View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Leňula Feet planted firmly in the sky

|
Posted: Wed 21.1.2009 14:01 Post subject: |
|
|
ja kdysi na tabore kousla pri "rvacce" kamarada do hlavy... a prokousla jsem si u toho dolni ret... do rana mi to opuchlo tak, ze jsem vypadala jak havajska domovnice a chleba s pomazankou jsem si rano musela krajet na kosticky, protoze mi ta pusa nesla otevrit tak, aby pojmula cely ten krajic.  na tom tabore jsem se snazila znovu ulovit svou lasku z minuleho roku... no... pak se mi ten otok zahadnym zpusobem odstehoval do tvari (coz dodneska nechapu jak to) a vypadala jsem jako sysel... do dneska se modlim, aby to tenkrat nikdo nefotil... _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
 |
Lolita konec

|
|
Back to top |
|
 |
Dellores kytky 6, meta: 8250

|
|
Back to top |
|
 |
cloudy kytky 2, meta: 600

|
|
Back to top |
|
 |
waxeipahdeth kytky 8, konec

|
|
Back to top |
|
 |
JÁjenJÁ kytky 6, meta: 7450

|
Posted: Wed 21.1.2009 17:49 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek_________________ Sebeláska je jediná láska, která trvá navěky
O. Wilde |
|
Back to top |
|
 |
melly :-)

|
Posted: Wed 21.1.2009 18:48 Post subject: |
|
|
Ja som chodila so zbrusenym pahylikom miesto zubu, ked som cakala na korunku. Vyzerala som jak mimozemstan a suslala som  pravdepodobne ma to v buducnosti cakat opat, na viacerych zuboch  no da sa to prezit.  _________________ www.melly.sk
Nejaké moje články o pozitívnom myslení, osobnostnom rozvoji, rozhovory so zaujímavými ľuďmi apod. V minulosti mi téma pozitívneho myslenia dosť pomohla. Mojím snom je, aby sa o tom dozvedelo čo najviac ľudí, možno to pomôže niekomu ďalšiemu alebo sa aspoň usmeje a jeho život bude o kúsok lepší... Ak poznáte niekoho, koho to zaujíma alebo by mu to mohlo pomôcť, budem rada ak ma odporučíte
www.facebook.com/pekne.citanie |
|
Back to top |
|
 |
Chanteau kytky 8, meta: 21650

|
|
Back to top |
|
 |
anika kytky 4, meta: 3750

Joined: 06 Jan 2007 Posts: 3658 Location: mezi nebem a zemí
|
Posted: Wed 21.1.2009 22:47 Post subject: |
|
|
melly wrote: | Ja som chodila so zbrusenym pahylikom miesto zubu, ked som cakala na korunku. Vyzerala som jak mimozemstan a suslala som pravdepodobne ma to v buducnosti cakat opat, na viacerych zuboch no da sa to prezit.  |
melly, právě to chci psát , já mám křehké zuby, už se mi zlomily 2, takže taky obroužené zuby a čekala jsem na korunku, pak mi jedna nesedla, měla jsem zánět, takže asi měsíc další bez zubu ... a hlavně dělám práci, kdy mě to totálně točilo ... prostě štěstí no...
Jinak monokl, ten jsem měla taky, koukali na mě jako na chudinku, co někdo asi zbil , já uklouzla a ležela jsem 2 týdny v nemocnici.
A hrozně ostříhané vlasy na základce... to už je klasika asi  _________________ „Nechtěj být člověkem, který je úspěšný, ale člověkem, který za něco stojí.“
— Albert Einstein |
|
Back to top |
|
 |
Seventh Sister 11

|
Posted: Wed 21.1.2009 23:46 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek_________________ .
Mike? |
|
Back to top |
|
 |
Nikolaos Agent Provocateur

|
Posted: Fri 23.1.2009 15:13 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek_________________ Vykašli se na to zlato, Ty nemůžeš za to, že mi je, tak jak mi je, nejsi to Ty, je to jen chemie. |
|
Back to top |
|
 |
Nikolaos Agent Provocateur

|
Posted: Fri 23.1.2009 15:15 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek_________________ Vykašli se na to zlato, Ty nemůžeš za to, že mi je, tak jak mi je, nejsi to Ty, je to jen chemie. |
|
Back to top |
|
 |
Askari Geronimo

|
|
Back to top |
|
 |
Grapefruita believes in a perfect love

|