|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Laura kytky 7, meta: 13650
|
|
Back to top |
|
|
Jana kytky 5, meta: 4650
|
Posted: Thu 28.8.2008 20:14 Post subject: |
|
|
já řepu mám docela ráda, ale co nesnesu už od mala a neodvážím se do pusy strčit, je kapr nebo sníst aspoň půlku rybího filé, snad se podaří
protože pořád mi předhazují jak jsou ryby zdravé atd. |
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Thu 28.8.2008 20:16 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Back to top |
|
|
Suga kytky 5, meta: 4950
Joined: 08 Jan 2007 Posts: 4897 Location: Kde mám ty fialový kytky?!
|
|
Back to top |
|
|
Ester kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Tue 9.12.2008 20:24 Post subject: |
|
|
Občas na sobě pozoruju, že tělo si o něco sladkého nebo tučného řekne. Jak se normálně vyhýbám věcem jako klobásy nebo slanina, tak jednou za čas na to mám obrovskou chuť a musím si něco takového dát... Takže bych řekla, že to asi potřeba je. _________________ Jestli chcete něco, co jste nikdy neměli, musíte být ochotni udělat něco, co jste nikdy neudělali. |
|
Back to top |
|
|
Helísek kytky 3, meta: 1450
|
|
Back to top |
|
|
Chocolate Jedem das Seine und mir das Beste:-)
|
Posted: Wed 10.12.2008 13:16 Post subject: |
|
|
Taky si myslim, ze kdyz telu neco chybi, tak si rekne. Ja bych treba dbala spis na to, aby ty tuky a cukry o ktere si rekne a ktere mu dodas byly kvalitni, ne jednoduchy cukry a co nejmin kombinace bilej cukr, tuk, bila mouka. A taky si myslim, ze i kdyz si tohle jednou za cas das, tak se nic strasnyho nestane. Akorat spousta lidi dela jednu chybu, ze si daji jednou za cas cokoladu, jednou za cas buchtu, jednou za cas hranolky atd atd a mas z toho pak furt neco. Poslouchej svy telo a davej mu kvalitni veci a bude mu dobre |
|
Back to top |
|
|
spanish.eyes vi, ale nedba
|
Posted: Wed 10.12.2008 14:04 Post subject: |
|
|
to mi pripomnelo ze mi posledni dobou prijde ze zrovna moje telo snasi mnohem lip tucne veci nez sladky(coz je asi ta kombinace cukru a tuku jak zminuje choco),kdyz sem tam spasu klidne i vic orisku,mandli nebo neceho takoveho hodne tucneho,nebyva mi po tom spatne jako po sladkym a halvne to ve mne nevyvolava ten kolotoc ze cim vic toho mam tim vic toho chci.a ani nemam pocit ze bych po tech "jen" tucnych vecech tloustla a to po sladkym okamzite.jen tucny typu smazak a tak jeste vyzkouseno nemam protoze to skoro nejim.ale jinak to u meplati ina chipsy ktery treba povecerim _________________ She's a rainbow and she loves the peaceful life
A change of heart comes slow..
*
Je třeba žít, je třeba milovat, je třeba tvořit
(JK) |
|
Back to top |
|
|
JÁjenJÁ kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Wed 10.12.2008 16:19 Post subject: |
|
|
Jana wrote: | já řepu mám docela ráda, ale co nesnesu už od mala a neodvážím se do pusy strčit, je kapr nebo sníst aspoň půlku rybího filé, snad se podaří
protože pořád mi předhazují jak jsou ryby zdravé atd. |
spíš než kapra a file ( nedej bože rybí prsty) vol jiný druhy ryb - lososa, tunáka, pstruha, tresku,......
kapr je podle mě zbytečně tučnej ( ale já ho teda zbožnuju)_________________ Sebeláska je jediná láska, která trvá navěky
O. Wilde |
|
Back to top |
|
|
Lucrezia kytky 5, meta: 7050
|
|
Back to top |
|
|
rohypnol--ka kytky 3, meta: 1650
|
Posted: Wed 10.12.2008 17:03 Post subject: |
|
|
Já zase z některých jídel vyrostla (klobásy, slepice na paprice a játra) _________________ Sebelítost v nešťastné lásce ja úžasná, fantastický pocit. Jen v tom člověk nesmí zůstat dlouho, to pak sám sebe ničí. |
|
Back to top |
|
|
Chocolate Jedem das Seine und mir das Beste:-)
|
Posted: Thu 11.12.2008 19:46 Post subject: |
|
|
spanish - ja to mam zase naopak na sladky mam ted i chut a i si dam, ty zdravejsi varianty teda, ale tucny proste nedokazu stravit, ani ty orechy. Uz mam i podezreni, jestli to nema na svedomi zlucnik, ale ja nesnasim tyhle veci od vzdycky, mozna si ted toho jen vic vsimam. Ne ze by mi to teda vadilo, aspon mi to nedela chute a nemusim se vymlouvat, kdyz mi nekdo neco cpe, ale je to divny. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 11.12.2008 20:11 Post subject: |
|
|
choco-tu tvoji nesnasenlivost bych taky potrebovala a je zajimavy ze jak sem omezila to sladky tak ted kdyz si to dam,ze treba nic jinyho nez susenky neni po ruce a mm hlad tak si na tom poradne ani nepochutnam! ale teduz zase vecerim pistacie,to je des jenze ja jak jsem driv jedla kvanta vseho tak ted mi to telo prijde ze i kdyz jim prasarny tak mi to vcelku toleruje protoze celkove jim malo oproti drivejsku.jo a mlicny vyrobky uz me taky nebavi zdaleka tolik jako driv,ani moc dobre mi po tom nebyva..ja tyhle zmeny chuti fakt vubec nechapu _________________ She's a rainbow and she loves the peaceful life
*
(JK) |
|
Back to top |
|
|
Ester kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Thu 11.12.2008 21:25 Post subject: |
|
|
Choco, mám kamarádku, které se z čehokoliv smaženého a tučného udělá špatně, protože tak doma nevaří a není na to zvyklá, tak možná sis taky nějak odvykla
Pistácie, bože, těch bych snědla pytel na posezení... _________________ Jestli chcete něco, co jste nikdy neměli, musíte být ochotni udělat něco, co jste nikdy neudělali. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 11.12.2008 21:53 Post subject: |
|
|
ester,taky ze jo teda 15 deka,ale vcera asi 2x tolik obhajuju si to tim ze kdyz uz jim tak malo tak aspon at si pochutnam _________________ She's a rainbow and she loves the peaceful life
*
(JK) |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Zdraví |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12 Next
|
Page 11 of 12
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|