|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
terinas kytky 8, konec
|
Posted: Sun 15.2.2009 19:30 Post subject: |
|
|
Já mám taky italii moc rada, ale spis kvuli jazyku a tak My bysme nekam do apartmanu asi nechteli, chci aby si pritel zkusil ten tak trochu luxus, ty hromady jidla, velikej hotel.
Ale pekelne jste me nahlodaly Porad me enjak laka to recko a mozna i tim chorvatskem bych nepohrdla, ale na druhou stranu to je jediy more kde pritel by, takze on bude chtit podivat se jinam. Asito necham na nem jestli tunisko atd. nekam letecky nebo se uskromnime a omezime to jen na chorvatko nebo tak.
Kdybysme meli auto tak jedu do Ch., je to tak krasny, mam to tam moc rada, nebyli bysme na nikoho vázaní, ale busem se mi do toho moc nechce. |
|
Back to top |
|
|
terinas kytky 8, konec
|
Posted: Sun 15.2.2009 19:36 Post subject: |
|
|
Jj leni, spíš to, asi jsem blbě napsala ten dotaz A vy chcete do řecka jak? Busem, letadlem? Do hotelu nebo apartamanu? |
|
Back to top |
|
|
terinas kytky 8, konec
|
Posted: Sun 15.2.2009 19:39 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
pecička *Discipline, Drive, Determination*
|
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Sun 15.2.2009 19:42 Post subject: |
|
|
Kamarad se slecnou zacal zase presvedcovat na Egypt a Tunis (a klasicky recko). A ja jak to tu ctu na tom nevidim nic pozitivniho. Jen ze to muze byt doslova pruser
Zlaty Recko. _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Back to top |
|
|
Flowing_ kytky 8, meta: 24650
|
Posted: Sun 15.2.2009 19:46 Post subject: |
|
|
teri, určitě letadlem A já osobně bych radši do apartmánu, přesně jak píše pecka, tak to mám moc ráda. Ale jede nás víc, takže se musím přizpůsobit a budeme v hotelu ale nevadí mně to vůbec _________________ . |
|
Back to top |
|
|
terinas kytky 8, konec
|
Posted: Sun 15.2.2009 19:48 Post subject: |
|
|
Theri a vy jezdite do toho recka jak? Pres cestovku nebo nejak na vlastni pest?
Flowi a vy uz mate neco domluvenyho?
To je dalsi moje dilema jestli neco vybrat uz ted nebo pockat na LM , ale spis to vidim na to LM, protoze nevim jak pritel zvladne zkousky, ja prijimacky... |
|
Back to top |
|
|
Janeira .
|
Posted: Sun 15.2.2009 19:51 Post subject: |
|
|
teri, ja byla v Riad Palms - nebylo to spatny, ale zase zadny zazrak Sracku dostali vsichni vyjma me hned asi druhy den, ja jsem se pripojila asi paty. Ven jsme taky moc nechodili, hlavne kvuli tatkovi, nejak mel problem se prodirat tim davem Arabu se dvema blondynama a malou holcickou. Ale je to spis zvyk, kdyz je clovek navykly na Recko a takovy, tohle je takovy neprirozeny, proste jsem se lip citila v Evrope. _________________ We can be heroes just for one day. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 15.2.2009 19:54 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Back to top |
|
|
lambretta kytky 6, meta: 8650
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 15.2.2009 19:56 Post subject: |
|
|
Ta cesta do recka mi prave vubec nevadila. Se spoustou lidi se sjizdime do dneska. Krasne to to tam vsechny stmelilo, ale chapu, ze treba pro ty, co chteji dovcu spis o samote a nemaji radi takhle vetsi kolektiv je to spis na skodu. _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Back to top |
|
|
lambretta kytky 6, meta: 8650
|
|
Back to top |
|
|
Fantagiro kytky 3, meta: 1950
|
Posted: Sun 15.2.2009 21:50 Post subject: |
|
|
Flow tak to ste mali stastie a natrafili na nejaky lepsi, jasne ze aj v ramci jednej kategorie su rozne..len vo vseobecnosti Egypt, Tunisko a Turecko sa pocet * posuva smerom na dol od Europy a teda mne bolo povedane, ze od 4* mas vacsiu istotu, ze ti "nebude zle", co sa tyka jedla, lepsia hygiena atd.. _________________ Asi to tak funguje aj pri rozchodoch. Že aj keď bolia a keď vlastne vôbec nič nie je doriešené, stačí, aby padlo slovné spojenie definitívny rozchod a z kruhového objazdu sa zrazu objaví cesta, po ktorej sa dá výjsť. Je jedno či štvornožky, alebo vzpriamene po dvoch. Je jedno, že ju človek chvíľu ignoruje a stále sa vozí dookola. Je tam. Tá cesta. Človek sa môže nastaviť na nové zajtrajšky, stopne blúdenie emócií v krvnom obehu, celé je to iné. Lepšie. |
|
Back to top |
|
|
Flowing_ kytky 8, meta: 24650
|
Posted: Mon 16.2.2009 11:16 Post subject: |
|
|
teri, nic domluvenýho nemáme, bohužel. Takže kdoví jak to dopadne. A nechceme přímo do Řecka, ale na Krétu _________________ . |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
|
Page 8 of 8
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|