sfera.pravy.net Forum Index
sfera.pravy.net
Krásné narozeniny, Byzzy! :)
Jak se vidíte za 10, 20....let?
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc.
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Aduška
zjisti, kdo jsi, a tím se staň.

PostPosted: Wed 13.6.2007 21:02    Post subject: Reply with quote

tak za 10 i 20 let se momentálně vidím stejně jako teď. což je velice hnusná představa Rolling Eyes
Mykéna
kytky 7, meta: 14650
kytky 7, meta: 14650

PostPosted: Wed 13.6.2007 22:37    Post subject: Reply with quote

za 10 let:

Vysněnej scénář:
Táhne mi na 30. Jsem MgA. nebo mám nějakej ten doktorát. Rozjíždim kariéru v zajímavý firmě, začala jsem tam už při studiích a střídavě se tam s přestávkama vracím, protože mezitím jezdím po světě a sbírám zkušenosti a kontakty. Školu jsem vystudovala totiž teprve nedávno - hodně jsem cestovala. Mám přítele, bydlíme spolu ve velkym bytě, plánujeme dítě.
Ve volnym čase píšu články nebo něco tvořím.

Reálnější scénář:
Táhne mi na 30, vystudovala jsem sice školu a pracuju, ale k úspěchu mám daleko, každej se po mně jenom vozí. Bydlím sama v bytě nebo s kamarádkou, přítele sice mám, ale za pár měsíců se s ním rozejdu, tak jako prozatím se všema. Veškerý moje umělecký záchvěvy zatlačila do pozadí potřeba vydělat si na nájem a jídlo. Vedu bohatej společenskej život, hodně piju.

Obávanej scénář:
Už asi 8 let se střídaj náhodný práce, brigády a pracák. Neměla jsem na to dostudovat, co jsem chtěla, tak jsem na celej obor zanevřela. Bydlím sama, chovám rybičky, a ob týden pláču kamarádce na rameni, že nemám chlapa. A když už se mě kamarádky zeptaj, jestli někoho mam, že vypadám nějak rozzářeně, otevřu ledničku a představím jim svojí Vitalineu 0,1 % tuku... Neumim jazyky, kdybych dělala jazyky, neseděla bych tady jako kráva. V zahraničí jsem byla naposledy před třemi lety s rodičema a manželem svý mladší sestry v Chorvatsku... och pardon, vlastně loni na firemním výletě v Polsku - na Sněžce...

Za 20 let: to si netroufám odhadovat...
Back to top
View user's profile Send private message  
Askari
Geronimo

PostPosted: Mon 18.6.2007 20:15    Post subject: Reply with quote

Vidim se ve dvou alternativach, ziva nebo mrtva. Preferovala bych tu prvni, ale jeden nikdy nevi kam to dotahne, ze.

Taky bych se docela nerada videla nekde s praci coby, hmm, kriminalni zivel nebo neco podobneho, preferovala bych spis ty uuuzasne intelektualni blbosti typu mit nekolik titulu, dobre placenou praci kde se dostatecne vyradim s tvorivosti, ale vazne netusim.

Kazdopadne pokud sezenu *nejakou* stalou praci, mohla bych si pro zacatek gratulovat. Jenom si tak rikam, ze za deset let ani ne uz bych mela mit nejen naplanovanou rodinu, ale nejakou tu realizaci... a to si uprimne vzato moc predstavit fakt neumim.

Asi bych se podobne jako Mykena snazila hlavne zit bohaty zivot. Jestli spolecenskej, to zrovna nevim, ale parta chapajicich dusicek kolem nikdy neni na skodu.
Back to top
Skunkless
kytky 4, meta: 2550
kytky 4, meta: 2550

PostPosted: Tue 19.6.2007 9:37    Post subject: Reply with quote

Představuji si, že za deset, dvacet let budu mít doma sladké dětičky, když to dobře dopadne, tak i jejich tatínka a v pracovní oblasti už bude existovat můj vysněný ´dům dětí´ - místo kde mladí lidé a děti mohou smysluplně a kreativně trávit volný čas, povídat si a dozvídat se. Jistě již budu bydlet někde mimo město, hezky v přírodě, abych se nemusela bát šlápnout na trávu bosou nohou..yo tráva..no snad už na ní tou dobou budu jen šlapat Wink

Back to top
pam
kytky 7, meta: 12650
kytky 7, meta: 12650

PostPosted: Tue 19.6.2007 10:34    Post subject: Reply with quote

...

Last edited by pam on Mon 22.6.2009 15:27; edited 1 time in total
Back to top
waxeipahdeth
kytky 8, konec
kytky 8, konec

PostPosted: Tue 19.6.2007 12:19    Post subject: Reply with quote

Pokud nebudu mrtvá tak budu někde makat u pásu a vzpomínat na to jak jsem byla blbá a nemohla nastoupit na výšku na kterou jsem se dostala, ptž po zaplacení 16 000 nezbyly žádné prachy na moje studia.
Back to top
Suga
kytky 5, meta: 4950
kytky 5, meta: 4950

PostPosted: Tue 19.6.2007 21:05    Post subject: Reply with quote

Tak mám milion giga fotek z cest, byla sem v USA, Kanadě, Mexiku. Pomáhám lidem (mám živnost na astrol. poradenství) ale k tomu nějakou normální vcelku v pohodě práci. No, ale už asi taky děti a tak doufám že nějakej pěknej baráček Cool děti dvě tři podle peněz Cool
Rozhodně se nevidim jako žena co je v jednom kole (hm, jak to ale zařídit?! sem z tý představy zoufalááá).
Back to top
sawatdee
kytky 5, meta: 5550
kytky 5, meta: 5550

PostPosted: Tue 19.6.2007 23:17    Post subject: Reply with quote

Mykena- Laughing promin,tve vize me pobavily, predevsim ta cast s Vitalineou Roflnik

If it makes you happy
It can't be that bad
If it makes you happy
Then why the hell are you so sad...
Back to top
LadyCroft
bojovnice!!!

PostPosted: Wed 20.6.2007 19:12    Post subject: Reply with quote

já?no...jelikož asi nemam moc štěstí na chlapy tak se vidim jak jen tak tak táhnu nájem v nějakém squotu a nájmy na tři garáže. v jedné moje 206tka, v dalším crxa na sprinty a ve třetí ještě nevím co, ale všechny peníze půjdou do aut. pořídím si pejska abych v tom bytě nebyla tak sama Smile
katule dee
kytky 2, meta: 400
kytky 2, meta: 400

PostPosted: Sun 24.6.2007 6:24    Post subject: Reply with quote

to je otazka jako u pohovoru do práce Smile Nikdy jsem nevěděla, co na to odpovědět, a tak jsem tak nějak mlžila a personálním pracovnicím se to nikdy moc nelíbilo, že to nemám přesně nalajnované, "za pět let to a to, za deset tamto a pevně si za tím stojím". Nejsem na tohle plánování, spíš vím co nechci než co chci, nechávám to plnynout.... Cool
Back to top
corona
kytky 2, meta: 450
kytky 2, meta: 450

PostPosted: Sun 24.6.2007 17:56    Post subject: Reply with quote

Co bude za 10 let vůbec nedokážu odhadnout. Každý rok je velká změna a skok kupředu, takže se neodvažuju něco plánovat. Jediné,co asi můžu říct na jisto, že za 10 let budu mít o 10 let starší tělo. Laughing Laughing Laughing
Back to top
Tjorven
gewöhnungsbedürftig mamiček

PostPosted: Wed 5.11.2008 17:12    Post subject: Reply with quote

...

Last edited by Tjorven on Tue 5.8.2014 14:01; edited 1 time in total
Back to top
waxeipahdeth
kytky 8, konec
kytky 8, konec

PostPosted: Wed 5.11.2008 17:14    Post subject: Reply with quote

Tjorven, poděl se se svým hororovým plánem, horší než moje vize to být nemůže Laughing
Back to top
Tjorven
gewöhnungsbedürftig mamiček

PostPosted: Wed 5.11.2008 17:30    Post subject: Reply with quote

...

Last edited by Tjorven on Tue 5.8.2014 14:02; edited 1 time in total
Back to top
ariely
kytky 5, meta: 6650
kytky 5, meta: 6650

PostPosted: Wed 5.11.2008 19:06    Post subject: Reply with quote

LadyCroft wrote:
já?no...jelikož asi nemam moc štěstí na chlapy tak se vidim jak jen tak tak táhnu nájem v nějakém squotu

ve squotu se nájem neplatí, ne? Laughing
Hell is here
Back to top
Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc. All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Page 7 of 8

Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum