|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Shrew _______________
|
Posted: Thu 9.10.2008 22:10 Post subject: |
|
|
aha, tak pardon, já myslela že nějak už bydlíte nebo tak.
se moc neorientuju.
A ty ses o tom zabývala v diplomce už, nebo na nic nenavazješ, prostě si to chceš domluvit?:)melly to musí být fajn, takový doktorátek:)) já bych na to ve svém oboru neměla už vůbec nervy... jako kdysi jsem chtěla, ale teď budu radši dělat... _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
melly :-)
|
Posted: Thu 9.10.2008 22:19 Post subject: |
|
|
No ved aj byvame Cez leto zijeme z koralok, penazi z brigad a vies... nakupujeme v najlacnejsich supermarketoch v meste (chladnicka u jednych rodicov a potom u druhych a az nakoniec obchod )... ale uz je teda nejaky pravidelny prijem nevyhnutny. Za ucenie na skole atd. by som nieco dostavala plus by som sa venovala sperkom.
Inak som tymto smerom v diplomovke nesla, ale zaujimalo ma to... tak preco nie, ked je tu ta moznost. _________________ www.melly.sk
Nejaké moje články o pozitívnom myslení, osobnostnom rozvoji, rozhovory so zaujímavými ľuďmi apod. V minulosti mi téma pozitívneho myslenia dosť pomohla. Mojím snom je, aby sa o tom dozvedelo čo najviac ľudí, možno to pomôže niekomu ďalšiemu alebo sa aspoň usmeje a jeho život bude o kúsok lepší... Ak poznáte niekoho, koho to zaujíma alebo by mu to mohlo pomôcť, budem rada ak ma odporučíte
www.facebook.com/pekne.citanie |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Thu 9.10.2008 22:28 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Shrew on Sun 24.6.2012 17:32; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 9.10.2008 22:31 Post subject: |
|
|
platime si za byt vsetky poplatky. Cez leto maju koralky sezonu (na stanku), takze sa to da pokryt, tie zakladne poplatky a tak _________________ www.melly.sk
Nejaké moje články o pozitívnom myslení, osobnostnom rozvoji, rozhovory so zaujímavými ľuďmi apod. V minulosti mi téma pozitívneho myslenia dosť pomohla. Mojím snom je, aby sa o tom dozvedelo čo najviac ľudí, možno to pomôže niekomu ďalšiemu alebo sa aspoň usmeje a jeho život bude o kúsok lepší... Ak poznáte niekoho, koho to zaujíma alebo by mu to mohlo pomôcť, budem rada ak ma odporučíte
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Thu 9.10.2008 22:37 Post subject: |
|
|
ju, melly, tak to je fajn, ani jsem netušila že to jedeš ve velkém já myslela, že občas nějaký korálek kamarádce a tak..
tak moc držím palce a hlavně s tím doktorátm dávej průběžně vědět! _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 9.10.2008 22:40 Post subject: |
|
|
dakujem, shrew, urcite dam vediet _________________ www.melly.sk
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Wed 15.10.2008 9:29 Post subject: |
|
|
Ještě taková poznámka k absolventům.. realit je taková, že můžete mít x zkušeností z dob studiií v různých oborech, ale po škole budete stejně v prdeli, protože jste prostě vylezli ze školy.. no možná jak kde, ale já se zatím setkala s tim, že mojí dlouholetou praxi jak si neberou jako praxi _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 15.10.2008 9:39 Post subject: |
|
|
Hope, mam podobne skusenosti. Asi to proste treba prezit
Ako sa vyvija moje PhD. Je to bohuzial az od septembra a musim sa ucit na prijamcky. Ale maju so mnou velke plany, chcu ma tam potom aj normalne na plny uvazok (ked skoncim), ucit andragogov psychologicke predmety. Celkom sa mi to pozdava. _________________ www.melly.sk
|
Back to top |
|
|
Siddalae kytky 6, meta: 8250
|
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Wed 15.10.2008 9:48 Post subject: |
|
|
jé, melly, ty se máš a z čeho budeš dělat přijímačky? já myslela, že když jsi jejich absolvent, tak přijímačky dělat nemusíš.. _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Wed 15.10.2008 9:52 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 15.10.2008 9:55 Post subject: |
|
|
Shrew - asi z pedagogiky, kedze som mimoodborova. Ale este to nie je iste. Katedra ma strasne chce, ale musia sa dohodnut s pedagogikou ci to ide. Pretoze oficialne by som musela byt pod pedagogikou a robit u andragogov. No skratka, je to zlozite Ale dufam, ze to vyjde. _________________ www.melly.sk
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Wed 15.10.2008 9:59 Post subject: |
|
|
no já to asi chápu, ty jsi z katedry psychologie a tamto je na katedře pedagogiky..? a obojí je stejná vš i fakulta (pedagogická?)
to chápu v tomto případě, to je jako bych z katedry výtvarky chtěla třeba na katedru biologie..taky bych asi logicky musla dělat rozdílovky _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 15.10.2008 10:10 Post subject: |
|
|
Psychologia a andragogika je filozoficka fakulta. Andragogova nemaju akreditaciu na doktorantov, takze ich musia mat vzdy cez nejake jedno dve miesta na pedagogike. A robia sa tam prijmacky aj kvoli tomu, aby mali ulahceny vyber uchadzacov. _________________ www.melly.sk
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Wed 15.10.2008 10:19 Post subject: |
|
|
aha, tak ju pak napiš jak jsi dopadla:) _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
|
|