|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Lolita konec
|
Posted: Fri 26.12.2008 13:10 Post subject: |
|
|
mam problem. chtela bych si pustit na notebooku film, ale mam ho v pocitaci, prehravam ho tu v BSplayeru. vypalila jsem ho na dvd, ale neslo vypalit jako dvd, jenom jako datovy disk. soupla jsem to do notebooku, kde je jen media player a dvd prehravac. je to tam oznaceny jako videoklip a prehrava to ale jen zvuk a dvd prehravac to neprehrava vubec. do notebooku nemuzu stahnout zadny prehravac, protoze tu nechytam internet a mama stejne z nejakyho duvodu odmita, abych ji tam cokoli ukladala. je nejaka moznost, jak si to pustit na notebooku? |
|
Back to top |
|
|
Merykara point of no return
|
Posted: Fri 26.12.2008 13:13 Post subject: |
|
|
pravdepodobne ti chybi nejaky kodek; zkus treba tohle. a pretahni si to do notebooku na flashce :) _________________ Every now and then the stars align, boy and girl meet by the great design.
Could it be that you and me are the lucky ones? |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Fri 26.12.2008 17:53 Post subject: |
|
|
prosímvás, natočila jsem video, ale je u něj hrozně potichu zvuk. neexistuje nějaký program, kterým bych ten zvuk mohla dát v určitých místech víc nahlas? _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
Snowy pocketful of sunshine
|
|
Back to top |
|
|
terinas kytky 8, konec
|
Posted: Fri 26.12.2008 18:28 Post subject: |
|
|
O tom sem teda neslysela a prijde mi to jako blbost... |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 26.12.2008 18:32 Post subject: |
|
|
No, rikala mi, ze jde ted teda konkretne o X.hory, ze tam byl nejaky smrtelny uraz a od te doby jsou povinne helmy _________________ ▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲
Last edited by Snowy on Tue 30.12.2008 8:05; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Fri 26.12.2008 18:33 Post subject: |
|
|
to myslim plati na nekterych sjezdovkach v zahranici ne? Kazdopadne tady by to mohli zavest taky nebylo by to na skodu. _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 26.12.2008 18:35 Post subject: |
|
|
To je fakt, taky u jsem si dala parkrat do hlavy o led Ale ted se mi to zrovna moc nehodi. Nevim, kde ji budu shanet tak na rychlo. _________________ ▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲
|
|
Back to top |
|
|
terinas kytky 8, konec
|
Posted: Fri 26.12.2008 18:38 Post subject: |
|
|
Ja bych to teda nehrotila. Já bych bez helmy nejela uz, ale myslim, ze to je kazdyho vec. Kdyby se to zavadelo plosne, tak bych to dala povinne i lyzarum...
Ale ten snowy, ja bych si kvuli tomu helmu nekupovala, jesti ji nechces kvuli sobe, kvuli bezpecnosti...kam jedete? |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Laura kytky 7, meta: 13650
|
Posted: Fri 26.12.2008 18:54 Post subject: |
|
|
teda podle mě lyžaři když už spadnou, tak to jsou pořádný držky..sice si často zlomí spíš končetiny ale ta hlava taky nezůstane ušetřena..já na snowboardu sice padám časteji než na lyžích, ale přijde mi to nějak bezepečnější, většinou se pekně kutálím schoulená..zato na lyžích, když je to opravdu v rychlosti, se celá zasukuju, všechno se mi zkříží a přijde mi to mnohem krklomnější
závěr byl, že bych dala helmy,všem, nechápu proč jen snowboardisti
snowy, být tebou bych si tu helmu koupila, mně zachránila hlavu=)sice mně křuplo za krkem pořádně a málem jsem ohodila sjezdovku, ale nepraskla mi lebka a ted už ji má beztak každý druhý (nebo alespon v alpách) _________________ The only way out is through
Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 26.12.2008 19:02 Post subject: |
|
|
Ja teda kdyz lyzuju, tak padam maximalne na zadek, ale do hlavy jsem se nebrinkla nikdy. Kamos mel ted otres mozku i pres helmu. Ja si ji urcite poridim, jen tenhle vikend bych jeste chtela prezit bez ni, abych nemusela brat prvni, kterou uvidim... _________________ ▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲
|
|
Back to top |
|
|
terinas kytky 8, konec
|
Posted: Fri 26.12.2008 19:04 Post subject: |
|
|
Já se teda komplet rozsekam i na boardu i na lyzich Snowy a byt tebou, tak jedu bez a pak si poradne vyberu nejakou kvalitni, peknou a hlavne aby ti dobre sedela |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3 ... 638, 639, 640
|
Page 640 of 640
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|