|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Byzzy kytky 8, meta: 20650
|
|
Back to top |
|
|
Any kytky 4, meta: 2750
|
Posted: Wed 15.10.2008 19:15 Post subject: |
|
|
U mě teda pokusy naučit se to byly, ale neúspěšné. Třeba prsteníček neumím ani samostatně zvednout od podložky bez toho, abych nepohla ani malíčem ani prostředníčkem, a na tom to u mě krachlo. Ale naučila jsem se psát celkem rychle i tak. |
|
Back to top |
|
|
Tevi. kytky 8, meta: 19650
|
Posted: Thu 16.10.2008 13:34 Post subject: |
|
|
Tak já jsem se naučila psát všemi deseti ve škole a myslím, že je to hodně dobrá věc. Píšu něco přes 300, takže to docela jde, ale mohlo by to být i lepší.
Indul, já taky nemůžu z těch doktorů . Píšou sice rychle, ale kouká se na ty dva prsty hrozně a těch překlepů pak tam... Jsem asi zdegenerovaná ze školy _________________
* Žena nepotřebuje toho, kdo nepotřebuje ji.** |
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Thu 16.10.2008 13:42 Post subject: |
|
|
Já myslim, že nikdo nemůže psát dvěma prsty stejně rychle jako deseti. Určitě každýmu, kdo hodně píše, prospěje se to naučit. Už jsem k tomu dokopala i přítele, ale teď to stejně zase nepoužívá, tak to je naprd.
Já jsem teda dvěma psala dost rychle, ale stejně se to nedá srovnat. Naučila jsem se to sama s nějakým freewarem, šlo to i docela rychle, což jsem nečekala, protože jsem strašně nešikovná. _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
Kyo kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Thu 16.10.2008 13:50 Post subject: |
|
|
ono nejde ani tak o rychost.. jde o to jak je to pak pohodlny.. to je proste o necem uplne jinym, clovek se hlavne nemusi divat na klavesnici.. a kdyz nekdo ma psat hodne textu tak je zatracene rozdil jestli to, byt podobne rychle, nasmoli dvouma prstama nebo deseti.
akorat si vzdycky musim zvyknout na klavesnici. jsem zvyklej psat na notebooku a tam jsou ty klavesy preci jen trochu zmestnany, takze na kazdy jiny klavesnici mi nejakou chvili trva nez si na ni zvyknu. _________________ Doba kráčí vpřed a svět se předhání. Už i blbci mají vyšší vzdělání. |
|
Back to top |
|
|
Althea kytky 2, meta: 550
|
|
Back to top |
|
|
Siddalae kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Thu 16.10.2008 19:56 Post subject: |
|
|
Já umím psát, všemi deseti, ale co mi dělá problém je to, že když si sednu k počítači s normální klávesnicí a potřebuju napsat čísla, tak nepoužívám normální klávesnici, ale píšu to jako na notebooku pře šift:lol: Jeden čas mi to dělalo v práci ohromnej problém. Než sem objevila ameriku a zjistila, že lze používat i číslíčka |
|
Back to top |
|
|
indulona kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Thu 16.10.2008 21:19 Post subject: |
|
|
Já teda ještě neviděla doktora, co by psal rychle dvěma prstama. Většinou ještě ta písmenka hledají. A že sem jich navštívila.
Hlavně, že nadávají na papírování a jsou líní se tohle naučit. Přitom by jim to hrozně usnadnilo práci.
A i kdyby psali tak pomalu jako já, protože za dob své nejlepší kondice (neboli naposledy, kdy se to měřilo) sem měla "jen" 250, ale pro mě je to i tak smrtící výkon. |
|
Back to top |
|
|
Tevi. kytky 8, meta: 19650
|
Posted: Fri 17.10.2008 11:04 Post subject: |
|
|
Tak já zase neviděla jedinýho doktora, který by hledal písmenka na klávesnici. _________________
* Žena nepotřebuje toho, kdo nepotřebuje ji.** |
|
Back to top |
|
|
Byzzy kytky 8, meta: 20650
|
|
Back to top |
|
|
Cassie serendipity
|
Posted: Fri 17.10.2008 11:52 Post subject: |
|
|
indulona wrote: | Naučila sem se tak psát ve škole, ale přiznám se, že jsem si některý "šmahy, tahy" nebo jak to nazvat upravila a používám na ně jiné prsty. Už si ani nedovedu představit, že bych psala jinak.
A zavedla bych to jako povinny předmět na lékařských fakultách, protože vždycky když vidim ty doktory, jak datlují ty zprávy, tak se mi chce křičet a hlavně by si hrozně ušetřili čas. |
Bych se posrala kdybych mela jeste k tomu dalsi povinnej predmet. A to nejsem ani pravej medik.
Spis je to jina generace, my u pocitace vyrustame, tak to vidime jinak.
Myslim ze medici co chodeji do skoly ted, s psanim nebudou mit problemy a ani k tomu nepotrebuji predmet:) nerikam ze vsichni budou psat deseti, ja treba nepisu, ale ze bych psala pomalu se rict neda. |
|
Back to top |
|
|
Kyo kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Fri 17.10.2008 17:47 Post subject: |
|
|
to je ale tim ze to neumis.. kazdej kdo to umi, tu urcite rekne ze psat nejaky vetsi mnozstvi textu "vsema dvema" a vsema deseti je nebe a dudy. uz jen z hlediska ty ergonomie.. myslim ze vynalozena namaha se stonasobne vrati, kazdej je sikovnej na neco jinyho, ale podle me naucit se vsema deseti je proste jen o tom kazdy ty lekci, ktery jsou vsude stejny, venovat hodinu.. takze za nejach sto hodin ktery tomu venujes budes umet psat vsema deseti krasne lidi co se to ucej sami jsou schopny se to naucit za mesic, dva. _________________ Doba kráčí vpřed a svět se předhání. Už i blbci mají vyšší vzdělání. |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5
|
Page 5 of 5
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|