View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Dellores kytky 6, meta: 8250
|
|
Back to top |
|
|
alishka kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Tue 7.10.2008 9:49 Post subject: |
|
|
ja chodila s jednim o deset let ode me, bylo to fajn, mel uz vyspelejsi nazory a byl takovy vyboureny.. pak jsme se teda rozesli, vratil se ke sve byvalce, ale nic nemeni na tom, ze jsme nej kamosi.. a nemenila bych.. starsi se mi nekteri libi, treba nas soused, kterymu je skoro 40,je docela sexy.. ale jeste sem s zadnym nad 30 nechodila..
taky bych nemohla mit nikoho stejne staryho nebo mladsiho, vzdy musi ten kluk byt aspon o dva ci tri roky nade mnou, proste me mladi nepritahujou, prijdou mi jako desna telata, kdyz jsou mladsi nez ja... mam 19 letyho brachu a nedokazu si predstavit, ze bych chodila s nekym stejne starym jako je on. _________________ Albert Einstein:
Pouze dvě věci jsou nekonečné. Vesmír a lidská hloupost. u té první si tím však nejsem tak jist |
|
Back to top |
|
|
Hanicka kytky 2, meta: 350
Joined: 16 Apr 2007 Posts: 327 Location: Pitín ;) , Olomouc, Luhačovice
|
Posted: Tue 7.10.2008 10:03 Post subject: |
|
|
sem chodila s 19letým a teď 30ti letý a je rozdíl v tom,že ten starší už má svůj pohled na svět,ale dokáže se někdy chovat jak ten 19letý,zatímco ten mladší být prostě vyspělý nedokáže |
|
Back to top |
|
|
Mari addicted..
|
Posted: Tue 7.10.2008 16:19 Post subject: |
|
|
ja skacu z extremu do extremu nejstarsi jsem mela o 9 a o 8 let a nejmaldsiho o rok a neco mladsiho
a nevim, kazdy vek ma nejaky vyhody, ti starsi sice jsou vyspeli a maji zajem o vazny vztah, ale na me je to stejne nakonec moc vazne...
sice se mi momentalne libi jeden starsi, o 14 let, ale asi bych do toho vztahu radsi nesla.. _________________ ♪♪♪ |
|
Back to top |
|
|
ssyissyi bright side of life
|
Posted: Fri 10.10.2008 11:12 Post subject: |
|
|
K tomu, co psala Lenore, že si někdy ti starší chlapi léčí komplexy tím, že navazují vztahy jen s mladýma holkama: myslím, že u toho "mého" to tak bylo - rodiče se mu rozvedli a vůbec to nebylo hezký, takže jsem do dneška přesvědčená, že si vybíral kůzlata, aby si je mohl převychovat ku obrazu svému, aby se mu nestalo to, co rodičům, dospělou ženskou už by nepřevychoval..blbé bylo, že když se mu to u mě nedařilo, začal mě psychicky deptat, takže moje sebevědomí šlo dolů - dobrá příležitost, jak mě zlomit a pak mi velit...naštěstí mi to došlo včas (i když ne dost, dodneška jsem ve vztazích extrémně nedůvěřivá a většinou na to tvrdě doplatím)
Máma tenkrát vyšilovala, ale nakonec si z toho začala při všech příležitostech dělat legraci. Tehdy mi to přišlo hnusný, ale dneska mě to taky spíš pobaví, když si na to vzpomenu. Táta to nekomentoval - asi mu došlo, že tyhle věci se málokdy podaří z někoho vyřvat případně "vytlouct" jinejma metodama nátlaku _________________ ...vím, že tam kdesi podél patníků mi někdo podá perlu... (Jack Kerouac) |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 10.10.2008 21:19 Post subject: |
|
|
Jo a ještě u těch slavných - některý fakt zrajou jak víno. Z těch zahraničních mě napadá třeba Sean Connery - jako mladej Bond se mi nelíbil, zato teď U nás třeba Ondřej Vetchý, ten byl hrozný ucho a potom jakej byl v Tmavomodrým světě _________________ ...vím, že tam kdesi podél patníků mi někdo podá perlu... (Jack Kerouac) |
|
Back to top |
|
|
Agnes a Krocan :D
Joined: 23 Apr 2008 Posts: 3464 Location: flight level over 195 (19500 ft)
|
Posted: Fri 10.10.2008 21:29 Post subject: |
|
|
nejvíc je stejně Harrisson Ford _________________
BŮH JE MÝM DRUHÝM PILOTEM |
|
Back to top |
|
|
Cavendish mňau
|
Posted: Sat 11.10.2008 19:44 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Jednou jsem si v tichu řekl, že my spolu dožijem.
Jedna cesta do posledních tonů requiem.
Láska je proměnlivá, chcem ji pevnou jako kámen.
Dej mi ruku, povedu tě, pak se vystřídáme. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 12.10.2008 21:52 Post subject: |
|
|
Agnes: Vidíš a zrovna u něj to mám přesně naopak - líbil se mi akorát, když hodně mladej hrál Hana Sola v Hvězdnejch válkách _________________ ...vím, že tam kdesi podél patníků mi někdo podá perlu... (Jack Kerouac) |
|
Back to top |
|
|
Christine kytky 4, meta: 3550
|
Posted: Tue 14.10.2008 18:14 Post subject: |
|
|
me tady zaujal jeden o '9 let starší a spolužáci mi jeden vedle druhého přijdou jak děti... |
|
Back to top |
|
|
Mo Cuishle kytky 8, meta: 17650
|
Posted: Tue 14.10.2008 21:40 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Bye
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 14.10.2008 21:48 Post subject: |
|
|
dneska jsem v práci potkala pilota z Alitalia airlines a to byl naprosto nádherný 50 letý chlap!!!to je snad poprvé co jsm před nim zrudla...prostě se mi tak líbil..ta uniforma..mluvili jsme spolu chíli italsky a pak chvátal na hotel..ale prostě _________________
|
Back to top |
|
|
Siddalae kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Wed 15.10.2008 7:58 Post subject: |
|
|
Mě starší chlapy nevaděj, ale max tak do 35 . U těch víc starších se mi totálně dělá zle třeba ze šedivejch chlupů, z těch skvrn na kůži a tak. Pro to opravdu nechápu pro příklad jak vůbec může někdo vlízt třeba na takovýho Karla Gotta Já bych se z toho zeblila |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 15.10.2008 7:59 Post subject: |
|
|
no tak Gotta...fuj to vůůůbec-ani dvoumetrovou tyčí na plašení opic _________________
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Wed 15.10.2008 8:00 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Back to top |
|
|
|