View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Sat 18.10.2008 8:17 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Back to top |
|
|
Nikolaos Agent Provocateur
|
Posted: Sat 18.10.2008 19:10 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Vykašli se na to zlato, Ty nemůžeš za to, že mi je, tak jak mi je, nejsi to Ty, je to jen chemie. |
|
Back to top |
|
|
Nikolaos Agent Provocateur
|
Posted: Sat 18.10.2008 19:12 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Vykašli se na to zlato, Ty nemůžeš za to, že mi je, tak jak mi je, nejsi to Ty, je to jen chemie. |
|
Back to top |
|
|
Anouck kytky 3, meta: 1450
|
Posted: Sun 19.10.2008 9:04 Post subject: |
|
|
Tak ja mam treba dlouhy obarveny blond vlasy,mam je i celekm poniceny,mam francouzskou manikuru, hodne ruzovyho oblecenia obcas taky nosim kalhoty do kozacek a megatasku,ackoli posledni dve hlavne z praktickych duvodu.A za barbie se urcite enpovazuju,ani by me to nenapadlo.Nemyslim si,ze upraveny holky jsou nutne hned barbiny.
Proto trosku nechapu smysl tohoto tematu a potrebu nekterych tyhle holky hned odsoudit. Ale to bude spis tim,ze sme v Cechach. Byt nekde jinde, treba v Londyne,tak i kdyby nekdo mel na hlave zvireci farmu,tak je to ostatnim fuk. Tak o co jde,at si ty holky maji v hlave treba suchy zipy,pokud se citi tak lip,je to prece dobre a pak je jedno,jestli to ostatnim prijde smesny nebo ne.Ja nevim,ale me je fakt uplne jedno,co kdo nosi. |
|
Back to top |
|
|
missE let's go
|
Posted: Sun 19.10.2008 9:46 Post subject: |
|
|
souhlasím....Taky jsem blondýna s větší kabelkou a kalhotami v kozačkách a za tupou barbinu se nepovažuju a nepovažuje mě tak nikdo z mého okolí.
Stejně tak můžu říct, že holky při těle chodí stále v černé barvě...a proč?...To nemohou být trošku zajímavější, nemůžou mít trošku fantazie při oblékání?....Sejně jako blondýna v kozačkách může být vypatlaná i oplácaná holka s tmavými vlasy a černým oblečením. Není pravda???
Vyjde to nastejno .... _________________ krása tkví v oku pozorovatele |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 19.10.2008 9:56 Post subject: |
|
|
Holky chtelo by to nektery veci nebrat tak vazne _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Back to top |
|
|
missE let's go
|
Posted: Sun 19.10.2008 9:58 Post subject: |
|
|
téma je bráno vážně, ne? _________________ krása tkví v oku pozorovatele |
|
Back to top |
|
|
gigli kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Sun 19.10.2008 10:03 Post subject: |
|
|
missE wrote: | Stejně tak můžu říct, že holky při těle chodí stále v černé barvě...a proč?...To nemohou být trošku zajímavější, nemůžou mít trošku fantazie při oblékání?..... |
a tohle je fakt bráno vážně? jako napsáno vážně? |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 19.10.2008 10:05 Post subject: |
|
|
misse tak tedy, ze by bylo lepsi si nektery veci nebrat tak osobne. _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 19.10.2008 10:07 Post subject: |
|
|
až by se z toho, že to některý berou tak osobně, nabízelo vyvozovat určitý závěry. |
|
Back to top |
|
|
ephelides *louloute*
|
Posted: Sun 19.10.2008 10:09 Post subject: |
|
|
no presne jsem to chtela napsat ze je pomerne zabavny jak se nektery rovnou zarazujoudo skupin samy od sebe _________________
dog is god backwards
Qualität kommt von Qual.
Arretez de prendre les cons pour les gens.
"Wer ständig glücklich sein möchte, muss sich oft verändern." (Konfuzius)
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 19.10.2008 10:19 Post subject: |
|
|
gigli tak to bylo primo do cernyho:wink: _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Back to top |
|
|
missE let's go
|
Posted: Sun 19.10.2008 10:19 Post subject: |
|
|
to bylo přirovnání _________________ krása tkví v oku pozorovatele |
|
Back to top |
|
|
spanish.eyes vi, ale nedba
|
Posted: Sun 19.10.2008 10:21 Post subject: |
|
|
jojo,taky jsem musela jit napsat ze potrefeny husy.. a jeste mi to teda neda-ja teda bez ohledu na silenou debilitu nekterych holek neznam ani jednu ktera by si to o sobe myslela a to prirovnani k cernym hadrum se teda opravdu povedlo
ed-misse-a ty nmuzes mit vic fantazie kdyz si rano obouvas ty kozacky a cpes si do toho ty rifle jako pul republiky? _________________ She's a rainbow and she loves the peaceful life
A change of heart comes slow..
*
Je třeba žít, je třeba milovat, je třeba tvořit
(JK) |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 19.10.2008 10:26 Post subject: |
|
|
missE wrote: | to bylo přirovnání |
ač blond, tak pochopila.
jen se mi to přirovnání zdálo poněkud nešťastné. a nebo jsem tak zahleděná do sebe, že jsem si nevšimla, že by většina ženské populace nad x kilo chodila v černé. |
|
Back to top |
|
|
|