|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Lolita konec
|
Posted: Tue 18.11.2008 12:01 Post subject: |
|
|
ssyissyi wrote: | Hele a jaký je rozdíl mezi tím, co ti jejich obchodníci kecají u vás v obýváku a tím, co vám cpe reklama z televize taky u vás v obýváku? Oni prostě prodávají. Jestli někdo z nic podvádí a lže, není to problém toho vysavače ani té značky.
Naši ho mají určitě minimálně patnáct let a ani s ním nebyl jediný problém. Navíc věřím tomu, že bude možná o něco lepší než jiné vysavače (kvůli dobrému výkonu a vodnímu filtru). Nicméně je mi jasný jasný, že bych něco obdobnýho pořídila levněji. Navíc je teda pekelně těžkej. |
ten rozdil je teda obrovsky. oni moc dobre vedi, proc se nakyblovat do bytu. prizpusobi si reklamu presne tvymu bytu, usijou ti ji na miru, utoci na city, jsou vyskoleny na to, jak se nenechat odbyt a reagovat na jakykoli tvuj argument, manipuluji a z bytu je jen tak nevykopes. je to trochu jina liga nez kouknout na reklamou a prepnout. |
|
Back to top |
|
|
Leňula Feet planted firmly in the sky
|
Posted: Tue 18.11.2008 18:10 Post subject: |
|
|
lidi stal se zazrak, asi jsem zvladla zapusobit i na dalku... mati pry dneska sepise vypoved a zitra ji tam otec s tim krapem veze... boze, diky... _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
Kyo kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Tue 18.11.2008 18:19 Post subject: |
|
|
Lolita wrote: | ten rozdil je teda obrovsky. oni moc dobre vedi, proc se nakyblovat do bytu. prizpusobi si reklamu presne tvymu bytu, usijou ti ji na miru, utoci na city, jsou vyskoleny na to, jak se nenechat odbyt a reagovat na jakykoli tvuj argument, manipuluji a z bytu je jen tak nevykopes. je to trochu jina liga nez kouknout na reklamou a prepnout. |
sice to je klise, ale vsichni tihle podomni prodejci a vsechno na ten zpusob je proste povl. prace prostitutky je podle me oproti tomu prace cista jak lilie. presne jak pise Lolita, jsou to lidi kteri jen utoci na slaba mista, proti silnemu cloveku neobstoji, ten s nima vyrazi dvere vcerne vsech jejich nozu atd. staci se totiz divat, komu ty sve smejdy vnuti. casto jde o lidi, kteri na ne ani nemaji a diky tomu se dostavaji jen do horsi a horsi situace.
ja nekolik tehle lidi, kteri nejsou schopni delat normalni slusnou praci znam. dojednoho maj spolecnyho to, ze jsou to lidi neschopni si vydelat penize normalni praci. nestale povahy, hlava v oblacich.. idioti. normalni slusnej clovek by tuhle praci nikdy nedelal. to samy jsou pro me ty prodejci t-mobilu atd.. vzdyt je staci poslouchat a je to fakt k smichu, to je banda imbecilu nadruhou do jednoho, ted uz jsou sice na ustupu ale je to mozna tak rok zpatky co jsem se bavil tim je poslouchat jak se mezi sebou bavi, jak se snazi pusobit a na co si hrajou. jako brigada ok, proc ne, ale lide kteri si tim buduji "karieru" a delaji to jako svoji hlavni praci, to jsou proste vzdycky naprosty hovna, socky skutecne je staci jen chvili sledovat a myslim ze soudnej clovek ma naprosto jasno.
no a samozrejme do teze skupiny patri samozvani "financni poradci" ci "bookmakeri"_________________ Doba kráčí vpřed a svět se předhání. Už i blbci mají vyšší vzdělání.
Last edited by Kyo on Tue 18.11.2008 18:39; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Tue 18.11.2008 18:21 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Back to top |
|
|
ssyissyi bright side of life
|
Posted: Tue 18.11.2008 21:21 Post subject: |
|
|
No, Kyo, já finanční poradkyni dělám a jako hovno se necítím. Když někdo pomoct chce, pomůžu mu, když ne, do ničeho ho nenutím (taky jak bych mohla) - buď se časem ozve sám, až bude něco potřebovat nebo ne. Žiju s čistým svědomím, že jsem nikdy nikomu neporadila nic, co by mu nepomohlo. Nevím, proč bych se měla cítit jako socka. Vydělávám si náročnou prací, která na mě klade dost velkou odpovědnost. Nevím, proč bych se měla cítit špatně, že mi moji klienti, kteří jsou se mnou spokojení dohazují svoje známé, kteří potřebují taky poradit. Nikdy jsem nikoho do ničeho nenutila ani se ho nesnažila zmanipulovat - peníze jsou příliš důležitá záležitost než abych s nima pracovala jinak než jako s fakty. Ale nutno přiznat, že vím o tom, že v mém oboru se pohybujou prasata - jenže v kterém ne. Mám jít kvůli nim dělat něco jiného, když mě tahle práce baví? A do kterého oboru? Jo aha, měla bych jít šlapat chodník, to je přece práce "čistá jako lilie".
Omlouvám se za OT, ale když tohle napsal Kyo veřejně, mám pocit, že bych se měla ohradit taky veřejně. Ani to nedám pod Olymp. nestydím se za to. _________________ ...vím, že tam kdesi podél patníků mi někdo podá perlu... (Jack Kerouac)
Last edited by ssyissyi on Tue 18.11.2008 22:47; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Suga kytky 5, meta: 4950
Joined: 08 Jan 2007 Posts: 4897 Location: Kde mám ty fialový kytky?!
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 18.11.2008 22:01 Post subject: |
|
|
No ale za 60 000,- v dnešní době?! Neznáte někdo nějaký nezávislý srovnávací test? Nicméně bych si ho určitě nepořídila a po tom, co tady čtu, uznávám, že jsem asi asertivnější než spousta lidí a klidně bych někoho z bytu vyrazila (stejně jako přepínám reklamy...a pak uvažuju v drogérce, kteráže ta pasta mi tak úžasně vybělí zuby ) _________________ ...vím, že tam kdesi podél patníků mi někdo podá perlu... (Jack Kerouac) |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 18.11.2008 22:03 Post subject: |
|
|
na jednom z tech odkazu, co jsem tu davala, je clanek z reflexu... a tam jsou i nejaky testy... takze myslim, ze se to tam snad nekde da najit i "objektivne"... _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 18.11.2008 22:03 Post subject: |
|
|
ha, díky
Takže jak jsem si myslela... Ale snad aspoň to, že se ten prach chytá do vody, znamená, že už se nedostane zpátky do vzduchu (protože u jiných vysavačů si myslím, že část toho lapenýho prachu při manipulaci unikne). Jsem holt optimistka, všude hledám aspoň něco dobrýho _________________ ...vím, že tam kdesi podél patníků mi někdo podá perlu... (Jack Kerouac) |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 19.11.2008 14:38 Post subject: |
|
|
Mame stastnz konec... vysavac je zpatky u firmy, mama dostala zpatky VSECHNY penize a udelala mi radost. _________________ I will kill you so hard you will die to death!
|
Back to top |
|
|
Mykéna kytky 7, meta: 14650
|
Posted: Wed 19.11.2008 15:45 Post subject: |
|
|
My máme doma už 10 let (možná víc) vysavač, co taky vysává do vody. Taky vodu dokáže vysávat, což je dobrý, protože máme akvária a občas se nějaká ta nehoda stane. A rozhodně nebyl nijak drahej, je to Zelmer, zas tak těžkej není (to je tou vodou, prázdnej skoro nic neváží) a i po letech je na pohled pěknej.
Osobně si myslim, že Rainbow jsou vyhozený prachy. Nejhorší na tomhle typu prodeje mi přijde to, že když chce člověk normálně koupit takhle drahou věc, stráví nějakej čas průzkumem, co je na trhu, srovnáváním cen a výkonu, ptá se známých... apod. A ne že si nechá něco namluvit a koupí to. Proto jsem šťastná i za Leňulu, že to takhle dopadlo
Vzpomínám si, jak asi před 8mi lety jedna bývalá spolužačka, která bydlela s maminkou trafikantkou v sociálním bytě, kterej jim platila obec, jednou přišla s tím, že si koupili tuhle úžasnost. Protože ten pán jim otevřel oči, jakej maj doma bordel!!! To vůbec předtím nemohli vědět, jejich vysavač to vůbec nevysál. A tenhle vysál z koberce i rozdupaný sušenky!!! A vysypaný kafe!!! A je dobrej pro alergiky! No co kdybysme dostali alergii, že jo, člověk nikdy neví?! |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 19.11.2008 15:50 Post subject: |
|
|
mama se chvili vztekala, vypadala urazene (ale ja bych si taky asi dobrovolne nechtela priznat, ze jsem se nechala ukecat a koupila hrozne predrazenou blbost)... ale pak se ji to asi nejak rozlezelo a dneska mi psala, ze to tam byli vcera vratit... ulevilo se mi... protoze mama stavi barak, chysta se kupovat byt, budou vanoce... a ona si koupi lux za desitky tisic... _________________ I will kill you so hard you will die to death!
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 19.11.2008 18:27 Post subject: |
|
|
Já myslím, že na to jsou i nějaký zákony nebo co, aby to šlo vrátit (akorát člověk musí sledovat, za jakých podmínek). Blbý je, že leckdo se nechá ukecat i co se týče toho vracení nebo reklamací. A to bohužel platí obecně. A za to bych věšela za střeva do průvanu ty obchodníky já. Prostě někdo je asertivnější nebo víc sleduje kauzy podobných "dobráků" a je schopnej rozlišit obchodníka a podvodníka, někdo ne. Ale téměř každej je schopnej si to pak rozmyslet nebo dát na radu. A být Leňulinou mamkou, tak si nic nevyčítám, přece je úplně normální, že se člověk při nákupu sekne (já si tuhle v záchvatu pocitu smrtelný obezity koupila oblečení o dvě čísla větší ). _________________ ...vím, že tam kdesi podél patníků mi někdo podá perlu... (Jack Kerouac) |
|
Back to top |
|
|
Bibi kytky 7, meta: 16650
|
Posted: Mon 29.12.2008 17:04 Post subject: |
|
|
Tak se k nám právě nasáčkovali lidi od rainbow, naši rodinu doporučili jedni naši známí (tisíceré díky ), matka je z toho "nadšená" a plánuje je co nejrychleji vyrazit z domu |
|
Back to top |
|
|
Bibi kytky 7, meta: 16650
|
Posted: Mon 29.12.2008 18:04 Post subject: |
|
|
Tak ještě jsou tady. Tatík se strašně rád s někým hádá, takže je ve svém živlu. Dost mě ale zaráží, že se ti prodavači nechovají zrovna uctivě. Je sice fakt, že tatík taky ne, ale oni by snad měli (jakožto prodávající) zachovávat úplně jinou úroveň komunikace a nějaké (byť jen mírné) zvyšování hlasu a podrážděně zabarvený tón by měl být naprostým tabu.
Tak už jsou na odchodu (ještěže tak, bylo tu už pěkně dusno) |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4 Next
|
Page 3 of 4
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|