|
sfera.pravy.net Přeji úspěšný rok 2025 pro všechny! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Velveta kytky 6, meta: 9850
|
Posted: Thu 3.5.2007 5:54 Post subject: |
|
|
edit
Last edited by Velveta on Tue 21.10.2008 18:18; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
smouki no fear
|
Posted: Thu 3.5.2007 10:11 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by smouki on Thu 6.9.2007 13:56; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Grapefruita believes in a perfect love
|
Posted: Thu 3.5.2007 13:54 Post subject: |
|
|
beatrix - já mám ke svým příbuzným podobné vztahy jako ty, akorát tedy že z jedné strany se nebavíme skoro vůbec (příbuzní z otcovy strany nesnáší matku, takže je to celé takové na hlavu - a já si stojím za tím, že ti lidé jsou divní a občas se stydím za to, že mám v sobě jejich geny a nosím jejich příjmení - proto už bych se občas chtěla vdát) , nic příjemného se od nich nedozvím, když tam jednou za 2 měsíce přijdu, začne se mi babička akorát vysmívat, že nám to stejně s přítelem nevydrží, popř. mi začne mluvit o sestřenici z pátého kolena, která prý ve třeťáku dělá zkoušky z páťáku a je z "vyšší společnosti"
...a příbuzní z mamčiny strany jsou zase (na to, že má mamka jenom jednoho bratra) - docela početní - tři bratranci a jedna sestřenice, ale normál je, že se vidíme třeba jednou za 1,5-2 roky a to většinou jen když musíme něco řešit a není zbytí (např. kdo se postará o nemocnou babičku apod.), a i když jsem teď v Praze, kde oni bydlí, tak se vídáme pořád stejně málo jako předtím a teď už mě to nemrzí, ptž se stejně nemáme moc o čem bavit, oni právě zas všichni hodně paří, chodí do hospod a jsou takoví "rádobydrsní", necítím se s nimi dobře (i když k tomu mám hodně daleko, právě s nimi se cítím jako ta nudná šprtka - a přitom na disko chodím, piju s Mírou a ráda se bavím, ale oni jsou fakt extrém)...
a když občas sestřenici zavolám (tak jednou za 3 měsíce), tak se mnou mluví, jako bych ji obtěžovala, pak řekne, že se ozve zpátky a někam zajdem, a stejně se neozve
Takže takové vztahy se širším příbuzenstvem jsou v normě, řekla bych |
|
Back to top |
|
|
Nocturmas _____________
|
Posted: Thu 3.5.2007 19:55 Post subject: |
|
|
Zklamala a hodně mě naštvala babička... jako prvni jsem ji řekl o Radi a holkach a ona na to, že jestli jsem normalni, přivest si do rodiny "spratky" No ja jsem na ni hleděl jako opařeny... tohle jsem važně nečekal ... radši jsem na to ani nereagoval, ale už vubec nemam chut k ni chodit... a to jeste o tech dětech nevi rodiče... jestli budou mit podobne kecy, tak muzou jit všichni do.... _________________ Píše do sněhu, bez použití rukou. |
|
Back to top |
|
|
sawatdee kytky 5, meta: 5550
|
Posted: Thu 3.5.2007 20:14 Post subject: |
|
|
fotr...neskutecne co tady delal za sceny....to byla hruza!!!!!!!!!
mamina kdyz jsem si pridavala veceri-obvykle reci o me tloustce _________________
If it makes you happy
It can't be that bad
If it makes you happy
Then why the hell are you so sad... |
|
Back to top |
|
|
Tangerine kytky 5, meta: 6350
|
Posted: Thu 3.5.2007 20:27 Post subject: |
|
|
Potěšil mě taťka, že mi složil oslavnou básničku na zápočet z matiky A vůbec všichni, že zavolali. |
|
Back to top |
|
|
Fantagiro kytky 3, meta: 1950
|
Posted: Thu 3.5.2007 21:12 Post subject: |
|
|
Mam to podobne ako beatrix+ najviac ma vytaca stara mama recami o kostole a podobne, sice som veriaca, ale stepovat v kostole si odpustim, ona to vie a stale sa snazi ma dostat na spravnu cestu... _________________ Asi to tak funguje aj pri rozchodoch. Že aj keď bolia a keď vlastne vôbec nič nie je doriešené, stačí, aby padlo slovné spojenie definitívny rozchod a z kruhového objazdu sa zrazu objaví cesta, po ktorej sa dá výjsť. Je jedno či štvornožky, alebo vzpriamene po dvoch. Je jedno, že ju človek chvíľu ignoruje a stále sa vozí dookola. Je tam. Tá cesta. Človek sa môže nastaviť na nové zajtrajšky, stopne blúdenie emócií v krvnom obehu, celé je to iné. Lepšie. |
|
Back to top |
|
|
Christine kytky 4, meta: 3550
|
Posted: Thu 3.5.2007 21:27 Post subject: |
|
|
mamka mě naštvala tím, že do soutěží vyplnuje moji adresu a jmeno |
|
Back to top |
|
|
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
Posted: Thu 3.5.2007 22:12 Post subject: |
|
|
Nepotěšil mě budoucí švagr ( ) tím, že zase přítele vyhodil od PC a ani jsme si nemohli pořádně napsat. To mu dělá úplně často, já nechápu, že si to přítel nechá líbit, když je o 3 roky starší než jeho brácha! Naštěstí se na konci května stěhuje (naštěstí ve více ohledech, zasvěcení ví...)
NEQUOT. |
|
Back to top |
|
|
Matylda kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Fri 4.5.2007 5:57 Post subject: |
|
|
Nocturmas wrote: | Zklamala a hodně mě naštvala babička... jako prvni jsem ji řekl o Radi a holkach a ona na to, že jestli jsem normalni, přivest si do rodiny "spratky" No ja jsem na ni hleděl jako opařeny... tohle jsem važně nečekal ... radši jsem na to ani nereagoval, ale už vubec nemam chut k ni chodit... a to jeste o tech dětech nevi rodiče... jestli budou mit podobne kecy, tak muzou jit všichni do.... |
Tak to je drsný, ale to víš, stará škola, musíš to brát s rezervou
Mě překvapil táta. Tomáš se včera na oslavě jeho padesátin (tátovejch, že ) hrozně ožral , já z toho byla dost rozčarovaná a táta to na mě viděl. Tak mi psal a volal, když už jsme byli doma, at mu to nevyčítám a tak. Řekla jsem mu totiž, že se bojim, že budu mít dalšího Kamila (ex - notor), protože jeho brácha byl (je?) alkoholik a sám Tomáš má alkohol rád, i když spíš jen na chut, trochu. Prostě se bojim. Tak mi táta slíbil, že na něj příště dá pozor A ráno mi volal, jestli je Tomáš v pořádku a že se asi dneska staví. Má ho rád.. |
|
Back to top |
|
|
cloo kytky 5, meta: 5850
|
Posted: Fri 4.5.2007 7:15 Post subject: |
|
|
Nocturmasi, nic si z toho nedelej. Rekla bych, ze vetsina babicek by takhle reagovala. Je to fakt jina skola. Moje babicka by rekla urcite to same, i kdyz ja sama byla "spratek". |
|
Back to top |
|
|
Nocturmas _____________
|
Posted: Fri 4.5.2007 14:21 Post subject: |
|
|
To byl taky jediny duvod, proč jsme to neokomentoval... řict mi to někdo mladši, tak bych mu něco řekl ... jinak jak čtu Matyldu, tak jsem važně zvědavy jak představim Radi svoji rodinu... nejraději bych ji představil jen mamě a na ostatni se vybodl... tatik začal zase pit a bracha neni o nic lepši ... fakt se za ně stydim, zvlaště když vim jakou super rodinu ma Rada, neustale nějak sportuji s jejim otcem jsem hral už i tenis, i když neuspěšně , navzajem se podporuji a pomahaji ji s holkama, za to je strašně obdivuju... u nas jede každy sam za sebe Už ted vim, že vice styku budu udržovat s jeji rodinou, nechci ji k nam moc vodit...
Akorat je mi lito mamy, že až se odstěhuju, tak bude na všechno sama... bracha a tatik jsou věčně bez peněz a ona bude muset tahnout celou domacnost vpodstatě sama a už ted pracuje vice než je zdravo Ja už ji ale asi nebudu moci davat tolik jako do ted... _________________ Píše do sněhu, bez použití rukou. |
|
Back to top |
|
|
Hyenečka kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
JÁjenJÁ kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Tue 21.10.2008 17:24 Post subject: |
|
|
Potěšili mě prarodiče pozváním na diamantovou svatbu _________________ Sebeláska je jediná láska, která trvá navěky
O. Wilde |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Srdeční záležitosti |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2
|
Page 2 of 2
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|