|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Rhiannon Mrs. Bunny
Joined: 02 Jan 2007 Posts: 10336 Location: Somewhere over the rainbow
|
|
Back to top |
|
|
Mykéna kytky 7, meta: 14650
|
Posted: Tue 30.9.2008 20:45 Post subject: |
|
|
violetka wrote: | Mykéna - Neřekla bych, že všechno co napíšu je nutné brát doslovně. Ale ok, možná jsem svoji myšlenku vyjádřila špatně. Myslela jsem to trochu nadneseně. Ale to už jsme OT takže bych to neřešila. |
a já bych taky neřekla, že všechno, co napíšu, je nutné brát tak osobně
možná jsem tam měla prsknout nějakýho smajlíka |
|
Back to top |
|
|
violetka kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Tue 30.9.2008 21:36 Post subject: |
|
|
Já to neberu osobně, jenom jsem se to snažila uvést na pravou míru |
|
Back to top |
|
|
mucka kytky 5, meta: 4650
|
Posted: Wed 1.10.2008 10:59 Post subject: |
|
|
Tak zrovna té číně bych věřila, ne přímo drápkům, ale psímu a kočičímu masu |
|
Back to top |
|
|
Zarzamora kytky 2, meta: 500
|
Posted: Wed 1.10.2008 11:38 Post subject: |
|
|
Lamb: tak tomu s tím hotelem bych i věřila, protože kamarádka ted navigovala nějakého Holandana po Praze a ptala se ho, kde je a jestli někde vidí nápis ulice a on taky, že je tam nějaký nápis: Pozor! a tak...
Jinak psímu masu bych věřila určitě... jak to maj s čičinkama, radši nevědět....
Koukám, že se nám to tu z běžných otázek mění v hororové téma _________________ Odešel jsem do lesů. Chci aby můj život smysl měl.
Žít naplno a vysát život až na samou dřeň.
Souhlasím.
A zničit vše, co živé není.
Až budu umírat, nechci poznat, že jsem nežil. |
|
Back to top |
|
|
gigli kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Wed 1.10.2008 13:54 Post subject: |
|
|
ty čivavy, yorkšiři a jiní malí roztomilí psíci pravda nejsou. jasně, že se nějakýmu určitě něco stalo, ale těch historek a jejich smrtích je tolik, že to prostě spíš vzniká pro pobavení.
třeba ta, jak se takhle přiskřípne vodítko do dveří metra, důchodkyně je v metru a pejsek na nástupišti. metro se rozjede, pejsek na vodítku cupitá a cupitá a pak se rozplácne o tu mříž jak začíná tunel. důchodkyně má na další zastávce jen krvavý vodítko.
a o vietnamcích je těch historek taky milion. třeba ta, že vykupujou děstskou moč. nepamatuju si už k čemu. |
|
Back to top |
|
|
Lolita konec
|
Posted: Wed 1.10.2008 18:16 Post subject: |
|
|
ja tyhle hiustorky vubec neznam, ale jsou skvely!
za to se ke mne dostala jedna historka uz asi v peti variantach..holka ma u sebe v klubu spoustu papiru a prijdou policajti, ona je schova do vystrihu, nekdo ji omylem polije pivem, vsakne se to a ona se zcvokne a zacne si o sobe myslet ze je pomernc/ sklenicka/ sklenicka, ale pak se rozbila a prestala se vsema mluvit atp.
a abyste vedeli, tak to je kamaradka moji kamaradky. |
|
Back to top |
|
|
shuki Open Your Eyes
|
Posted: Wed 1.10.2008 18:29 Post subject: |
|
|
Lolita, u nas se zas vypravelo, ze nejaky kluk pasoval v letadle tripy na tele, behem letu se silene zpotil a skoncil v blazinci, ze je sklenicka dzusu. _________________ I don't care what you think about me, James Blunt thinks I'm beautiful ^^ |
|
Back to top |
|
|
Lolita konec
|
Posted: Wed 1.10.2008 18:30 Post subject: |
|
|
jo jasne, sklenicka dzusu a sklenicka vody, to jsem taky slysela:) |
|
Back to top |
|
|
lambretta kytky 6, meta: 8650
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 1.10.2008 19:00 Post subject: |
|
|
tak tuhle historku jsem slyšela o nějaký holce, co se měla vdávat do anglie. prvně jí nějak našli v urvanym umyvadle, kam se chtěla vyčurat, protože chtěla bathroom a oni jí poslali do koupelny, kde nebyl záchod a jí se hrozně chtělo a neměla čas ten záchod hledat. no, a když se z toho oklepala, tak jim rozsedla psa a do ciziny se nevdala. |
|
Back to top |
|
|
Leňula Feet planted firmly in the sky
|
Posted: Wed 1.10.2008 19:12 Post subject: |
|
|
ja jsem u utrzeni umyvadla dokonce byla pritomna... moje spolubydlici na tabore se bala tmy... bylo nam asi sedm... no a ona se chtela vycurat do umyvadla a to s ni spadlo... podklouzl ji kufr pod nohou... _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 1.10.2008 19:14 Post subject: |
|
|
a proč čurala do umyvadla? když ses bála, tak jsi čurala za chatkou. a když hodně, tak před chatkou. |
|
Back to top |
|
|
Leňula Feet planted firmly in the sky
|
Posted: Wed 1.10.2008 19:15 Post subject: |
|
|
my bydleli na pokojich... a meli jsme tam jen umyvadylko... _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
anika kytky 4, meta: 3750
Joined: 06 Jan 2007 Posts: 3658 Location: mezi nebem a zemí
|
Posted: Wed 1.10.2008 19:19 Post subject: |
|
|
tohle téma má špatný název.. mělo se jmenovat hororové příhody všedních dnů .. brrr... já jen četla o rozsednutém křečkovi _________________ „Nechtěj být člověkem, který je úspěšný, ale člověkem, který za něco stojí.“
— Albert Einstein |
|
Back to top |
|
|
|
|