|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Laura kytky 7, meta: 13650
|
Posted: Sat 18.10.2008 15:19 Post subject: |
|
|
Nefertite wrote: |
vzdycky kdyz jdu do sklepa a otevru dvere, nejdriv obhlidnu strop a steny, jak to vypada s pavoukama, pak se rozbiham a co nejrychleji proskocim, to same kdyz jdu zpatky. Pavouky kontroluju i v pokoji nez zhasnu.
|
dělám přesně to samý=) a po nějakým zážitku s pavoukem (stačí ho vidět z dálky) pak do každé místnosti, nejen do sklepa, vstupuju hrozně pomalu, než přejdu práh dívám se nahoru, jeslti se nějakej nespouští, pak zkontroluju prvně strop, pak okolní stěny a na závěr jakoby zašvidrám před sebe -nablízko protože stalo se mi, že ten pavouk mi videl asi metr před obličejem, maličký a jak jsem měla zaostřeno tak čtyři metry před sebe, neviděla jsem ho....peřinu vždycky dlouho protřepávám, se všema teniskama třesu, aby z nich případnej pavouk vypadl, potom se nadechnu a ještě do nich strčím ruku (furt lepší než ho rozšlápnout)_________________ The only way out is through
Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't |
|
Back to top |
|
|
Agnes a Krocan :D
Joined: 23 Apr 2008 Posts: 3464 Location: flight level over 195 (19500 ft)
|
Posted: Sat 18.10.2008 15:20 Post subject: |
|
|
s tím sprchováním to máme Mykéno stejně taky i když jsem sebevíc v pr... tak se osprchuji _________________
BŮH JE MÝM DRUHÝM PILOTEM |
|
Back to top |
|
|
gigli kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Sat 18.10.2008 15:24 Post subject: |
|
|
Nefertite wrote: | a v obchodech nakupuju presne podle poradi na seznamu, dela mi problem koupit rohliky na prvnim radku a ryzi na poslednim, protoze se v tom pak ztracim a nevim co mam a co ne. Ale delam to jsen kdyz jsem sama, kdybych takhle nekoho honila pres hypermarket tam a zpatky jak nadmutou kozu tak by me asi nekam poslal |
já si vždycky ty položky na seznamu odškrtnu tim, že na přílušnym místě natrhnu ten papír. pak se v tom neztratíš. ale teda bez toho si ten nákup nedovedu představit (pokud teda nejdu pro chleba a máslo). |
|
Back to top |
|
|
Flowing_ kytky 8, meta: 24650
|
Posted: Sat 18.10.2008 15:26 Post subject: |
|
|
gigli, to je dobrý to začnu taky dělat
Já nakupuju napřeskáčku a pak si to přečtu a vrátím se proto, co nemám. Ale někdy, když píšu ten seznam, tak se snažím ho napsat podle té cesty po obchodě, abych to brala postupně _________________ . |
|
Back to top |
|
|
Seventh Sister 11
|
Posted: Sat 18.10.2008 15:30 Post subject: |
|
|
Já si to už na seznam snažím dávat do pořadí, v jakém je zboží v obchodě.
(za předpokladu, že vím, kam pojedu) _________________ .
Mike? |
|
Back to top |
|
|
Iv15 bikerka
|
Posted: Sat 18.10.2008 18:27 Post subject: |
|
|
to s tím pročítáním jídelního lístku než jdeme někam do restaurace dělám taky...nebo se taky vždycky koukám na jídelníčky menz a podle toho vybírám, kam ten den půjdu na oběd
moje další uchýlka je, že vždycky ráno na záchodě hraju na mobilu tetris, blbý je, když se mi vybije baterka... |
|
Back to top |
|
|
silent girl kytky 1, meta: 150
|
Posted: Tue 21.10.2008 10:25 Post subject: |
|
|
kdyz jedu domu vlakem, vstavam pred svoji zastavkou hrozne brzo z mista, abych jako prvni mohla vylezt z vlaku a byt doma ze vsech cestujicich jako 'prvni'
kdyz jedu do prace rano tak uz nekolik zastavek pred praci v mhd vyndavam karticku na odpipnuti prichodu, mam strach ze kdyz budu smatrat po ceste ze zastavky, ze mi neco z tasky vypadne
nesnesu pri usinani knofliky od prikryvky u brady
tesne pred spanim musim jit jeste na wc, i kdyz jsem byla predtim pred ctvrt hodinou pri reklame u serialu, jinak mam strach ze kdyz se mi bude chtit v noci, tak nebudu moci jit (bojim se jit v noci sama na zachod )
driv kdyz jsem sla domu tak jsem si svlikala bundu a take jsem si rozvazovala tkanicky a napul sundavala boty uz ve vytahu, takze jsem pak pres chodbu behala jak blazen, se seslapanyma botama.... jenom abych se tim nezdrzovala doma
vzdycky kdyz me ceka neco duleziteho tak si davam pozor abych vstala pravou nohou |
|
Back to top |
|
|
spanish.eyes vi, ale nedba
|
Posted: Tue 21.10.2008 11:34 Post subject: |
|
|
ja jsem si vzpomnela na jeden vysostne blby ritual-kdyz koukam na jednicce na zpravy vecer tak nez se ten redaktor odhlasi tak vykrikuju jeho jmeno jestli se trefim,zvlast mama se na to vzdycky dese ksichti a ja se moc casto nekoukam takze mam vzdycky radost kdyz si na to jmeno vzpomenu,ale treba blanka poulova mi proste nejde a nejde a jeste kdyz jsem doma a sedim u stolu s pocitacem tak si vedle casto davam lahev s vodou a vetsinou j nechavam otevrenou coz je s podivem ze sem si to do toho pocitace jeste nikdy nevylila _________________ She's a rainbow and she loves the peaceful life
A change of heart comes slow..
*
Je třeba žít, je třeba milovat, je třeba tvořit
(JK) |
|
Back to top |
|
|
ephelides *louloute*
|
Posted: Tue 21.10.2008 11:38 Post subject: |
|
|
kazdy rano piju napred kafe a pak caj, bez toho se citim divne _________________
dog is god backwards
Qualität kommt von Qual.
Arretez de prendre les cons pour les gens.
"Wer ständig glücklich sein möchte, muss sich oft verändern." (Konfuzius)
|
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Tue 21.10.2008 11:44 Post subject: |
|
|
jo, já kafe zapíjim čajem, a ten čaj musí být ve velkým hrnku..
když ráno nemám kafe a mám na něj čas, jsem kvůli tomu nepříčetná..
nesnesu vstát a jít obědvat, i kdybych vstala v pul dvanáctý, dám si snídani a oběd třeba v 16..
než jdu spát, jdu dát psovi pusu na dobrou noc.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
ephelides *louloute*
|
Posted: Tue 21.10.2008 12:05 Post subject: |
|
|
jo ja jdu zase za psem hnedka rano
jinak teda moje kafe + nasledne caj (taky ve velkym hrnku - maly na caj nesnasim) ma za nasledek ze se me pak chce strasne curat no ale co uz zvyk je zelezna kosile
ed : jeste me napada ze pri nakupech objizdim obchodak dycky ve stejnym smeru a jak jsem jinde tak jsem cela nesva _________________
dog is god backwards
Qualität kommt von Qual.
|
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Tue 21.10.2008 12:10 Post subject: |
|
|
teda to by mě po ránu zabilo
Já si nemůžu dát ráno ani kafe, protože se pak ještě několik hodin klepu, natož to zapít čajem. Někdy se teda klepu i z toho čaje _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
ephelides *louloute*
|
Posted: Tue 21.10.2008 12:12 Post subject: |
|
|
no jako u me kafe = pulka hrnku mliko a caj = v posl.dobe bilej ten me prijde ze neni tak silnej _________________
dog is god backwards
Qualität kommt von Qual.
|
|
Back to top |
|
|
Laura kytky 7, meta: 13650
|
Posted: Tue 21.10.2008 12:17 Post subject: |
|
|
spanish.eyes wrote: | tak si vedle casto davam lahev s vodou a vetsinou j nechavam otevrenou coz |
ježíš, to mě hrozně irituje! dělá to kamarádka, třeba jsme na táboře pily z jedné lahve, a ona se vždycky napila a položila ji na stůl otevřenou..ted já si představovala jak do ní padá prach a všechno možný, a vůbec jak někdo může nezavřít flašku? ..to mě vžycky vytáčí ve filmech, jak lidi za sebou nezavíraj dveře, nechávají všechno otevřený/zapnutý...puštěnou vodu,rozsvíceno...no je mi jasný, že kdyby měli natáčet každou kravinu tak by se nedospělo ani po dvou hodinách k pointě, ale stejně mi to vadí_________________ The only way out is through
Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't |
|
Back to top |
|
|
Nefertite kytky 6, meta: 10250
|
Posted: Tue 21.10.2008 12:36 Post subject: |
|
|
...
Last edited by Nefertite on Fri 20.8.2010 11:58; edited 1 time in total