sfera.pravy.net Forum Index
sfera.pravy.net
Krásné narozeniny, Byzzy! :)
VEČER=)
Goto page Previous  1, 2, 3

Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc.
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Chocolate
Jedem das Seine und mir das Beste:-)

PostPosted: Tue 16.12.2008 14:19    Post subject: Re: VEČER=) Reply with quote

1. v kolik hodin cca chodíte spát? a kdy myslíte, že je akorát
okolo pulnoci chodim a myslim, ze pro me je to akorat, driv vetsinou neusnu

2.chodíte spát nepravidelně, nebo kvůli škole č ipráci musíte dodržovat spací režim?
chodim spat pravidelne okolo pulnoci, jedno jestli jsem druhy den doma nebo nekam musim

3. co všechno před ulehnutím děláte (zuby, sprcha, převlíct...) a děláte to skutečně pravidelně? zapiju vitaminy, zkontroluju jestli je zamknuto a posledni dobou kontroluju i horaky u sporaku, protoze ty Christianka pritahujou, vycistim zuby, vyndam cocky, odlicim, nakremuju oblicej, sprcha jak kdy, zalezi jestli jsem byla predtim v posilce nebo tak, jdu ke Christiankovi

4. dodržujete "nenacpat se jídlem alespoň 2 hodiny před spaním?"
jj, s plnym brichem bych neusnula

5. co obvykle děláte bezprostředně před tím, že si řeknete To je hodin, už půjdu spát... vetsinou dodelavam nejakou praci na pocitaci nebo s manzelem neco

6. a co po téhle větě(myšlence) jako první uděláte?
no asi vypnu pocitac, nebo si s manzelem rekneme, ze jdem spat

7. jdete spát tak, že se jen odvalíte do postele, nebo probíhá určitá příprava? umyju se, nakremuju oblicej, vyndam cocky...

8. dokážete usnout v pokoji s 1)puštěným pc(notebookem) 2)spolubydlícím, který je sice jako myška ale pořád vzhůru 3)rozsvícné lampičce 4)když venku bouchají petardy
ne, ne, ne a ne, potrebuju naprosty klid, tmu, ticho

9. máte před spaním u sebe poznámky a píšete si co vás napadá k zítřku?ukoly a tak, aby jste na to nemuseli před spaním myslet?
ne

10. máte nějaký rituál při usínání nebo v procesu "jdu spát" ?
jdu potichu do Christiankovo pokojicku a chvilku se divam, jak spi Love
Back to top
View user's profile Send private message  
Dellores
kytky 6, meta: 8250

PostPosted: Tue 16.12.2008 14:49    Post subject: Reply with quote

nemáte právo číst tento příspěvek
Back to top
la fraise
.

PostPosted: Tue 16.12.2008 15:05    Post subject: Re: VEČER=) Reply with quote

Nejdříve okolo 22. hodiny, nejpozději kolem 24. Myslím, že to jde. Smile

2.chodíte spát nepravidelně, nebo kvůli škole č ipráci musíte dodržovat spací režim?
Myslím, že chodívám spát celkem pravidelně, snažím se spát aspoň těch 8 hodin.

3. co všechno před ulehnutím děláte (zuby, sprcha, převlíct...) a děláte to skutečně pravidelně?
Zuby, sprcha, čištění pleti, pyžamo, ponožky:).

Většinou ano.

5. co obvykle děláte bezprostředně před tím, že si řeknete To je hodin, už půjdu spát...
Jsem na PC, učím se...

Vyčistím si zuby, pleť a zalehnu.

7. jdete spát tak, že se jen odvalíte do postele, nebo probíhá určitá příprava?
Natřesu si polštářky, nastavím si mobil, natřu si rty balzámem, dám i k posteli pití.

8. dokážete usnout v pokoji s 1)puštěným pc(notebookem) 2)spolubydlícím, který je sice jako myška ale pořád vzhůru 3)rozsvícné lampičce 4)když venku bouchají petardy
1) Ne, 2) Ano, 3) Ano, 4) Nevím.

9. máte před spaním u sebe poznámky a píšete si co vás napadá k zítřku?ukoly a tak, aby jste na to nemuseli před spaním myslet?
Ne.

Neusnu bez poslouchání hudby, musí přehlušit všechny ostatní zvuky.
Orsej
wants to break free

PostPosted: Tue 16.12.2008 20:35    Post subject: Reply with quote

Mykéna
kytky 7, meta: 14650
kytky 7, meta: 14650

PostPosted: Tue 16.12.2008 21:59    Post subject: Re: VEČER=) Reply with quote

1. v kolik hodin cca chodíte spát? a kdy myslíte, že je akorát Arrow v 1, ve 2... akorát je v 11

2. chodíte spát nepravidelně, nebo kvůli škole č ipráci musíte dodržovat spací režim? Arrow velmi nepravidelně, režim bych samozřejmě mít měla

3. co všechno před ulehnutím děláte (zuby, sprcha, převlíct...) a děláte to skutečně pravidelně? Arrow sprcha, zuby, zubní nit, pyžamko - tohle vždycky

4. dodržujete "nenacpat se jídlem alespoň 2 hodiny před spaním?" Arrow jj, tak když jdu spát ve dvě a naposledy jím v sedm ...

5. co obvykle děláte bezprostředně před tím, že si řeknete To je hodin, už půjdu spát... Arrow jsem na facebooku, na aortě

6. a co po téhle větě(myšlence) jako první uděláte? Arrow dohraju hru, pozavírám okna a vypínám komp Laughing

7. jdete spát tak, že se jen odvalíte do postele, nebo probíhá určitá příprava? Arrow musím se umýt

8. dokážete usnout v pokoji s 1)puštěným pc(notebookem) 2) spolubydlícím, který je sice jako myška ale pořád vzhůru 3)rozsvícné lampičce 4)když venku bouchají petardy
Arrow 1) PC ne - hučí, ntb vypínám, abych neničila baterku
2) ano
3) když na to přijde, tak jo
4) tak pozdě v noci nikdy nebouchají

9. máte před spaním u sebe poznámky a píšete si co vás napadá k zítřku?ukoly a tak, aby jste na to nemuseli před spaním myslet? Arrow co? o tom jsem neuvažovala Idea

10. máte nějaký rituál při usínání nebo v procesu "jdu spát" ? Arrow ne, akorát musím mít u postele vodu, nařídit budík a vysmrkat se
Back to top
Willow
The mean one.

PostPosted: Tue 16.12.2008 23:04    Post subject: Reply with quote

You’re worthy of more

Last edited by Willow on Thu 22.3.2012 11:09; edited 1 time in total
Back to top
Janeira
.

PostPosted: Fri 23.1.2009 16:16    Post subject: Reply with quote

chodim cim dal dyl - vetsinou tak kolem pulnoci, ale casto i dyl. Je to vsechno dany tim, ze casto spim i pres den a zaridila jsem se tak, abych nemusela vstavat brzo rano, coz je pro me lepsi

skolu mam ruzne a moc do ni teda popravde nevstavam, vikendy jsem nucena vstavat max do 10 (pokud nejsem u babicky teda Mr. Green )

3. co všechno před ulehnutím děláte (zuby, sprcha, převlíct...) a děláte to skutečně pravidelně? ja se sprchuju vetsinou driv, nez jdu do perin - takze uz jsem v pyzamu nekolik hodin pred ulehnutim. Tesne pred spanim si cistim zuby a jdu na wc Very Happy

vubec ne, nejlip se spi s plnym zaludkem Mr. Green
5. co obvykle děláte bezprostředně před tím, že si řeknete To je hodin, už půjdu spát...
sedim u pocitace nebo se snazim zoufale ucit na druhy den. Nekdy taky lezim s knizkou v posteli a to pak nevnimam, kolik je hodin

zuby, wc, naridit budika, pokud musim a zhasnu Laughing

7. jdete spát tak, že se jen odvalíte do postele, nebo probíhá určitá příprava? kdyz uz je po zubech a nechci se mi curat, nevidim duvod, proc se proste neodvalit
1)ano
2)to se nestane, protoze ja jsem ten v noci vzhuru spolubydlici - ale asi bych to zvladla
3) v nouzi ano, ale proc bych to delala Shocked
4) zalezelo by na intenzite Laughing

vetsinou premyslim a taky pisu zpravy podobne tem z opilosti - mam tesne pred usnutim uplne posunuty mysleni. Ale nic si teda nepisu
vetsinou myslim na neco hezkyho, co se mi stalo a verim, ze se mi o tom bude zdat (opak je vetsinou pravdou)
Mo Cuishle
kytky 8, meta: 17650
kytky 8, meta: 17650

PostPosted: Fri 23.1.2009 16:40    Post subject: Re: VEČER=) Reply with quote

mezi 22- 03 hod (když jsem sama, tak okolo těch 22-23, když jsem s přítelem, tak tak v ty 3)

potřebuju spací režim.. nechodím spát každý den úplně pravidelně, ale snažím se. Když jdu k příteli, tak se snažím, abych to další ráno mohla třeba vstávat o to později. Potřebuju alespoň těch 7-8 hodin, abych mohla normálně fungovat. Tak 1x týdně zvládám spát míň a o víkendu to dospím.

3. co všechno před ulehnutím děláte (zuby, sprcha, převlíct...) a děláte to skutečně pravidelně?
vyndám si čočky, zuby, odlíčení, krém. Sprcha jak kdy (většinou jsem vysprchovaná už z fitka), převlíct, natočit budíka a spát. Někdy si čtu.

nějak to neřeším. Myslím, že něco menšího si dávám i tak hodinu před spaním. Ale jasně, že se na noc nijak nepřežírám.

to je otázka Laughing já většinou celej den lítám a hned jak se vrátím, udělám si jídlo, pokecám se spolubydlící a jdu do postele, protože jsem totálně urvaná. Někdy jsem ale na netu.

vyčístím si zuby a jdu spát
edit: Jo! Sundám si čočky! Laughing

odvalím se (ono se dá nějak připravovat speciálně na spánek? Myslik Laughing když jsem unavená, tak už na nějakou přípravu nemám pomyšlení )

8. dokážete usnout v pokoji s 1)puštěným pc(notebookem) 2)spolubydlícím, který je sice jako myška ale pořád vzhůru 3)rozsvícné lampičce 4)když venku bouchají petardy usnu při všem, když jsem unavená. Ale nemám ráda teda světlo (ani lampičku). sice usnu, ale ruší mě to. A mám ráda klid (povídání dvou lidí v pokoji mi taky vadí). Ale v nejhorším usnu ve všem, hlavně že můžu spát a nikdo po mě nic nechce Laughing

když mě něco napadne (třeba,že nesmím na něco zapomenout ráno a už se mi to nechce dělat), tak si to napíšu (mám stůl u postele), ale speciální poznámkový deník nevedu Smile

asi ani ne. Akorát když spím s přítelem, tak ho políbím a přitulím se k němu co nejvíc.
wewe
Why is raven like a writing desk?

PostPosted: Sat 24.1.2009 19:32    Post subject: Re: VEČER=) Reply with quote

And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music...
Follow your joy
ॐ नमः शिवाय
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website  
Tevi.
kytky 8, meta: 19650
kytky 8, meta: 19650

PostPosted: Wed 4.2.2009 17:02    Post subject: Reply with quote

chodím spát okolo jedenácté, a myslím, že je to tak akorát
musím dodržovat spací režim kvůli škole
vyndání čoček, odlíčení, zuby, sprcha, tělový mlíko, vyčištění pleti (někdy něco vynechám, když jsem třeba fakt hodně unavená nebo mám hodně špatnou náladu)4. dodržujete "nenacpat se jídlem alespoň 2 hodiny před spaním?"
většinou jo, ale s plným žaludkem se mi spí nejlíp Mr. Green
jsem obvykle na netu nebo si čtu
jdu tedy spát =)
napatlám si pusu silnou vrstvu balzámu, nakrémuju ruce8. dokážete usnout v pokoji s 1)puštěným pc(notebookem) 2)spolubydlícím, který je sice jako myška ale pořád vzhůru 3)rozsvícné lampičce 4)když venku bouchají petardy
1, s pc, jen odpoledne, v noci by mi to asi dobře nedělalo, 2, se spolubydlou nevím, zatím jsem ještě v takové situaci nebyla, ale předpokládám že asi ne, 3, když venku bouchají petardy... záleží na tom, jak moc jsem unavená, ale asi bych usnula
před usnutím mě obvykle napadají nejlepší nápady svého života (např. co zítra někomu řeknu, co udělám, nápady na povídku a spoustu jiných věcí), ale jsem líná si rozsvítit a zapsat si to, tak to do rána vždy zapomenu
akorát si napatlám tu pusu a ruce, jak už jsme psala..., obvykle si vyvětrám.. jinak mě asi nic jinýho nenapadá

* Žena nepotřebuje toho, kdo nepotřebuje ji.**
Back to top
terka.23.k
kytky 4, meta: 4050
kytky 4, meta: 4050

PostPosted: Wed 4.2.2009 18:15    Post subject: Re: VEČER=) Reply with quote

akorat podle toho, v kolik se rano vstava a jak moc sem unavena, ale chodim spat vetsinou kolem pulnoci

chodim spat pravidelne

sprcha, prevlecu se, kniha, krizovky a napiju se

jak kdy a podle toho, co to je za jidlo, vetsinou ale jo

sedim u pocitace

vypnu pocitac, vlezu do postele si cist nebo neco podobneho, anebo jdu rovnou spat

zase jak kdy...

s pustenym pc jenom, kdyz sem fakt silene unavena, jinak ne, hodne nahlas huci, spolubydlici jo, rozsvicena lampicka to musim byt taky moc unavena a pri petardach asi jo

zapisuju basnicky vetsinou, poznamky malokdy, ale vetsinou kdyz na to intenzivne myslim pred spanim, tak sem schopna si pamatovat vsechno az do rana

cteni, krizovky =) a neustale se prevalovani a hledani idealni polohy a idealniho zachumlani do periny
Sluníčko:-)
hu

PostPosted: Wed 4.2.2009 18:29    Post subject: Re: VEČER=) Reply with quote

1. v kolik hodin cca chodíte spát? a kdy myslíte, že je akorát ¨
teď o zkouškovém chodím spát pozdě,okolo 1,2...rozhodně pozdě,muj čas je mezi 10-11,ideálně

ráda bych režim dodržovala,ale teď spíš spim podle toho jak stíhám a někdy spim i přes den...

pořádnou sprchu si dávám ráno,před spaním to je jen malá rychlovka...ale ne pokaždý..zuby si čistim pokaždý...

to jo,málokdy jim před spaním

podle toho jak moc jsem unavená, někdy jsem čilá i v 1,takže i když si říkám že je dost hodin,pracuju nebo něco dělám dál...

nvim co je nazýváno přípravou...prostě si vyčistim zuby a zalehnu Smile

a)-bez problémů, b)-tohle jsem musela překonat,jsem na koleji,takže to někdy ani jinak nejde. zpočátku mi to dělalo dost problémy a někdy i teď...ale většinou chodí spolubydlící spát dřív než já... c)nedělá problém d)to už je horší,no..závisí na míře únavy,někdy mam pocit že jsem schopná usnout při čemkoli...

ne,usínám s tím...a když mi něco hodně nedá spát tak si řeknu že to dořešim zítra a pak už na to nemyslim..

10. máte nějaký rituál při usínání nebo v procesu "jdu spát" ? [/quote]
nemam...
Back to top
Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc. All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3
Page 3 of 3

Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum