View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Lenore ___________________
|
Posted: Thu 15.2.2007 12:58 Post subject: |
|
|
Tak to jo, hned budu mít klidnější spánek. Dík _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
annysek .
|
Posted: Thu 15.2.2007 13:02 Post subject: |
|
|
Uz jsem tu psala, jak se do me zamiloval kamarad.. Mne se nezhnusil, stale jsem s nim kamaradila a doufala, ze ho to prejde, jako se mi to stalo uz s nekolika jinymi kamarady.. Ale bohuzel ho to nepreslo, stalo se neco, kvuli cemu se se mnou pritel malem rozesel a ke vsemu mi na konci toho vseho ten "kamarad" rekl, ze si myslel, ze ho taky mam rada, ackoliv jsem mu nejmene 5x rekla, ze miluju pritele a ze on je pro me jen hodne dobry kamarad.
Ted, po pul roce se temer nebavime, maximalne spolu prohodime tri vety na IRC..
Takze kdybych to vedela, asi bych se s nim take nevidala.. |
|
Back to top |
|
|
Danny .
|
Posted: Thu 15.2.2007 14:42 Post subject: |
|
|
Taky mam jednoho takovyho kamarada. Zname se ctyri roky a on je do me cele ty ctyri roky zamilovany a tvrdi, ze ho to jen tak neprejde, kdyz uz to trva tak dlouho. Je to clovek, ktereho mam strasne rada a zna me snad ze vsech lidi nejlip. Ale na druhou stranu na nej mam taky alergii nemuzu se s nim videt, diva se na me takovym neznym pohledem, smeje se kazdemu memu jakkoli trapnemu vtipu, ubira mi energii a me to strasne vytaci. Takze spolu komunikujeme vyhradne pres sms a icq a jednou tak za tri mesice se necham ukecat a sejdu se s nim. Casto mi v noci napise, jak me miluje a ja na to proste nemam, co odepsat. Nebo kdyz zacne rozebirat, co musi clovek mit, abych s nim byla a proc ho nechci apod. |
|
Back to top |
|
|
Lothórien kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Thu 15.2.2007 18:50 Post subject: |
|
|
Snowy az tak? No tak to bud jeste rada, ze nas "vyhodili"
Kyo, rada bych vedela, co znamena poustet si nekoho k telu, abych vedela, ceho se mam teda vyvarovat, kdyz uz jsi to Lenore nerekl. Protoze ja mam pravidelne takovy problemy, a to si nikoho k telu nepoustim.
A pak je to blby pro obe strany, protoze jakmile zjistim neco takovyho, zacnu byt hodne zla a protivna a pak nas to mrzi oba |
|
Back to top |
|
|
kyokushi kytky 4, meta: 2150
|
Posted: Thu 15.2.2007 18:56 Post subject: ed |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 15.2.2007 18:59 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
kyokushi kytky 4, meta: 2150
|
Posted: Thu 15.2.2007 19:00 Post subject: ed |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 15.2.2007 19:08 Post subject: |
|
|
kyokushi wrote: | nevim, kdyz se nechas vozit porsakem tak se pak nediv.. nikdo nic nedela zadarmo zase si nemylsi ze kazdej do tebe hned musi bejt zamilovanej ,treba maj v umyslu jen jiny veci, o dost "podradnejsi", ke kterejm se preci jen hodis lip | tak to teda vrely dik.
Proc bych mela byt naivni? Kdybych porad premyslela nad tim, kdo co proc dela, tak asi nedelam nic jinyho. Predpokladam, ze se nechovam tak, aby si nekdo mohl myslet, ze s nim chci spat, nebo na co to narazis |
|
Back to top |
|
|
shuki Open Your Eyes
|
Posted: Thu 15.2.2007 21:09 Post subject: |
|
|
Dneska se me ptal proc jsem na nej hnusna a zla a ja mu hnusne odsekla 'Tak se neplet do veci, do kterych ti nic neni..'
Nesnesu ho. Fakt ne. Mam sto chuti si odsednout nekam daleko od nej.. sedi prede mnou a posloucha moje rozhovory se spoluzakem, se kterym sedim. Porad se na nas otaci a pta se o cem si povidame.
Napisu mu to. O vikendu.. A pak se hodim asi alespon tejden marod, abych ho nevidela. Me uz se o nem i zda jak se spolu hadame ve snu. _________________ I don't care what you think about me, James Blunt thinks I'm beautiful ^^ |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 15.2.2007 21:22 Post subject: |
|
|
Snowy- to snad neni mozny to se musi probrat ze vsech stran
Kdyz to je blby, nerozumi (nebo dela ze nerozumi) narazkam...asi budes muset pritvrdit, nez pritvrdi on
A taky to je snad poprve, co jsem nedala cisnikovi dyzko
Shuki, ja bych mu napsala v patek a v pondeli bych sla normalne do skoly...prece to neni tvoje chyba, ze k nemu necitis to, co on k tobe? Proc by ti to melo byt trapny? |
|
Back to top |
|
|
shuki Open Your Eyes
|
Posted: Thu 15.2.2007 21:28 Post subject: |
|
|
Lothórien - Neni, ja vim. Ale prijde mi to tak.. Pripadam si strasne zle a spatne. I kdyz to tak neni. _________________ I don't care what you think about me, James Blunt thinks I'm beautiful ^^ |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 15.2.2007 21:42 Post subject: |
|
|
Neni to prijemne Shuki, ale vem si jak se ti ulevi, az to vsechno bude venku.
Prece i sama vis, ze kdyby sis s nim neco zacala "ze soucitu", ranilo by ho to daleko vic. A cim dal vic to budes protahovat- treba mu davas tim sanci - tim to finalni odmitnuti bude bolet vic. |
|
Back to top |
|
|
shuki Open Your Eyes
|
Posted: Thu 15.2.2007 21:58 Post subject: |
|
|
Loth - ja bych s nim nemohla chodit ani ze soucitu.
Nikdy jsem nezazila ten pocit, ze se mi nekdo tak zhnusi, ze jenom predstava, ze bych s nim neco mela je priserna. Ja nevim.. Je to pro me neco neznamyho. Ale v patek mu to napisu. Smskou. Na vic nemam. _________________ I don't care what you think about me, James Blunt thinks I'm beautiful ^^ |
|
Back to top |
|
|
Aduška zjisti, kdo jsi, a tím se staň.
|
Posted: Thu 15.2.2007 22:34 Post subject: |
|
|
kyokushi wrote: | hold si holky ty kamarady nesmite moc poustet k telu. jinak je to vicemene vase chyba, pak si to asi vykladaj jinak .. |
Musím souhlasit _________________ Srdce lidské má příliš mnoho snů, než aby mohlo být šťastno. |
|
Back to top |
|
|
shuki Open Your Eyes
|
|
Back to top |
|
|
|