|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Leňula Feet planted firmly in the sky
|
Posted: Sun 4.1.2009 20:33 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
Nikky kytky 5, meta: 6650
|
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Sun 4.1.2009 21:25 Post subject: |
|
|
no, super, takže já to sem radši ani postovat nebudu
takový mě to stálo práce a teď tady najdu leňulino nádhernej web
jak to lidi děláte?
já to jdu ještě předělat a se zahrabat:( _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 4.1.2009 21:30 Post subject: |
|
|
shrew - ja si proste upravila jeden template co jsem si stahla z http://www.freewebsitetemplates.com/ i ta uprava mi dala zabrat... ale vypada to lip, nez kdybych se s tim smolila ja... vubec neumim html, nic... nebo tak akorat na to, abych zvladla upravit ten template... _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 4.1.2009 21:34 Post subject: |
|
|
jinak k tematu - http://inekafe.sk/flash.html (jezis, to je narez ) - funguje to na klik a textove prikazy... _________________ I will kill you so hard you will die to death!
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Sun 4.1.2009 21:47 Post subject: |
|
|
Lenula, to je drsný
já to taky moc neumím, ale tak jsem si poupravila jedno schéma co jsem našla na netu a líbilo se mi, ale evidentně se vyplnilo přísloví, že když dva dělají totéž, není to totéž.. mrknu po těch templatech, díky za odkaz, ale vypadá to spíš jako blogy, to mně se i přes to jak hnusný to asi je, líbí to moje...takový minimalistický, teď ještě aby to nevypadalo jak od primitiva
p.s. kde hostuješ? hledám nějaký levný hosting, na zadarmo hostinzíc s reklalami se mi to nelíbí _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 4.1.2009 21:52 Post subject: |
|
|
mam hosting od web4ce.cz - tenhle.
jinak pritel koukal na to tvoje rozvrzeni a rikal, ze je to pekny, ze to ma kouzlo... ze je to uplne jiny druh pristupu k tvorbe webu, nez ten muj template, ale ze se mu to libi, ze to ma napad. _________________ I will kill you so hard you will die to death!
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Sun 4.1.2009 21:55 Post subject: |
|
|
díky, já si to nechám, protože jsem chtěla něco co nevypadá jako blog a je vcentrovaný na střed, jen prostě to neumím a bude trvat, než to vylepším do nějaký ucházející fáze _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Sun 4.1.2009 23:01 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Shrew on Sat 23.6.2012 21:14; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
sun Topic kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Sun 4.1.2009 23:05 Post subject: |
|
|
neviem take..uzkoprse? nepaci sa mi to, je to moc rozkuskovane, take.. neesteticke
ale to asi zalezi na kazdom co sa mu paci a co nie |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Sun 4.1.2009 23:09 Post subject: |
|
|
mně to přijde takové divné..nevím proč, možná jako vygenerované z automaické ftogalerie. a ta černá - mám ta radši bílou..al zase to vypadá pěkně, to musím uznat. možná bych se mohla pokusit o lepší menu a písmo, v té bílé, tak, jak je to v té černé.. _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
sun Topic kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Mon 5.1.2009 0:03 Post subject: |
|
|
kebyze si mam z tychto dvoch vybrat, urcite sa mi ovela viac paci tvoje, mozno by som zmenila farby, tu sivu na nejaku jemnejsiu pastelovu..ak to chces cierno zelene biele, aj tak moze byt.. ale to jeho sami proste nepaci |
|
Back to top |
|
|
mamba Alexithymia
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 5.1.2009 0:15 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ I will kill you so hard you will die to death!
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 5.1.2009 0:15 Post subject: |
|
|
mambi, prosim, ten link pod olymp... precijen tam mam jmeno... _________________ I will kill you so hard you will die to death!
|
Back to top |
|
|
|
|