|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Linda Evangelista kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Fri 26.9.2008 21:10 Post subject: |
|
|
Nevěděla jsem že jsi je neudělala, nějaké chyby se tam udělat můžou ne? Já už mám řidičák dlouho |
|
Back to top |
|
|
Lothórien kytky 7, meta: 12150
|
|
Back to top |
|
|
Chocolate Jedem das Seine und mir das Beste:-)
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 26.9.2008 21:28 Post subject: |
|
|
No tak jasne, a) je vecer a b) je vecer dnu blbce!!! |
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Fri 26.9.2008 21:30 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 26.9.2008 21:32 Post subject: |
|
|
ne, já myslím že dneska je extra den blbec. Už od rána. Všechno špatně. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 26.9.2008 21:33 Post subject: |
|
|
nahodou ten svatek by sedel, ale spis svatek vsech magoru a arogantnich idiotu |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 26.9.2008 22:02 Post subject: |
|
|
arogantní idioti, tak to by sedělo, dneska jich bylo až moc |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Fri 26.9.2008 22:09 Post subject: |
|
|
Linda Evangelista wrote: | ne, já myslím že dneska je extra den blbec. Už od rána. Všechno špatně. |
přesně tak. chřipka, menses, podělaná autoškola a přítelův kamarád bouchl kolo od auta, ale jinak celkem fajn den.._________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
ephelides *louloute*
|
Posted: Sat 27.9.2008 7:14 Post subject: |
|
|
shrew a kdy to teda budes delat znova ? musi tam byt nejaka pauza ? jizdy to je krize ja teda nezapomnela zadny blinkry apod, zato jsem mela otocit auto kompletne na silnici jak kdyby do druhyho smeru a jela jsem to cely na trojku protoze jsem zapomnela preradit, takze to jelo ponekud rychle a komisar trochu valil ocka,ale pak me to dali no
dobry by bylo jestli nemuzes jezdit s nekym nekde po polnacce aspon aby se ti zautomatizovalo to samotny rizeni a tak pak mas min veci na premejsleni _________________
dog is god backwards
Qualität kommt von Qual.
Arretez de prendre les cons pour les gens.
"Wer ständig glücklich sein möchte, muss sich oft verändern." (Konfuzius)
|
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Sat 27.9.2008 10:07 Post subject: |
|
|
ephe, jedu až za tři týdny, to je dost. táta by mi to auto půjčit mohl, ale mě nedělá problém řazení a rozjíždění, mě dělá potíž orientovat se ve spletitých křižovatkách. tam právě zapomínám blikat, nebo si najíždím při tramvajových kolejích blbě. ale to bych si nelajzla, vyjet tátovým autem bez řidičáku do města, to nikdy!
už to neřeším, stalo se, tak co se dá dělat. příště dám testy a pak snad i jízdy:) _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
ephelides *louloute*
|
Posted: Sat 27.9.2008 10:09 Post subject: |
|
|
no tak jasne do mesta nesmis, proto jsem psala o tech polnackach, ty muzou byt nekdy taky spletity _________________
dog is god backwards
Qualität kommt von Qual.
Arretez de prendre les cons pour les gens.
"Wer ständig glücklich sein möchte, muss sich oft verändern." (Konfuzius)
|
|
Back to top |
|
|
rohypnol--ka kytky 3, meta: 1650
|
Posted: Mon 29.9.2008 19:21 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Sebelítost v nešťastné lásce ja úžasná, fantastický pocit. Jen v tom člověk nesmí zůstat dlouho, to pak sám sebe ničí. |
|
Back to top |
|
|
Snowy pocketful of sunshine
|
Posted: Mon 3.11.2008 14:49 Post subject: |
|
|
Ja dneska sla do skoly o hodinu driv, nez jsem mela (takze v sedm), pak jsem si sla vyzvednou do posilky vyhranou permici, ale delal tam nejaky kluk, ktery netusil, o co jde...nakonec mi ji teda dal. Pak jsem si jela nakoupit a kdyz jsem jela odtamtud, nasedla jsem na bus (VZDYCKY ODTAMTUD JEZDIL JEN JEDEN!)..a po par zastavkach to jelo uplne jinam...tak jsem si rikala, ze tady neco nehraje...koukla jsem se na dvere a tam bylo, ze je to nejaka okruzni jizda...takze jsem cekala, az me to odveze zase tam, kde jsem nastoupila a tak jsem si 20 min cekala na muj bus, ktery mi predtim teda ujel _________________ ▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲
|
|
Back to top |
|
|
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
Posted: Wed 9.12.2009 21:06 Post subject: |
|
|
Tohle je celý týden blbec Už teď myslím na debility, které budeme příští týden psát, PEK budu psát speciálně, bo jsem na jejích slavných hodinách chyběla víc než jednou, odešel mi deštník, který jsem měla asi 2x, takže jestli zítra zas bude celý den lít tak budu moknout, furt mě bolí hlava, bo tady kouřím víc než krabku denně, nemám peníze, nemám dárky, zítra musím jít na studijní na OU a už teď se těším na ty protivné baby tam a dneska jsem výjimečně celé odpoledne na kolejích a on tady vypadne na několik hodin net zrovna To mě nasralo nejvíc |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6 Next
|
Page 5 of 6
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|