|
sfera.pravy.net Přeji úspěšný rok 2025 pro všechny! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Kačenka &
|
Posted: Sat 13.12.2008 12:47 Post subject: Re: VEČER=) |
|
|
Shrew wrote: |
1. v kolik hodin cca chodíte spát? a kdy myslíte, že je akorát chodím spát po půlnoci a podle mě má to akorát každý jinak..
2.chodíte spát nepravidelně, nebo kvůli škole č ipráci musíte dodržovat spací režim?z práce dojdu něco málo před půlnocí tak je to ovlivněné..
3. co všechno před ulehnutím děláte (zuby, sprcha, převlíct...) a děláte to skutečně pravidelně?jak kdy.. když dojdu z práce tak se musím celá umýt, ale když jsem třeba jen tak doma tak ne
4. dodržujete "nenacpat se jídlem alespoň 2 hodiny před spaním?" ne
5. co obvykle děláte bezprostředně před ím, že si řeknete To je hodin, už půjdu spát... sedím u pc
6. a co po téhle větě(myšlence) jako první uděláte? vypnu pc
7. jdete spát tak, že se jen odvalíte do postele, nebo probíhá určitá příprava? odvalím
8. dokážete usnout v pokoji s 1)puštěným pc(notebookem) 2)spolubydlícím, který je sice jako myška ale pořád vzhůru 3)rozsvícné lampičce 4)když venku bouchají petardy všechno ano/a skoro každou noc tak je/
9. máte před spaním u sebe poznámky a píšete si co vás napadá k zítřku?ukoly a tak, aby jste na to nemuseli před spaním myslet?ne
10. máte nějaký rituál při usínání nebo v procesu "jdu spát" ? ne |
|
|
Back to top |
|
 |
Cavendish mňau

|
Posted: Sat 13.12.2008 12:54 Post subject: |
|
|
1. v kolik hodin cca chodíte spát? a kdy myslíte, že je akorát když jsem na koleji chodím pozdě, hodně pozdě. Stopro po půlnoci, v lepším případě tak mezi 00:00-01:00, v horším tak ve 2 i déle  jinak tak mezi 22:00-23:00, 23 na mě už bývá pozdě, takže je sranda, že jsem tak blbá a na koleji ponocuju
2.chodíte spát nepravidelně, nebo kvůli škole č ipráci musíte dodržovat spací režim? různě
3. co všechno před ulehnutím děláte (zuby, sprcha, převlíct...) a děláte to skutečně pravidelně? vyčistím si zuby, jdu na záchod, dám si k posteli pití, nastavím si budíka, vykoupat se jdu většinou dávno před tím
4. dodržujete "nenacpat se jídlem alespoň 2 hodiny před spaním?" jak kdy
5. co obvykle děláte bezprostředně před tím, že si řeknete To je hodin, už půjdu spát... jsem u pc asi
6. a co po téhle větě(myšlence) jako první uděláte? jdu si vyčistit zuby, vypnu pc
7. jdete spát tak, že se jen odvalíte do postele, nebo probíhá určitá příprava? viz otázka č.6
8. dokážete usnout v pokoji s 1)puštěným pc(notebookem) 2)spolubydlícím, který je sice jako myška ale pořád vzhůru 3)rozsvícné lampičce 4)když venku bouchají petardy 1)asi jo 2)jo 3)jo 4)asi jo
9. máte před spaním u sebe poznámky a píšete si co vás napadá k zítřku?ukoly a tak, aby jste na to nemuseli před spaním myslet? ne
10. máte nějaký rituál při usínání nebo v procesu "jdu spát" ? nevím _________________ Jednou jsem si v tichu řekl, že my spolu dožijem.
Jedna cesta do posledních tonů requiem.
Láska je proměnlivá, chcem ji pevnou jako kámen.
Dej mi ruku, povedu tě, pak se vystřídáme. |
|
Back to top |
|
 |
Rage If life deals you lemons, make lemonade.

|
Posted: Sat 13.12.2008 16:44 Post subject: Re: VEČER=) |
|
|
1. v kolik hodin cca chodíte spát? a kdy myslíte, že je akorát
Cca netuším, poslední dobou chodím spát dost pozdě, ve dvě, ve tři, ale to proto, že můžu dlouho spát. Když mám od devíti školu, chodím nejdřív o půlnoci. Někdy usnu i v deset, záleží na únavě. Myslím, že nezáleží na tom, kdy jdu spát, ale jak dlouho a nerušeně můžu spát.
2.chodíte spát nepravidelně, nebo kvůli škole č ipráci musíte dodržovat spací režim?
chodím spát, když cítím, že moje tělo už chce spát, či cítím, že musím jít spát, nebo že bych měla jít spát
3. co všechno před ulehnutím děláte (zuby, sprcha, převlíct...) a děláte to skutečně pravidelně?
spánku předchází sprcha, odlíčení, vyčištění pleti (to musím každý den, jinak cítím, jak je ta pleť špinavá ), čištění zubů, nakrémování nohou, rukou, obličeje, balzám na rty. Když přijdu odněkud v noci, jakože třeba z kalby, tak se většinou sprchuju až ráno a nekrémuju si nohy a ruce, ale zuby a čištění pleti to musím i sebe víc opilá.
4. dodržujete "nenacpat se jídlem alespoň 2 hodiny před spaním?"určitě se necpu, ale když mám hlad před spaním, tak si dám ovoce, jogurt nebo něco takového
5. co obvykle děláte bezprostředně před tím, že si řeknete To je hodin, už půjdu spát...momentálně čumím na seriál, který si na koleji stahuju a vydržím čumět do rána
6. a co po téhle větě(myšlence) jako první uděláte?vypnu PC a pak následuje co jsem již vypsala výše
7. jdete spát tak, že se jen odvalíte do postele, nebo probíhá určitá příprava?nejdřív teda vypnu PC, když jsem na něm, jinak musím vyvětrat, otevřu okno, zhasnu velký světlo, rozsvítím lampičku u postele, rozestelu postel, pak jdu dělat ty hygienický věci do koupelny, pak přijdu, zavřu okno, krémování se a hají
8. dokážete usnout v pokoji s 1)puštěným pc(notebookem) 2)spolubydlícím, který je sice jako myška ale pořád vzhůru 3)rozsvícné lampičce 4)když venku bouchají petardy1) ANO, občas stahuju přes noc, tak je to zaplé a nevadí mi to , 2)NE, bohužel a po pěti letech jsem si na to nezvykla, nejradši usínám v místnosti sama nebo s přítelem, 3)rozsvícená lampa znamená někdo v pokoji, takže NE, lampa mi nevadí ale člověk ano, 4) NEEE! potřebuju absolutní ticho
9. máte před spaním u sebe poznámky a píšete si co vás napadá k zítřku?ukoly a tak, aby jste na to nemuseli před spaním myslet?
Nemám, ale když usínám, přemýšlím. Nad čímkoli, co bude zítra, co bylo dneska nebo sním, co bych chtěla zažít, co bych si přála apod.
10. máte nějaký rituál při usínání nebo v procesu "jdu spát" ?
viz výše...neumím padnout a usnout, prostě musím chvíli přemýšlet a když je to důležitý, tak mi to kolikrát nedá ani spát |
|
Back to top |
|
 |
violetka kytky 6, meta: 7450

|
Posted: Sat 13.12.2008 18:03 Post subject: |
|
|
Chodím spát mezi 10 a 11 což mi přijde ideální. Pokud nemusím druhý den vstávat do školy, stačí mi jít spát kolem půlnoci.
2.chodíte spát nepravidelně, nebo kvůli škole č ipráci musíte dodržovat spací režim?
Snažím se to dodržovat aspoň přibližně, protože jsem tak zvyklá a když to výrazně zmením, jsem pak celej další den rozhozená (Ať už naspím víc nebo míň než obvykle).
3. co všechno před ulehnutím děláte (zuby, sprcha, převlíct...) a děláte to skutečně pravidelně?
Zuby si čistím vždycky, převlíkám se taky vždycky. Sprchu si dávám téměř vždycky (jen když přijdu z nějaké akce nebo když se osprchuju už dřív tak ne) a snažím se myslet na to, abych se odličovala a krémovala, ale to popravdě celkem flákám.
4. dodržujete "nenacpat se jídlem alespoň 2 hodiny před spaním?"
Ano, protože když se nacpu těsně před spaním, tak se mi pak blbě spí.
5. co obvykle děláte bezprostředně před tím, že si řeknete To je hodin, už půjdu spát...
Většinou jsem na internetu, koukám na film, nebo dělám věci do školy (ale to tolik ne, protože večer se mi už učí blbě).
6. a co po téhle větě(myšlence) jako první uděláte?
Většinou ukončím činnost co dělám a pak jdu spát.
7. jdete spát tak, že se jen odvalíte do postele, nebo probíhá určitá příprava?
Pokud druhý den někam vstávám tak si nastavím budík.
8. dokážete usnout v pokoji s 1)puštěným pc(notebookem) jo, ale lepší je to když je PC vypnuté 2)spolubydlícím, který je sice jako myška ale pořád vzhůru ano 3)rozsvícné lampičce ano 4)když venku bouchají petardy pokud nebouchají moc blízko tak ano
9. máte před spaním u sebe poznámky a píšete si co vás napadá k zítřku?ukoly a tak, aby jste na to nemuseli před spaním myslet?
Nemám, ale někdy, když toho mám moc, mě to donutí vstát z postele a jít si to zapsat
nic mě nenapadá. Ale usínám obvykle na boku (respektive průběžně se točím z jednoho boku na druhý). |
|
Back to top |
|
 |
Shrew _______________

|
Posted: Sat 13.12.2008 18:17 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Shrew on Sun 24.6.2012 7:32; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
 |
anika kytky 4, meta: 3750

Joined: 06 Jan 2007 Posts: 3658 Location: mezi nebem a zemí
|
Posted: Sat 13.12.2008 18:20 Post subject: |
|
|
No poslední dobou mezi 12 a 3 ráno
Chodím nepravidelně... podle toho, jak to mám druhý den apod. Ale kdybych chodila pravidělněji, asi by se mi lépe spalo. Protože mám děsně rozházené spaní
Odlíčím se (nebo vyčistím pleť), umyju zuby, jdu do sprchy, nakrémuju se.. celá, záchod a pak do postele, chvíli si čtu, pomazlím se psem nebo manželem  , nakrémuju ruce a jdu spát
No jak kdy... podle toho, kdy příjdu domů...
5. co obvykle děláte bezprostředně před tím, že si řeknete To je hodin, už půjdu spát...
Většinou něco uklízím, žehlím nebo něco dělám na PC... jak kdy
Dodělám co jsem dělala.. dám čerstvou vodu psovi, napiju se a ještě něco douklízím a jdu viz odpověď č. 3
Jaká příprava? ne... prostě buď si dám budík nebo jdu spát
8. dokážete usnout v pokoji s 1)puštěným pc(notebookem) 2)spolubydlícím, který je sice jako myška ale pořád vzhůru3)rozsvícné lampičce4)když venku bouchají petardy jo dokážu, ale není to příjemné.. ani u jedné z uvedených věcí
Ne
10. máte nějaký rituál při usínání nebo v procesu "jdu spát" ? Ne, když je doma manžel, tak mu dám pusu a pes po mě leze tak dlouho.. dokud mě skoro neušlape v posteli... a pak se přitulí a to mě většinou uspí... _________________ „Nechtěj být člověkem, který je úspěšný, ale člověkem, který za něco stojí.“
— Albert Einstein |
|
Back to top |
|
 |
villete vrrrr raf raf

|
Posted: Sat 13.12.2008 18:33 Post subject: Re: VEČER=) |
|
|
1. v kolik hodin cca chodíte spát? a kdy myslíte, že je akorát Chodim spat vetsinou pred pulnoci. A myslim, ze idealni by to bylo klidne uz tak v jedenact.
2.chodíte spát nepravidelně, nebo kvůli škole č ipráci musíte dodržovat spací režim?Rezim musim dodrzovat pres tyden, protoze vetsinou vstavam v 7, nekdy i v 5.. Ale jednou za tyden pravidelne chodim spat az rano, kdyz jdu v noci nekam ven.. spim jen par hodin a dalsi den to pak sakra citim.
3. co všechno před ulehnutím děláte (zuby, sprcha, převlíct...) a děláte to skutečně pravidelně?Pokazde se odlicim, vycistim zuby, namazu oblicej a ruce kremem. Sprchuju se vzdycky rano, nez jdu do skoly.
4. dodržujete "nenacpat se jídlem alespoň 2 hodiny před spaním?"Ja ani nevim. Kdyz mam hlad nebo chut, tak si neco dam, ale ne moc.. vecerim vetsinou tak do osmi.
5. co obvykle děláte bezprostředně před tím, že si řeknete To je hodin, už půjdu spát...To vzdycky uz odpadam a vetsinou jen ocumuju facebook a board a v duchu se premlouvam, at uz konecne vstanu a jdu spat:)
6. a co po téhle větě(myšlence) jako první uděláte? Kdyz se to povede, tak vypnu notebook a fakt se zvednu.
7. jdete spát tak, že se jen odvalíte do postele, nebo probíhá určitá příprava?Probiha odlicovani, cisteni zubu atd, u toho vyzenu psa a kocku z bytu do jejich pelechu na chodbu, pozhasinam, rozsvitim si lampicku u postele, pak uz se jen prevleknu a hop.
8. dokážete usnout v pokoji s 1)puštěným pc(notebookem) 2)spolubydlícím, který je sice jako myška ale pořád vzhůru 3)rozsvícné lampičce 4)když venku bouchají petardyNe, ne, ne... vsechno musi byt vypnute, ja v pokoji sama, zhasnuto a klid:)
9. máte před spaním u sebe poznámky a píšete si co vás napadá k zítřku?ukoly a tak, aby jste na to nemuseli před spaním myslet?Ne, kdyz uz jsem v posteli, tak vypinam mozek.
10. máte nějaký rituál při usínání nebo v procesu "jdu spát" ? Pred spanim si musim vzdycky cist, jinak bych snad neusla. Je to strasne prijemne uz jenom lezet v posteli a cist si knizku, toho se nevzdam nikdy, ani kdyz vim, ze musim treba uz za pet hodin vstavat. Jenom kdyz prijdu nekdy o vikendu domu treba v pet, sest rano pripita, tak uz si samozrejme nectu:) _________________ "All will be well, and all will be well, and every kind of thing will be well." (Julian of Norwich) |
|
Back to top |
|
 |
Laura kytky 7, meta: 13650

|
Posted: Sat 13.12.2008 18:46 Post subject: Re: VEČER=) |
|
|
jé, ty jsi i použila stejný smajlík=)
jsem spíš ten typ, co chodí spát dřív a vstává dřív..ale mám období, kdy je to i naopak, například ted..chodím spát kolem půlnoci a vstávám kolem půl deváté (pokud nemusím kvůli škole dřív, a zařídila jsem si to tak abych nemusela).......nejlíp pro mě je když chodím spát v deset, tj usnu o půl jedenácté..někde jsem četla že nejkvalitnější spánek je od 22-24h
2.chodíte spát nepravidelně, nebo kvůli škole č práci musíte dodržovat spací režim?
většinou když jeden den jdu spát d 10, druhý den se mi chce ve stejnou dobu..často ale mi něco zkříží plány, takže pravidelnosti v tom není..nejhorší je, když ani nedělám nic smysluplnýho, dívám se do jedné na seriály a ráno pak nevstanu do školy
obvykle sprcha, zuby, plet, odlíčení, vyvětrám a pustím si mp3..pak zase zavřu (v léte ne) vypnu mp3 a usnu........dřív jsem se po příchodu z pařby neodličovala ani nesprchovala, ted to dělám ( ale stalo se mi, že jsem si ve sprše sedla a s puštěnou vodou na chvíli usnula=)..pečlivě si vždycky vydrhnu ruce atd......někdy se mi stane že usnu oblečená, se zbytky líčení atd..to se pak v noci jen probudím, dopolovyslíknu a usnu znovu
tohle nějak neřeším, když mám hlad v 22, musím se najíst, protože vím že bych ho měla v noci....když se přejím, nebo celkově ten den jím moc, mám pak hrozný sny a vůbec se mi nespí dobře
obvykle jsem na netu, bud se učím, nebo na icq, nebo na sféře, nebo něco sleduju
pokračuju v tom co jsem dělala=))
no přípravu už jsem napsala výš
8. dokážete usnout v pokoji s 1)puštěným pc(notebookem) 2)spolubydlícím, který je sice jako myška ale pořád vzhůru 3)rozsvícné lampičce 4)když venku bouchají petardy
s puštěným pc dokážu, když něco stahuju, ale můj notas strašně funí takže pokud to není nutný vypínám ho...nikdy jsem se spolubydlícím nebydlela, sestra mi vadila (ale spíš asi z principu)...s rozsvícenou lampičkou vpohodě, klidně s několika  ...petardy mně nevadí..ale neusnu když hraje rádio nebo hudba...to musím být fakt utahaná abych usnula před televizí
vůbec, jen si nastavím budíka
mp3, nebo taky nějaký fantazírování=)obvykle usnu brzo _________________ The only way out is through
Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't |
|
Back to top |
|
 |
Dreamgirl kytky 4, meta: 2550

|
Posted: Sat 13.12.2008 19:07 Post subject: |
|
|
1. v kolik hodin cca chodíte spát? a kdy myslíte, že je akorát. Obvykle chodím spát kolem 23. hodiny. Ale myslim si, že je akorát tak kolem 21.30 .. teda vzhledem k mýmu času vstávání, když jdu spát v těch jedenáct, tak se moc nevyspim..
2.chodíte spát nepravidelně, nebo kvůli škole č ipráci musíte dodržovat spací režim? Dodržuju spací režim kvůli skole
3. co všechno před ulehnutím děláte (zuby, sprcha, převlíct...) a děláte to skutečně pravidelně? Před ulehnutím si čistím zuba, sprchuju se nebo si dávám vanu, převleču se do pyžama, čtu si knížku nebo se učim..
4. dodržujete "nenacpat se jídlem alespoň 2 hodiny před spaním?" To nedodržuju, obvykle se právě tak ty dvě hodiny před spaním pěkně "nažeru"
5. co obvykle děláte bezprostředně před tím, že si řeknete To je hodin, už půjdu spát... Nic mě nenapadá..,možná učení..
6. a co po téhle větě(myšlence) jako první uděláte? Zavřu sešit a jdu spát,bez ohledu na to, jestli to umim nebo ne..
7. jdete spát tak, že se jen odvalíte do postele, nebo probíhá určitá příprava? Jen se odvalim..
8. dokážete usnout v pokoji s 1)puštěným pc(notebookem) 2)spolubydlícím, který je sice jako myška ale pořád vzhůru 3)rozsvícné lampičce 4)když venku bouchají petardy dokážu spát při puštěným pc, rozvíceném světle..
9. máte před spaním u sebe poznámky a píšete si co vás napadá k zítřku?ukoly a tak, aby jste na to nemuseli před spaním myslet? Ne
10. máte nějaký rituál při usínání nebo v procesu "jdu spát" ? Ani ne, jen když nemůžu usnou pouštím si Mp3 |
|
Back to top |
|
 |
Flowing_ kytky 8, meta: 24650

|
Posted: Sat 13.12.2008 19:16 Post subject: |
|
|
1. v kolik hodin cca chodíte spát? a kdy myslíte, že je akorát Pokud druhej den vstávámv 6, tak jdu spát ve 21 nebo 22 hodin. A myslim, že ej to akorát, proto tak chodím A když můžu vstát kdy chci takjdu většinou tak ve 23
2.chodíte spát nepravidelně, nebo kvůli škole č ipráci musíte dodržovat spací režim? Dodržuju určitej režim.
3. co všechno před ulehnutím děláte (zuby, sprcha, převlíct...) a děláte to skutečně pravidelně? Jdu do koupelny, vykoupu se, celá se namažu, pořádně se odlíčím, namažu si obličej. Pak si naliju vodu, dám si vitaminy, namažu si pusu vazelínou a ruce krémem a du si lehnout. Když druhej den vstávám do práce nebo do školy, tak to tak vždycky dělám. Pokud ne, tak někdy něco vynechám, ale odlíčím se vždycky.
4. dodržujete "nenacpat se jídlem alespoň 2 hodiny před spaním?" Ne, někdy jím i vposteli.
5. co obvykle děláte bezprostředně před tím, že si řeknete To je hodin, už půjdu spát... To je strašně různý, třeba si připravuju jídlo na druhej den.
6. a co po téhle větě(myšlence) jako první uděláte? Jdu vypnout PC, rozestelu si postel a jdu do koupelny.
7. jdete spát tak, že se jen odvalíte do postele, nebo probíhá určitá příprava? No tak proběhne bod č. 3
8. dokážete usnout v pokoji s 1)puštěným pc(notebookem) 2)spolubydlícím, který je sice jako myška ale pořád vzhůru 3)rozsvícné lampičce 4)když venku bouchají petardy Ke spánku potřebuju naprostý ticho a tmu. Pokud bych byla ale hodně unavená, tak bych usla.
9. máte před spaním u sebe poznámky a píšete si co vás napadá k zítřku?ukoly a tak, aby jste na to nemuseli před spaním myslet? U sebe je nemám, ale pokud na něco nechci zapomenout, tak si to jdu zapsat do bloku.
10. máte nějaký rituál při usínání nebo v procesu "jdu spát" ? Pokud nemůžu usnout, tak myslím na to, že jsem u moře nebo si představuju ideální den s přítelem a podobně _________________ . |
|
Back to top |
|
 |
Siddalae kytky 6, meta: 8250

|
Posted: Sat 13.12.2008 19:20 Post subject: |
|
|
Jak kdy. Když jsem doma s přítelem, tak chodíme tak mezi 23h až půlnocí. Když jsem doma sama tak kolem 1-3 hodiny. Optimum vidím tak na tu 23hodinu
Nedodržujižádný spací režim, ikdyž bych měla
Večerní hygienu dělám behěm zpráv nebo po nich, pak si lehnu do pelechu s počítačem a už jsem v klidu. Dělám to opravdu pravidelně.
Tohle dodržuju.
Dojdu otevřít okno, na záchod a zhasnout.
Otevřu okno
jen se odvalím
8. dokážete usnout v pokoji s 1)puštěným pc(notebookem) 2)spolubydlícím, který je sice jako myška ale pořád vzhůru 3)rozsvícné lampičce 4)když venku bouchají petardy
PC vypínám, štvalo by mě to. Spoubydlu už nemám, ale když jsem měla, tak jsem klidně usnula, rozsvíceno mi nevadí, když venku něco bouchá tak mi to obvykle taky nevadí.
Tohle jsem začala dělat až poslední dobou, že mě neco napadne a píšu si to abych na to nezapomněla, někdy to čmárám na papír ikdyž už mám zhasnuto a pak to ráno nemůžu přečíst
Rituál snad ani ne, akorát jsem zvyklá spát se zapnutým rádiem a s plyšovou ovcí  _________________ neměli na guláš přesto byli nejbohatší na zemi protože neznali závist jež blahobyt promění v mindráky |
|
Back to top |
|
 |
rohypnol--ka kytky 3, meta: 1650

|
Posted: Sat 13.12.2008 21:25 Post subject: Re: VEČER=) |
|
|
chodím spát mezi 22:30 a 0:30, jak kdy, podle únavy a spolubydlících
snažím se o pravidelnost, ale moc se nedaří, jiný režim mám doma a jiný na koleji
pravidelně: sprcha, zuby, odlíčení, natřít se nohy a ruce krémem
ne, snažím se dodržovat aspoň tu hodinu, ale 2 určitě ne, to bych šla spát s kručícím žaludkem a neusnula bych
čtu, jsem na netu, koukám na TV (doma), nebo kecám se spolubydlícíma
jdu si vzčistit zuby a popř. sprcha, pokud ještě nejsem umytá
kromě vyjmenovaných kosmetických procedur nic, snad jen to, že jdu na WC:-)
ne, musím mít klid
ne, ale občas jsem donucena vstát a jít ke stolu a zapsat si na co si vzpomenu, že mám udělat
ne _________________ Sebelítost v nešťastné lásce ja úžasná, fantastický pocit. Jen v tom člověk nesmí zůstat dlouho, to pak sám sebe ničí. |
|
Back to top |
|
 |
Lucrezia kytky 5, meta: 7050

|
Posted: Sat 13.12.2008 22:52 Post subject: Re: VEČER=) |
|
|
cca v 1 rano, vstavam v 6:30, takze akorat by bylo v 22:00...
spaci rezim nedodrzuju, vstat musim, ale ze bych si rekla: jejda, uz je jedenact, musim jit spat, to nefunguje
3. co všechno před ulehnutím děláte (zuby, sprcha, převlíct...) a děláte to skutečně pravidelně?zuby, sprcha, odliceni, nakremovani obliceje i celeho tela.
no nekdy to nevyjde
5. co obvykle děláte bezprostředně před tím, že si řeknete To je hodin, už půjdu spát... pisu diplomku, vzdy kazdy vecer.
6. a co po téhle větě(myšlence) jako první uděláte?poznamenam si, co budu delat zitra...pripadne jdu za pritelem, ze uz jdeme spat, at jde do koupelny prvni
7. jdete spát tak, že se jen odvalíte do postele, nebo probíhá určitá příprava? viz 3
8. dokážete usnout v pokoji s 1)puštěným pc(notebookem) 2)spolubydlícím, který je sice jako myška ale pořád vzhůru 3)rozsvícné lampičce 4)když venku bouchají petardy mam spunty do usi, takze uz si ani nepamatuju, pri cem jeste vlastne usnu(mam je proti predcasnymu probouzeni, kdyz zacina v 5 ozivat barak)
uz spis ne, kdyz na tohle myslim, mam pocit naproste beznadeje a neusnu
10. máte nějaký rituál při usínání nebo v procesu "jdu spát" ? jo, nasadim si spunty do usi |
|
Back to top |
|
 |
Lilith :faitilhiér:

|
Posted: Sun 14.12.2008 0:27 Post subject: Re: VEČER=) |
|
|
během pracovního týdne tak v 11
kvůli práci musím být v posteli do půlnoci, jinak jsem druhý den úplně vyřízená
no jasně  odlíčit, nakrémovat, vysprchovat, vyčistit zuby - bez toho by se mi neusínalo dobře
hmm, já už většinou pozdě večer nemám hlad a když mě náhodou chytne ještě v posteli, tak to radši zaspím, protože jsem líná si znovu vyčistit zuby
čtu nebo jsem na netu
zaklapnu knížku nebo vypnu notebook
viz otázka 3
já mám problémy s usínáním, i když je se mnou v posteli přítel, takže asi tak
když mě něco takového napadne, napíšu si to do mobilu
myslím že ne _________________ Proč on? Protože se nám chtělo... |
|
Back to top |
|
 |
Linda Evangelista kytky 8, meta: 20650

|
Posted: Tue 16.12.2008 13:36 Post subject: Re: VEČER=) |
|
|
chodím spát nejdřív o půlnoci, spíš v jednu ráno, akorát by bylo ve 22h
Měla bych dodržovat spací režim abych byla čerstvá do práce, ale nedaří se - výsledkem je max 6,5 hodiny spánku
odlíčit, vyčistit zuby, čerstvá voda pro Jambu, vyvětrat. Osprchovaná jsem většinou už dávno
často jím v posteli, takže nedodržuju
čtu si nebo koukám na televizi
jdu spát
nakrémuju si ruce
petardy bych asi nesnesla ale ostatní mi nevadí, často usínám u televize
jak kdy, spíš si to napíšu do mobilu
asi ani ne |
|
Back to top |
|
 |
|
 |
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3 Next
|
Page 2 of 3
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|