sfera.pravy.net Forum Index
sfera.pravy.net
Krásné narozeniny, Byzzy! :)
RÁNO=)
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc.
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Court
kytky 4, meta: 3350
kytky 4, meta: 3350

PostPosted: Tue 24.4.2007 10:44    Post subject: ed Reply with quote

edit
annysek
.

PostPosted: Tue 24.4.2007 10:45    Post subject: Reply with quote

Court wrote:

chces davat pusinku Gizmikovi v pelisku? Twisted Evil Laughing

jojo Laughing
ale jinak se mi libi i tvuj double-snidanovy ritual a ranni pohodicka..
Back to top
View user's profile Send private message  
Aduška
zjisti, kdo jsi, a tím se staň.

PostPosted: Sun 6.5.2007 20:32    Post subject: Re: RÁNO=) Reply with quote

1. v kolik zhruba vstáváte? dělá vám ranní vstávání problém nebo jste si už zvykli?
pokud jedu od nás, v 5:15, když jsem v praze, přibližně v 6:30. Ranní vstávání mi problémy dělalo vždycky, nezvyknu si asi nikdy. Večer se mi nikdy nechce spát, ale ráno bych zůstala v pelechu nejradši až do odpoledne Rolling Eyes
2.vstáváte kdy chcete (flexibilní práce, škola) nebo se musíte přizpůsobovat?
Každý den mám školu od 7:30
3. stačíte se ráno i osprchovat? prý to krásně osvěží,já ale nikdy nestíhám=)
Osprchovat? Maximálně když nejdu do školy Laughing
4. cvičíte ráno?
Ne, ale chtěla bych začít.
5. snídáte? (co? Laughing )..
Snídám, ale až od tohoto školního roku. Dřív bych do sebe po ránu nic nenarvala..
6. ztrácíte čas vařením čaje, kafe, nebo jen narychlo vypijete studenou vodu z kohoutku?=)
Ano, pokud jsem na tom jako bych zrovna vylezla z rakve, dělám si turka, jinak si občas udělám čaj. Ale mám ráda ranní vaření teplých nápojů, to ráno je potom takový.. útulný Very Happy
7. jsou vaše rána hektický, jako rychle se oblíct, namalovat, a vypadnout, nebo si radši přivstanete, vyvenčíte psa, kouknete na telku, přečtete noviny..připadně zkouknete board?=)
Koukat na tv nebo zkoukávat board bych opravdu nestíhala, většinou je všechno hektický, maximálně si přivstanu na vyžehlení trička, nebo abych se něco naučila, když jsem to večer nestihla...
8. potkáváte se ráno s dalšími členy domácnosti v kuchyni,koupelně nebo jste sami a máte klídek?případně vytáčí vás brzo ráno když s někým musítě komunikovat/odpovídat na dotazy? Evil or Very Mad
Potkávám se se spící mámou, v Praze klasicky se spolubydlícíma, který mě opravdu naštvou, pokud mi vlezou do koupelny Laughing Komunikace mi občas problémy dělá, ale to už musí bejt
9. jste typ co si večer všehcno nachystá,kabelku, věci, dokonce co si i oblíkne Shocked , nebo to necháte vše až ráno se uvidí Cool Laughing
většinou mám nachystané učení, i když je pravda, že někdy se i na to vykašlu. Jinak většinou vše nechávám na poslední chvíli. Což někdy bývá problém, protože jsem si pořád neudělala pořádek v tom, co mám doma a co v Praze, takže pak ráno zjišťuju, že nemám co na sebe Laughing
10. máte nějaký rituál co vám ráno zpříjemní,jak vždy radí v cosmo? Laughing
Bohužel ne, ale jak už jsem psala, chci začít cvičit.
Harleyka
Keep it real!

PostPosted: Sun 6.5.2007 21:03    Post subject: Reply with quote

ed Cool
Dreamgirl
kytky 4, meta: 2550
kytky 4, meta: 2550

PostPosted: Fri 12.12.2008 23:38    Post subject: Reply with quote

1. v kolik zhruba vstáváte? dělá vám ranní vstávání problém nebo jste si už zvykli?ve všední den je to kolem půl sedmé, záleží na tom jestli si myju vlasy nebo jdu rovnou do školy.. o víkendu je to tak mezi 10/11 hod. A vstávání mi dělá velkej problém Laughing
2.vstáváte kdy chcete (flexibilní práce, škola) nebo se musíte přizpůsobovat?bohužel se musím podřídit škole..
3. stačíte se ráno i osprchovat?Bohužel to nestíhám, jen o víkendech..
4. cvičíte ráno?ne, to bych umřela..takový energie po ránu zase nemám Laughing
5. snídáte? (co? Laughing )..snídám, bez snídaně si to nedokážu představit. Snídám většinou sladké věci..buď rohlík s marmeládou, perníky,buchty..
6. ztrácíte čas vařením čaje, kafe, nebo jen narychlo vypijete studenou vodu z kohoutku?=)mám tak hodnou maminku, že když ráno vstanu mám horkej čaj na stole Love
7. jsou vaše rána hektický, jako rychle se oblíct, namalovat, a vypadnout, nebo si radši přivstanete, vyvenčíte psa, kouknete na telku, přečtete noviny..připadně zkouknete board?=)moje rána jsou hodně hektický.. na přípravu (malování, oblékání atd.) mám jen 20 minut
8. potkáváte se ráno s dalšími členy domácnosti v kuchyni,koupelně nebo jste sami a máte klídek?případně vytáčí vás brzo ráno když s někým musítě komunikovat/odpovídat na dotazy?Bydlím jen s mamkou, takže se v koupelně celkem dobře vystřídáme, ani si nevadíme Laughing . Jinak povídáme při snídani u stolu..
9. jste typ co si večer všehcno nachystá,kabelku, věci, dokonce co si i oblíkne Shocked , nebo to necháte vše až ráno se uvidí Cool Laughingvečer si připravím jen věci do školy a ráno to naházim do kabelky..
10. máte nějaký rituál co vám ráno zpříjemní,jak vždy radí v cosmo? Laughing Nemám, ale nějaký bych potřebovala... protože rána fakt nesnášim Rolling Eyes
Back to top
Shrew

PostPosted: Sat 13.12.2008 1:26    Post subject: Reply with quote

1. v kolik zhruba vstáváte? dělá vám ranní vstávání problém nebo jste si už zvykli? Arrow zhruba kolem 6:30-8:30

2.vstáváte kdy chcete (flexibilní práce, škola) nebo se musíte přizpůsobovat? vstávám podle toho jak potřebuju

3. stačíte se ráno i osprchovat? prý to krásně osvěží,já ale nikdy nestíhám=)stíhám, dělávám to

4. cvičíte ráno? : Ne.ale měla bych:(
5. snídáte? (co? Laughing ).. Arrow Jj, posprše hlavně, to vyhládne. ale ne cokoliv..můžu třeba banán, kakao..

6. ztrácíte čas vařením čaje, kafe, nebo jen narychlo vypijete studenou vodu z kohoutku?=) nebaví mě dělat čaj a pak čekat až horkej vychladne, narychlo ohřeju čaj nebo kakao v mikrovlnce

7. jsou vaše rána hektický, jako rychle se oblíct, namalovat, a vypadnout, nebo si radši přivstanete, vyvenčíte psa, kouknete na telku, přečtete noviny..připadně zkouknete board?=) jak kdy, podle doby vstávání, ale tak zlé to není..nechce se mi, to se ví a musím pospíchat ale to je vše

8. potkáváte se ráno s dalšími členy domácnosti v kuchyni,koupelně nebo jste sami a máte klídek?případně vytáčí vás brzo ráno když s někým musítě komunikovat/odpovídat na dotazy? Evil or Very Mad
ráno na mě nesmí nikdo mluvit jinak jsem nepříjemná! i když mám třebas dobrou náladu, tak pokud mě čeká škola nebo práce, soustředím se, abych vyšla do školy komplet a proto nemám ráda, když mě cokoliv rozptyluje

9. jste typ co si večer všehcno nachystá,kabelku, věci, dokonce co si i oblíkne Shocked , nebo to necháte vše až ráno se uvidí Cool nachystám a připravím, i třeba lístečky na co nezapomenout, jinak se mi špatně spí - abych ohla prostě v klidu spát

[b]10. máte nějaký rituál co vám ráno zpříjemní,jak vždy radí v cosmo? Laughing
rituál mám jen při usínání-to si čtu. jinak nemám, rituálem je ta sprcha třeba, i když moc se mi do ní nechce. nebo si sednout s tím čajíkem ke stolu ale nedělám to pokaždé..
Hyenečka
kytky 8, konec
kytky 8, konec

PostPosted: Sat 13.12.2008 5:03    Post subject: Reply with quote

nemáte právo číst tento příspěvek
Back to top
Suny
..........................

PostPosted: Sat 13.12.2008 9:33    Post subject: Re: RÁNO=) Reply with quote

1. v kolik zhruba vstáváte? dělá vám ranní vstávání problém nebo jste si už zvykli? když nejdu ráno do školy, probouzím se v 7-8 a vstanu do 9 maximálně
2.vstáváte kdy chcete (flexibilní práce, škola) nebo se musíte přizpůsobovat? 6 dní v týdnu jak chci Smile Jednou musím v 6
3. stačíte se ráno i osprchovat? prý to krásně osvěží,já ale nikdy nestíhám=) stihla bych to, ale moc to nedělám, není mi to zrovna po ránu příjemný
4. cvičíte ráno? ne, jen se protáhnu
5. snídáte? (co? Laughing )..ano, snídani nevynechám nikdy
6. ztrácíte čas vařením čaje, kafe, nebo jen narychlo vypijete studenou vodu z kohoutku?=) já dost často snídám mlíko s mussli, takže čaj pak už nepiju, ale když na něj mám chuť, uvařím si ho, studený a kór vodu po ránu nemůžu
7. jsou vaše rána hektický, jako rychle se oblíct, namalovat, a vypadnout, nebo si radši přivstanete, vyvenčíte psa, kouknete na telku, přečtete noviny..připadně zkouknete board?=) přivstanu - ale ráno, když pospíchám PC nezapínám vůbec, psa nemáme, takže si přivstanu jen kvůli tomu, abych se v klidu nasnídala a nebyla uhnaná hned po ránu
8. potkáváte se ráno s dalšími členy domácnosti v kuchyni,koupelně nebo jste sami a máte klídek?případně vytáčí vás brzo ráno když s někým musítě komunikovat/odpovídat na dotazy? Evil or Very Mad tak když jsem v praze, nepotkávám se s nikým, protože vstávám dýl než spolubydlící a doma vlastně taky ne, jelikož naši snídají tak o hodinu dřív ... a vytáčí mě, když musím ráno odpovídat na blbý dotazy Smile To jsem hned protivná...po ránu chci mít klid
9. jste typ co si večer všehcno nachystá,kabelku, věci, dokonce co si i oblíkne Shocked , nebo to necháte vše až ráno se uvidí Cool Laughing nechávám to až na ráno Smile
10. máte nějaký rituál co vám ráno zpříjemní,jak vždy radí v cosmo? Laughing asi ta dobrá snídaně, jinak o ničem nevím

If you want to make God laugh, tell him about your plans.

-Woody Allen-
Back to top
Ester
kytky 7, meta: 12150
kytky 7, meta: 12150

PostPosted: Sat 13.12.2008 10:07    Post subject: Reply with quote

1. v kolik zhruba vstáváte? dělá vám ranní vstávání problém nebo jste si už zvykli?
V 7:40. Dělá mi obrovský problém vstávat nevyspaná, takže chodím celkem brzy spát a pak mi nedělá problém vylézt z postele.

Nemusím se přizpůsobovat, ale stejně se snažím chodit spát a vstávat ve stejnou dobu, potřebuju mít nějaký spánkový rytmus.

To bych v životě neudělala, ráno sprcha Bojik Naopak se potřebuju zahřát, ne osvěžit. Něco jiného je to v létě, když se vzbudím zpocená.

4. cvičíte ráno?
To by mě taky ani nenapadlo.

Jo, neumím si představit, že bych vynechala snídani, když to jednou za čas musím z nějakého důvodu udělat, mám do hodiny obrovský hlad a je mi špatně. Většinou mám jogurt s müsli nebo něčím podobným, ovesnou kaši, výjimečně míchaná vajíčka.

6. ztrácíte čas vařením čaje, kafe, nebo jen narychlo vypijete studenou vodu z kohoutku?=)
Čaj si dělám a neberu to jako ztrátu času, naopak jako celkem příjemný rituál. Smile

7. jsou vaše rána hektický, jako rychle se oblíct, namalovat, a vypadnout, nebo si radši přivstanete, vyvenčíte psa, kouknete na telku, přečtete noviny..připadně zkouknete board?=)
Vstávám vždycky minimálně hodinu před tím, než musím odejít/něco začít dělat, tak, abych se stihla v klidu umýt, obléct, nasnídat, vyřídit maily, přečíst zprávy a board.

Kdo na mě ráno promluví, vzápětí toho lituje Laughing Jsem většinou hrozně nepříjemná, potřebuju tu první hodinu být sama. A strašně mě točí úplně zbytečné dotazy typu "ty už jsi vzhůru?" Ne asi, chodím tu ze spánku Rolling Eyes

9. jste typ co si večer všehcno nachystá,kabelku, věci, dokonce co si i oblíkne Shocked , nebo to necháte vše až ráno se uvidí Cool
To záleží. Když jsem doma sama a mám ráno čas, nechystám si nic (maximálně před spaním zauvažuju, co si obleču), ale třeba na privátě, když vstávám jako první, si večer všechno připravím, ať ráno nebudím ostatní.

Asi ta snídaně v klidu u zpráv a boardu Smile
rohypnol--ka
kytky 3, meta: 1650
kytky 3, meta: 1650

PostPosted: Sat 13.12.2008 21:39    Post subject: Re: RÁNO=) Reply with quote

vstávám mezi osmou a devátou

školu většinou na brzo ráno nemám a stačí mi vstávat okolo osmé, což je pro mě tak akorát

ne

4. cvičíte ráno?
ne, jen v sobotu chodím na 10 hod. na power jógu nebo do bazénu

jogurt, lněné sem. ovesné vločkz
bez čaje z domu nevyjdu, na vodu po ránu nemám chuť

mám tak akorát odhadnutý čas, jaký potřebuju na ranní hygienu, líčení, čaj a snídani a v klídku stíhám, ale na TV/net/noviny ráno čas nemám

na koleji se teda se členy rodiny nepotkávám Laughing se spolubydlama někdy vstáváme nastejno, ale většinou máme každá školu jinak. Doma vždy vstávám tak, abych snídala sama, po ráno se na mě nesmí mluvit, tak abych nebyla protivná, vychytám to tak, abych snídala sama. Spolubydlící jsou na tom podobně, tak je u nás na koleji většinou ráno ticho a začínáme komunikovat až tak hodinu po probuzení.

9. jste typ co si večer všehcno nachystá,kabelku, věci, dokonce co si i oblíkne Shocked , nebo to necháte vše až ráno se uvidí Cool Laughing
kabelku, svačinu, věci do školy si chystám , pokud musím vstávat hodně brzo (před sedmou ráno)

ranní čaj

dalším vaším postřehům ohledně rána se meze nekladou Laughing[/quote]
nemám ráda ráno spěch, radši si vstanu o pět deset min. dřív, nechápu lidi, kteří si ráno třeba třikrát posunou budík, stejně pak z toho ležení nic nemají ne? A akorát pak nestihnou snídani apod....
missE
let's go

PostPosted: Sun 14.12.2008 10:23    Post subject: Reply with quote

věední dny v 6, víkend mezi 9 - 10 h

škole se musím přizpůsobit
ne

4. cvičíte ráno?

nee, tak to mě vůbec nebere Very Happy

jen lehce, krajíc chleba s máslem...
většinou si dám časj, vodu nepiju, a kávu nemůžu ráno

mám to stopnuté tak, abych stihla nutné věci a vypadla do šoly...jinak nic...

8. potkáváte se ráno s dalšími členy domácnosti v kuchyni,koupelně nebo jste sami a máte klídek?případně vytáčí vás brzo ráno když s někým musítě komunikovat/odpovídat na dotazy? Většinou se mnou stává mamka, která jde do práce....něco spolu prohodíme, to je tak vše...

jak se mi chce...

nee
Linda Evangelista
kytky 8, meta: 20650
kytky 8, meta: 20650

PostPosted: Tue 16.12.2008 12:56    Post subject: Re: RÁNO=) Reply with quote

když jdu do práce tak v 6:30, když mám volno tak podle psa, nejdýl v devět, ale o víkendu na chalupě i dýl
přizpůsobovat
jak kdy, spíš ne
4. cvičíte ráno?
jednou týdně mám jogu už od devíti ráno, jinak ne
bez snídaně mi je blbě, takže když mám čas tak miluju míchaný vajíčka a když ne tak jen nějaký celozrnný rohlík
bez silného černého čaje nevstanu
spíš hektický, ale radši si trochu přivstanu aby to bylo v klidu, noviny ani board nestíhám
nepotkávám, ale asi by mi to nevadilo, když nezaspím tak jsem po ránu většinou v dobré náladě
všechno chystám až ráno
můj rituál je jen půllitrový earl grey. Bez toho si už neumím ráno představit
Back to top
Cee
kytky 5, meta: 5250
kytky 5, meta: 5250

PostPosted: Tue 16.12.2008 13:07    Post subject: Reply with quote

Last edited by Cee on Fri 23.1.2015 17:27; edited 1 time in total
Back to top
Laura
kytky 7, meta: 13650
kytky 7, meta: 13650

PostPosted: Tue 16.12.2008 13:34    Post subject: Reply with quote

teda to je hrozný se číst po takové době, a těch smajlů co jsem všude naplácala

Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't
Back to top
Lolita
konec

PostPosted: Tue 16.12.2008 13:54    Post subject: Re: RÁNO=) Reply with quote

Back to top
Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc. All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Page 7 of 8

Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum