelně...
ale prostě na to nemam čas na všechno nebo nevim...a večer nemam vůli nejíst když příjdu z práce domů, kde na mně nikdo nečeká...si koupim kočku,fakt..abych se vracela domů a věděla že tu někdo je (ale to je velké OT ) _________________ women who behave rarely make history |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page 1, 2, 3 Next
|
Page 1 of 3
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|