|
sfera.pravy.net Přeji úspěšný rok 2025 pro všechny! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Měli jste problémy s odtržením se od rodiny? |
ano |
|
14% |
[ 4 ] |
ne, naopak |
|
48% |
[ 13 ] |
teprv to přijde, ale nevidím v tom problém |
|
11% |
[ 3 ] |
teprv to přijde, očekávám,že naši nebudou nadšeni,bude to těžké |
|
25% |
[ 7 ] |
|
Total Votes : 27 |
|
Author |
Message |
Skye kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Tue 9.12.2008 10:10 Post subject: |
|
|
mně odloučení od rodiny, myslím si, jenom prospělo.Když jsme bydlely se segrou pohromadě,pořás jsme se jen štěkaly a pak jsme si začaly být vzacnejší a tak nějak si ty veci uvedomily.To samý s mamkou.Jsem ráda,že je to,jak je.. |
|
Back to top |
|
|
greenwood seja feliz, menina
|
Posted: Tue 9.12.2008 13:57 Post subject: |
|
|
no, kdyz jsem ja odjizdela na pul roku pryc, tak rodice byli radi, ne, ze by se me chteli zbavit, ale tak, protoze je to proste zkusenost...a hlavne byli/jsou zvykli od segry, ktera byla rok v anglii, francii, pul roku v rusku, pul roku v rakousku, ted jede na dva roky pryc....takze nejaky muj pulrok je fakt nevytrhnul
a mne to fakt bodlo, ale navrat do reality byl/je dost krusnej, opet poslouchat reci o tom, jak nemam chodit po nocich sama a jak mam prijit brzo domu atd. ....sice chapu tu starostlivost, ale neni mi 15 a kdyby nasi vedeli, jak jsem to praktikovala v Pt., tak by je kleplo
po statnicich se planuju odstehovat od nasich uplne, coz asi ponesou spatne, protoze budu akorat na druhym konci prahy a ne na druhym konci sveta...
co se tyce treba vztahu se segrou, tak ty mame dokonaly, kdyz se nevidime nejak extra casto, i kdyz ty nasledujici dva roky budou asi hodne krusny, to se mi bude asi dost styskat _________________ "Valeu a pena? Tudo vale a pena se a alma não é pequena" ~ Fernando Pessoa, Mensagem, Mar Português
“It’s dark because you are trying too hard.
Lightly child, lightly. Learn to do everything lightly.
Yes, feel lightly even though you’re feeling deeply.
Just lightly let things happen and lightly cope with them."
|
|
Back to top |
|
|
ssyissyi bright side of life
|
Posted: Tue 9.12.2008 18:12 Post subject: |
|
|
Ja jsem v tomhle hrozna - do ciziny na dyl se mi nikdy nechtelo. Ani ne kvuli rodine jako kvuli pratelum, konickum apod.. Ale pred pul rokem jsem se odstehovala od rodicu. Mame se to moc nlibilo, ale nebranila mi. Celkem to snasi dobre, ale taky je prakticky aspon jednou do tydne navstevuju. Ovsem na zacatku (hlavne nez se konecne donastehovala spolubydla) se mi docela styskalo. jsem rada, ze nebydlim uplne sama (ale pritom soukromi mam). _________________ ...vím, že tam kdesi podél patníků mi někdo podá perlu... (Jack Kerouac) |
|
Back to top |
|
|
Leňula Feet planted firmly in the sky
|
Posted: Tue 9.12.2008 18:18 Post subject: |
|
|
ja to teda snasim docela blbe... styska se mi hrozne. ale to je tim, ze my mame s mamou hodne blizky vztah, diky tomu, ze od nas tata odesel uz kdyz jsem byla mala a otcim je kreten... takze uz se nemuzu dockat az prijedu domu... nastesti to jsou "jen" 3x3 mesice... mezitim se dostaneme vzdycky domu... a tretina uz je za nami... v pondeli letim... _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
JÁjenJÁ kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Wed 10.12.2008 10:39 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Sebeláska je jediná láska, která trvá navěky
O. Wilde |
|
Back to top |
|
|
Helísek kytky 3, meta: 1450
|
Posted: Wed 10.12.2008 11:51 Post subject: |
|
|
Tak já jsem asi fakt hrozná, ale na to že už je mi dvacet, si to fakt nedokážu představit, že bych někam odjela od našich, přítele a přátel na delší dobu |
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Wed 10.12.2008 13:06 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Back to top |
|
|
celita kytky 7, meta: 11650
|
Posted: Wed 10.12.2008 18:48 Post subject: |
|
|
Já mám v tomhle trénink od malička. Sice ne nijak drastickej, ale zase pravidelnej. Od 6 mám střídavou péči, takže sem zvyklá, já sem snad ještě ani nezažila pocit že by se mi po rodičích stýskalo spíš po kamarádech. _________________ Jakmile jednou letíš, je pozdě přemýšlet, jestli to byl dobrý nápad, nebo ne. |
|
Back to top |
|
|
Bibi kytky 7, meta: 16650
|
|
Back to top |
|
|
greenwood seja feliz, menina
|
Posted: Thu 11.12.2008 14:18 Post subject: |
|
|
Bibi, jo, to je jako bych to psala ja....a po uternim zazitku a hadce s mym tatou je mi uz naprosto jasny, ze nejpozdeji po statnicich se stehuju pryc... _________________ "Valeu a pena? Tudo vale a pena se a alma não é pequena" ~ Fernando Pessoa, Mensagem, Mar Português
“It’s dark because you are trying too hard.
Lightly child, lightly. Learn to do everything lightly.
Yes, feel lightly even though you’re feeling deeply.
Just lightly let things happen and lightly cope with them."
|
|
Back to top |
|
|
josie Chcem sa smiať navždy!
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Srdeční záležitosti |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2
|
Page 2 of 2
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|