View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Sabrina kytky 1, meta: 75
|
Posted: Wed 21.1.2009 9:40 Post subject: zažili ste niekedy...? |
|
|
stalo sa vám niekedy, že ste mali na tvári, alebo inde na tele niečo za čo ste sa hanbili a museli tak chodiť medzi ludí?
mne pred chvílou vyberali nejaké znamienka na tvári a teraz tam mám 4 zalepence mám pred sebou ešte 3 skúšky a budem takto musieť medzi ludí, nemyslela som si že to bude také velke (tie lepky) a ani že mi nakoniec urobí ten doktor 4. neviem si predstaviť ako to prežijem medzi ludmi |
|
Back to top |
|
|
JÁjenJÁ kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Wed 21.1.2009 10:31 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Sebeláska je jediná láska, která trvá navěky
O. Wilde |
|
Back to top |
|
|
Bibi kytky 7, meta: 16650
|
Posted: Wed 21.1.2009 10:38 Post subject: |
|
|
jednou jsem si oholila vlasy na 12 mm a to bylo asi to úplně nejpříšernější, co jsem na hlavě měla a fakt se mi nechtělo ven mezi lidi . A pak jsem jednou omdlela a třískla u toho hlavou o ocelovej stojan a týden jsem měla monokl přes půl obličeje. Ale tehdy mi to přišlo spíš vtipné, jak se mě každý ptal, jestli mě někdo zmlátil, byla jsem ještě docela malá. _________________ chci být člověkem, který se mi nehnusí. |
|
Back to top |
|
|
honey kytky 7, meta: 13150
|
Posted: Wed 21.1.2009 10:59 Post subject: |
|
|
Já byla na svůj monokl hrozně hrdá a vlasy jsem měla ostříhané nakraťoučko taky. Přesně si vzpomínám, jak jsem se s sestřenicí domlouvala v tramvaji: "Já bych to ošmikla úplně." A tak jsme vzaly nůžky a stříhala, co to šlo. Ještě teď si vzpomenu na ten pocit, když jsem si přejela po vlasech a tak krásně to škrábalo, a hrozně jsem se bála, že se ráno probudím, a vlasy mi přes noc nerostou Fakt jsem vypadala jak tenisák, ale bylo to holt cool |
|
Back to top |
|
|
Ester kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Wed 21.1.2009 11:28 Post subject: |
|
|
Nevím, jestli je to úplně ten případ, ale přes deset let jsem byla bez spodních jedniček a normálně chodila s mezerou Ale kupodivu si toho málo kdo všimnul.
Jinak mě jednou mamka taky ostříhala šíleně nakrátko a to jsem se fakt styděla vyjít ven. _________________ Jestli chcete něco, co jste nikdy neměli, musíte být ochotni udělat něco, co jste nikdy neudělali. |
|
Back to top |
|
|
la fraise .
|
Posted: Wed 21.1.2009 11:31 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ We're happy free confused and lonely in the best way. It's miserable and magical, oh, yeah.
|
|
Back to top |
|
|
Janeira .
|
Posted: Wed 21.1.2009 11:39 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ We can be heroes just for one day. |
|
Back to top |
|
|
Ester kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Wed 21.1.2009 11:41 Post subject: |
|
|
Teď mi la fraise připomněla, že jsem vlastně měla prozměnu růžové vlasy Ale to bylo o prázdninách a naštěstí se to rychle vymylo, protože jsem nějak nepočítala s tím, že růžová bude až tak výrazná.
Vypadalo to asi takhle:
_________________ Jestli chcete něco, co jste nikdy neměli, musíte být ochotni udělat něco, co jste nikdy neudělali. |
|
Back to top |
|
|
la fraise .
|
Posted: Wed 21.1.2009 11:42 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ We're happy free confused and lonely in the best way. It's miserable and magical, oh, yeah.
|
|
Back to top |
|
|
Janeira .
|
Posted: Wed 21.1.2009 11:46 Post subject: |
|
|
mně se líbí oboje _________________ We can be heroes just for one day. |
|
Back to top |
|
|
Rozárka kytky 5, meta: 4650
|
|
Back to top |
|
|
Suny ..........................
|
Posted: Wed 21.1.2009 11:57 Post subject: |
|
|
já si pamatuju, jak mě v 11ti letech ostříhala kadeřnice - podle hrnce, vlasy těsně pod uši, ofina asi jako měla Janeira, tj asi tak 5cm od místa, kde začínají růst "vlasy po stranách"...ráno jsem doma brečela, že nejdu do školy, že chci paruku. Byla jsem tenkrát naprosto zoufalá, vypadala jsem fakt dost strašně.
barevným vlasům jsem se taky nevyhnula, ale to jsem se naopak těšila, jak to ve třídě předvedu...bohužel mi moje tehdy oblíbená modrá vůbec nechytla, tak jsem si zkoušela doma barvit vlasy fixama a nebo dle rady COSMO GIRL! jsem je barvila pomocí krepových papírů ... samozřejmě nic nechytlo, respektive nechytlo tam, kde to chytnout mělo. _________________
If you want to make God laugh, tell him about your plans.
-Woody Allen- |
|
Back to top |
|
|
la fraise .
|
|
Back to top |
|
|
Janeira .
|
|
Back to top |
|
|
Bibis kytky 2, meta: 850
|
Posted: Wed 21.1.2009 13:57 Post subject: |
|
|
jedno mi holka pri zapase vyrazila přední zub, a asi tyden sem chodila bez nej, říkat třeba "s" bez predniho zubu, pekny:)
a pak sem opet pri zapase dostala nohou presne do oka, ten moncl sem mela asi 14dni, a porad menil barvy, dopoledne naruzovelej odpoledne dofialova...
Ester: co máme my dve jeste spolecného? prt mam neco podobného s jednickama. Mam stále mléčny...malokdo si toho ale vsimne. I lidi co mě znaji dlouho si toho vsimli az po par letech. Nekdy na fotce to vypada, ze nemam pred zuby, ale jinak to neni problem |
|
Back to top |
|
|
|