|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Cavendish mňau
|
Posted: Fri 21.11.2008 20:27 Post subject: StarDance |
|
|
Koukáte? Koukali jste i na předchozí řady? Komu fandíte/fandili jste?
atd _________________ Jednou jsem si v tichu řekl, že my spolu dožijem.
Jedna cesta do posledních tonů requiem.
Láska je proměnlivá, chcem ji pevnou jako kámen.
Dej mi ruku, povedu tě, pak se vystřídáme. |
|
Back to top |
|
|
villete vrrrr raf raf
|
Posted: Fri 21.11.2008 20:31 Post subject: |
|
|
Koukala jsem, koukam a koukat budu. Strasne se mi to libi:)
V prvni rade jsem fandila Vojtkovi, v druhe Zarubovi (laska to byla! ) a ted se mi libi Norisova i Batulkova, proste vsichni, hlavne kdyz tanci:)
A ty jejich saty _________________ "All will be well, and all will be well, and every kind of thing will be well." (Julian of Norwich) |
|
Back to top |
|
|
Cavendish mňau
|
Posted: Fri 21.11.2008 20:36 Post subject: |
|
|
Přesně, šaty mají krásný
Ve dvojce se mi strašně líbil Valenta achich
ted se mi taky líbí Norisová a Batulková, jak ten její tanečník vypadá jako zajíček, no co vypadá, on to je zajíček
tady koukám na videa ze dvojky, je tam celej ten finálovej večer
strašně se mi líbí třeba ten Valenty slowfoxtrot a ty freestyly! a vůbec, všechno je to pěkný! strašně moc bych si to chtěla malilinkato vyzkoušet _________________ Jednou jsem si v tichu řekl, že my spolu dožijem.
|
Back to top |
|
|
villete vrrrr raf raf
|
Posted: Fri 21.11.2008 20:40 Post subject: |
|
|
Ja bych taky chtela! Treba bych brala ten trimesicni teror, porad tancovat s nekym, kdo to umi a koukat, jake delam pokroky a tak. Ty tance jsou tak krasne! _________________ "All will be well, and all will be well, and every kind of thing will be well." (Julian of Norwich) |
|
Back to top |
|
|
Cavendish mňau
|
Posted: Fri 21.11.2008 20:48 Post subject: |
|
|
jo! a můj sen by bylo tam pak tak krásně plout po parketě jako třeba Aleš s Ivou v tom slowfoxtrotu taky věřím, že bych podstoupila ten dril a to všechno - jen to aspon zkusit _________________ Jednou jsem si v tichu řekl, že my spolu dožijem.
|
Back to top |
|
|
villete vrrrr raf raf
|
Posted: Fri 21.11.2008 20:51 Post subject: |
|
|
Presne tak. A ono by to treba i vypadalo jako tanec + hezky ty saty a vsechno
Nejradsi bych paso doble, tango, cha-chu, ach! _________________ "All will be well, and all will be well, and every kind of thing will be well." (Julian of Norwich) |
|
Back to top |
|
|
Cavendish mňau
|
Posted: Fri 21.11.2008 21:04 Post subject: |
|
|
jinak když už jsem to natukla v most beautiful female..
tak jsem docela ráda, že vypadla Fruhlingová, protože se mi tam moc nelíbila. Ani ne to, jak tancovala, ale spíš, že je prostě moc vysoká a taková kolohnátka mi tam přišla, nebo jak to prostě nazvat a ten její tanečník byl pomalu menší než ona a prostě si myslím, že líp a estetičtěji vypadá, když je ta ženská menší než chlap jak pak tancoval jiný pár, kde byla ta žena o dost menší,drobnější a tak, tak mi přijde, že to na tom parketě vypadá úplně jinak
to samý mi přišla třeba v jedničce Bočanová - jako tancovala hezky, ale jako celek to na mě zase působilo takhle. _________________ Jednou jsem si v tichu řekl, že my spolu dožijem.
|
Back to top |
|
|
villete vrrrr raf raf
|
Posted: Fri 21.11.2008 21:06 Post subject: |
|
|
Mne prisla Fruhlingova proste jako prkno, to jinak ani rict nejde _________________ "All will be well, and all will be well, and every kind of thing will be well." (Julian of Norwich) |
|
Back to top |
|
|
Man of the world caballero
|
Posted: Sat 22.11.2008 9:57 Post subject: |
|
|
villete wrote: | Mne prisla Fruhlingova proste jako prkno, to jinak ani rict nejde |
to přišla i tomu jejímu partnerovi, který řekl že se těší až si schová ty svoje kopyta pod dlouhé šaty na standart...tohle vím teda proto protože ty tanečníky znám, některé lépe a některé méně_________________ Miluj hluboce a vasnive. Muzes se pritom zranit, ale je to jediny zpusob,jak zit svuj zivot. |
|
Back to top |
|
|
villete vrrrr raf raf
|
Posted: Sat 22.11.2008 10:00 Post subject: |
|
|
Ona tancila s Kostovcikem, ze? Ten je moc sympaticky:) _________________ "All will be well, and all will be well, and every kind of thing will be well." (Julian of Norwich) |
|
Back to top |
|
|
Nefertite. Guest
|
Posted: Sat 22.11.2008 10:04 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 22.11.2008 10:16 Post subject: |
|
|
villete wrote: | Ona tancila s Kostovcikem, ze? Ten je moc sympaticky:) |
jj_________________ Miluj hluboce a vasnive. Muzes se pritom zranit, ale je to jediny zpusob,jak zit svuj zivot. |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Nefertite kytky 6, meta: 10250
|
Posted: Sat 22.11.2008 10:24 Post subject: |
|
|
to si nemyslim ze by to ona mela jednodussi, podle me je prave v nevyhode, protoze to "hlavni" tam vzdycky dela holka a kdyz budu chlap a budu mit partnerku profesionalku tak to bude vzdycky vypadat lip nez kdyz bude drevnata holka.. ta jaksi nemuze jen stat a nechat chlapa aby se kolem ni tocil a pritom nedelat vubec nic |
|
Back to top |
|
|
Linda Evangelista kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Sat 22.11.2008 10:24 Post subject: |
|
|
SLeduju jen vyjímečně když mám čas. V minulém díle se mi moc líbila Táňa Wilhelmová a Schmitzer. A v téhle sérii myslím že je favoritka Norisová. |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Next
|
Page 1 of 7
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|