Já za?nu
Vlasy:
-myju si je cca obden, šampony střídám
-většinou používám bezoplachový kondicionér v podobě kůry pro blond vlasy od Nivey, který obsahuje UV filtry, nebo bezoplachový sprej GlissKur, nebo březovou/kopřivovou vodu, kterou se dají vlasy vyživit i bez umývání, pokud je máte mastné a nemáte ?as si je umýt
-ke kadeřníkovi chodím asi 2x do roka, ale vlasy nemám barvené ani melírované
-sem tam si udělám masku z medu, vají?ka nebo jogurtu
-vlasy si téměř nikdy nesuším fénem, ale pouze promnu ru?níkem
-moc nepoužívám stylingové přípravky, vůbec to s nimi neumím
, maximálně použju lak, který nastříkám na hřeben, aby vlasy nestály )mám je krátké, tak se mi ob?as přileží do šílených tvarů) a ob?as použiju sprej pro lesk Wella Shine On
Pleť
-?istím ple´t ráno a ve?er gelem, ple´tovou vodou, pak ošetřím olejí?kem (ráno regenera?ním Salus s UV filtrem a ve?er levandulovým éterickým) a krémem (střídám je)
-používám jen minimum makeupu, většinou bronzový pudr, korektor a tvářenku
-při každé koupeli si dělám jemný peeling (třeba od Freemana) a masku (třeba Kawar, Balea nebo vlastní výroba z vají?ka nebo jogurtu)
-na o?i používám gely nebo krémy (nejradši Oriflame) a na rty balzámy ?i lesky (třeba zázra?ný kelímek od Oriflame nebo Astrid)
Tělo
-do koupele vždy přidávám nějaký hydrata?ní přípravek (úplně nejraději oleje nebo pěny, třeba ty dětské)
-myju se masážní koubou a dávám důraz na problematické partie postižené celulitidou
-používám sprchové gely, mýdla pleť vysušují (ale dětská jsou fajn)
-po koupeli se natírám mlékem, olejí?kem nebo krémem, zna?ky střídám, ale nejlepší zkušenosti mám s Niveou, Salusem...
-ob?as se natírám gely nebo krémy na poprsí a celulitidu
-na nohy používám osvěžující krém, nanáším ho před spaním, paty si obrušuju pemzou a kartá?kem po každém 2.mytí, nehty si stříhám nepravidelně, v létě lakuju zpevňujícím lakem
-ruce si téměř po každém umytí namažu krémem (dobré jsou i ty úplně nejlevnější se v?elím voskem), většinou mám nalakované nehty zpevňujícím ?irým lakem, který se nemusí moc ?asto odlakovávat a nehty se nevysušují, každý ve?er si do nehtového lůžka vtírám olejí?ek, aby se nehty zpevnily, používám klešti?ky, skleněný pilník, lešti?ku, kůži?ku si odřezávám, i když se to údajně nemá - zbyte?ek zatla?ím dřívkem
-holím si podpaží, v zimě 1-2 do týdne, v létě asi 3x týdně, nohy odchlupuju pouze po kolena v?etně depila?ními krémy Veet (asi 1 za týden) a ob?as vezmu i předloktí
-na krk si nanáším krém stejný jako na obli?ej, pokud je univerzální, jinak tělové mléko/krém/olejí?ek
Forma
-cvi?ím každé ráno, ve všední den tak 10-15minut, o víkendu většinou 50minut, pak se snažím ještě cvi?it odpoledne, alespoń 30minut
-jím potravinové doplňky, které střídám