|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
anika kytky 4, meta: 3750
Joined: 06 Jan 2007 Posts: 3658 Location: mezi nebem a zemí
|
Posted: Thu 2.10.2008 15:20 Post subject: |
|
|
, ok, takže, že by levitace? _________________ „Nechtěj být člověkem, který je úspěšný, ale člověkem, který za něco stojí.“
— Albert Einstein |
|
Back to top |
|
|
Nikolaos Agent Provocateur
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 17.10.2008 7:07 Post subject: |
|
|
E.x.i.l.i.a wrote: | Jo, to jsem slyšela od známého, tvrdil, že se to fakt stalo kdysi v 70.letech, že nějakej mladej pár stanoval i s dítětem někde tady na kopci a upekli ho na rožni, ptž si mysleli, že je to kuře...ale vidím, že to asi taky bude spíš folklor než skutečnost : ) | Nie, bolo to volakedy dávno tuším v tv novinách, že fetáci boli tak nafetovaný, že dali alebo sa pokúšali do mikrovlnky bábätko a tuším aj zomrelo ale oni boli úplne vyfetovaný tak kto vie čo s ním robili. |
|
Back to top |
|
|
Hyenečka kytky 8, konec
|
Posted: Fri 17.10.2008 8:35 Post subject: |
|
|
gigli wrote: | třeba ta, jak se takhle přiskřípne vodítko do dveří metra, důchodkyně je v metru a pejsek na nástupišti. metro se rozjede, pejsek na vodítku cupitá a cupitá a pak se rozplácne o tu mříž jak začíná tunel. důchodkyně má na další zastávce jen krvavý vodítko. |
Tak tohle je jediná historka ze zmíněných, kterou znám Doufám, že to neni pravda..
Ale už od ranýho dětství znám historku, o dvou klucích - sourozencích, kdy jeden druhýho tak dlouho lechtal, až se druhej udusil No, ale když vezmu, jak hodně jsem lechtivá a při neustávajícím lechtání dušná, tak tomu snad i věřim |
|
Back to top |
|
|
gigli kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Fri 17.10.2008 8:47 Post subject: |
|
|
hyenečko, prý to pravda neni. ale než jsem si tu historku přečetla v černý sanitce, tak jsem jí slyšela jednou od nějakých chlapců právě během cesty metrem. "ty vole, normálně takhle kamarád minulej tejden jel metrem....."
no, chlapec to vyprávěl dost barvitě, já si to dost barvitě představovala, takže se mi po chvíli začalo chtít plakat a zvracet najednou. po odeznění šoku mě napadlo, proč ta bába nezmáčkla to nouzový tlačítko. takže i logicky to je blbost. |
|
Back to top |
|
|
Hyenečka kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
gigli kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Fri 17.10.2008 9:07 Post subject: |
|
|
já vim, že mohla být v šoku. ale v metru máš plno lidí, tak by to snad někoho napadlo, že ten pes asi na další zastávku v pořádku nedojede. |
|
Back to top |
|
|
Hyenečka kytky 8, konec
|
Posted: Fri 17.10.2008 9:08 Post subject: |
|
|
Jo, to asi jo, i když lidi jsou občas dost netečný, jen čuměj a nic neudělaj. Až se člověk diví. |
|
Back to top |
|
|
Doctor.Ventil kytky 2, meta: 450
|
Posted: Fri 17.10.2008 9:13 Post subject: |
|
|
Twe, běhá mi mráz po zádech, když si toho pejska představim...mám půl roku svého prvního pejska, jezevčíka, všude ho nosim do schodů, furt se oblizujem...twe já bych bez něj asi už nemohl být.....asi ho do výtahu budu vždy jen nosit s vodítkem v ruce.... _________________ Remotivated... |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 17.10.2008 13:05 Post subject: |
|
|
Aj keď tie historky sú asi vymyslené tak ich radšej nebudem čítať niektoré sú šialené a nerobia mi moc dobre na žalúdok. Ale aj tak myslím, že niektoré sú možno aj pravdivé len sa prerozprávaním upravili a pozmenili. |
|
Back to top |
|
|
Mykéna kytky 7, meta: 14650
|
Posted: Fri 17.10.2008 13:21 Post subject: |
|
|
viděli jste včera černou sanitku? tu historku mi před lety vyprávěla ve třídě kámoška, že se to stalo u jejího kamaráda na chatě, kam jeli zkoušet s punkovou kapelou, hrozně se vožrali a ráno tam nebylo žádný kafe, jenom nějaký zkažený starý... jenže spravit se nějak potřebovali, tak to vypili, bylo to hnusný... až pak přijel kluk, co mu ta chata patřila: VY STE MI VYCHLASTALI DĚDEČKA! |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
|
Page 8 of 8
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|