|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
melly :-)
|
Posted: Wed 14.1.2009 14:25 Post subject: |
|
|
Jj, to su uplne nove. Stoja 6 eur. _________________ www.melly.sk
Nejaké moje články o pozitívnom myslení, osobnostnom rozvoji, rozhovory so zaujímavými ľuďmi apod. V minulosti mi téma pozitívneho myslenia dosť pomohla. Mojím snom je, aby sa o tom dozvedelo čo najviac ľudí, možno to pomôže niekomu ďalšiemu alebo sa aspoň usmeje a jeho život bude o kúsok lepší... Ak poznáte niekoho, koho to zaujíma alebo by mu to mohlo pomôcť, budem rada ak ma odporučíte
www.facebook.com/pekne.citanie |
|
Back to top |
|
|
Suny ..........................
|
Posted: Wed 14.1.2009 14:27 Post subject: |
|
|
Ty první dvě jsou naprosto nádherný - a strašně hezky nafocený. Ten modrý náramek se mi moc nelíbí, není to můj styl a nemám ráda modrou, ale to je můj problém A ty hodinky jsou taky moc pěkný, ale náušnice v náramkem vedou na plné čáře _________________
If you want to make God laugh, tell him about your plans.
-Woody Allen- |
|
Back to top |
|
|
lisette kytky 3, meta: 1750
|
Posted: Wed 14.1.2009 14:29 Post subject: |
|
|
Melly, tak ja by som si ich vzala . posli mi prosim sumu aj s postovnym a cislo uctu |
|
Back to top |
|
|
Koogi can't ask why about love
|
Posted: Thu 15.1.2009 16:14 Post subject: |
|
|
melly, ty nausnicky a naramek jsou fakt i ty hodinky jsou krasne
jak najdu na fleru tvoji kompletni nabidku? podivala bych se:) _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
alva .
|
Posted: Thu 15.1.2009 21:39 Post subject: |
|
|
koogi, treba kdyz das vyhledat uzivatele melly
melly, ty prvni jsou prekrasny |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 15.1.2009 21:42 Post subject: |
|
|
Koogi wrote: | melly, ty nausnicky a naramek jsou fakt i ty hodinky jsou krasne
jak najdu na fleru tvoji kompletni nabidku? podivala bych se:) |
koogi, presne ako hovori Alva. Ale bohuzial na fleri nemam zdaleka vsetky veci najma z hladiska gigantickej konkurencie a tiez faktu, ze sa najdu osoby, ktore tam kradnu napady... takze pri drahsich vyrobkoch sa mi to nevyplati. _________________ www.melly.sk
Nejaké moje články o pozitívnom myslení, osobnostnom rozvoji, rozhovory so zaujímavými ľuďmi apod. V minulosti mi téma pozitívneho myslenia dosť pomohla. Mojím snom je, aby sa o tom dozvedelo čo najviac ľudí, možno to pomôže niekomu ďalšiemu alebo sa aspoň usmeje a jeho život bude o kúsok lepší... Ak poznáte niekoho, koho to zaujíma alebo by mu to mohlo pomôcť, budem rada ak ma odporučíte
|
Back to top |
|
|
indulona kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Thu 15.1.2009 22:12 Post subject: |
|
|
melly, ty fotky jsou nádherné, opravdu výborně udělané. Hned bych si všechno koupila |
|
Back to top |
|
|
Willow The mean one.
|
Posted: Fri 16.1.2009 9:52 Post subject: |
|
|
ed _________________ In the tide of hate
Throw down the counterweight
Tear up that flag and say
You’re worthy of more
Last edited by Willow on Thu 22.3.2012 11:47; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Suny ..........................
|
Posted: Fri 16.1.2009 15:49 Post subject: |
|
|
melly ty náušnice ala dortík jsou naprosto úžasný _________________
If you want to make God laugh, tell him about your plans.
-Woody Allen- |
|
Back to top |
|
|
lisette kytky 3, meta: 1750
|
Posted: Thu 22.1.2009 19:13 Post subject: |
|
|
Melly, dnes som bola na poste po natalky a su krasne! dakujem |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 22.1.2009 22:47 Post subject: |
|
|
Juj, to sa tesim. Sa ospravedlnujem, ze som mala malinky sklz s odoslanim, ale beriem ATB a bolo mi zle, tak som sla na postu az ked mi uz bolo kusok lepsie. Som velmi rada, ze sa ti pacia a dufam, ze sa ti budu krasne nosit. _________________ www.melly.sk
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 11.2.2009 23:02 Post subject: |
|
|
Holky, oddnes mam uplne novu verziu stranky, strasne som sa na tom narobila, som uplne happy ze uz je funkcna
prosim pozrite sa na www.melly.sk a povedzte co myslite. Nejake veci sa tam este dotahuju.
Tiez by som rada poprosila najma holky, ktore odo mna nieco maju, aby sa podelili o svoje skusenosti v navstevnej knihe, ak maju cas a chut. Novy prispevok si ziada e-mail, ale to nech vas neodradi, pretoze sa nikde nezobrazi, takze sa netreba bat. Dakujem!!!! _________________ www.melly.sk
|
Back to top |
|
|
Harleyka Keep it real!
|
Posted: Wed 11.2.2009 23:12 Post subject: |
|
|
melly, tá stránka je fakt krásna!! Vidno, že ťa určite stála veľa námahy, nemám slov _________________ It´s so exhausting.. being this fabulous =) |
|
Back to top |
|
|
Kačenka &
|
Posted: Wed 11.2.2009 23:12 Post subject: |
|
|
Vypadá to nádherně a profesionálně melly! |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3 ... , 53, 54, 55 Next
|
Page 54 of 55
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|