|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
JÁjenJÁ kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Fri 26.9.2008 9:56 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Sebeláska je jediná láska, která trvá navěky
O. Wilde |
|
Back to top |
|
|
Rage If life deals you lemons, make lemonade.
|
Posted: Fri 26.9.2008 10:49 Post subject: |
|
|
jo, v utery jsem taky mela den blbec ale zase se stastnym koncem. ale kdyz uz se neco se*e tak se to se*e všechno
Jedu do skoly, jela jsem tak abych mela 45 minut cas, nemusela jet MHD a sla pesky do skoly.
Vlak mel zpozdeni, prijela jsem 30 minut pred tim, nez mel byt zapis. Hrozne moc jsem potrebovala na malou. Bezela jsem na zastavku MHD, posilala si MHD jizdenku pres sms a neslo to za boha odeslat. Proste se mi to v pulce odesilani seklo. Zkusila jsem to dvakrat, trikrat, kolem projely uz dva spoje a nic. tak jsem koukla do penezenky a zjistila jsem, ze mam nula drobnych, bezim do stanku a tam dopoledni pauza. tak bezim na takove stredisko mhd, koupim si listek a prijde mi sms od mamky, ze ji sms ode me chodi v jakesi rozmnozene podobe. Nechapu, asi mi kiksnul telefon.
Na zapis jsem dobehla jen tak tak, na posledni chvili. Po hodine jsem konecne mohla bezet na zachod.
A nakonec to bylo super, protoze jsem se dovedela dobry zpravy, co se tyce meho studia, tak se to nak vykompenzovalo.
Ale ja tak nesnasim zmatek a nestihani.
A pak jedu domu. Necham si zridit prukazku na slevu, kupuju si u okynka listek na vlak. Jeste mam cas, tak sem si sla dat cigo. Ted premyslim, co si dam k jidlu a zjistila jsem, ze mi v ruce neco chybi. Nekde jsem nechala tasku s nakupem.
Tak sem se rychle vratila k okynku na nadr a taska nikde. Nakouknu k ty pani a ona tu tasku mela u sebe a uz na me mavala a bezela mi ji vratit.
Jsem uplne cumela, jak jsou dneska lidi jeste hodny
Tak to byl muj den blbec
Jinak shrew, taky drzim palec, urco to bude dobry |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Fri 26.9.2008 12:19 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
sarik kytky 4, meta: 3750
|
|
Back to top |
|
|
gigli kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Fri 26.9.2008 12:25 Post subject: |
|
|
shrew, to mě mrzí. co se zkazilo? |
|
Back to top |
|
|
Ester kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Fri 26.9.2008 12:28 Post subject: |
|
|
Z toho si nic nedělej, Shrew, tipuju, že brzy budeš mít možnost opravit to. A techniku jsi udělala? Co ti nevyšlo při jízdách? _________________ Jestli chcete něco, co jste nikdy neměli, musíte být ochotni udělat něco, co jste nikdy neudělali. |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Fri 26.9.2008 12:38 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
Linda Evangelista kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Fri 26.9.2008 16:03 Post subject: |
|
|
Shrew to je mi líto. Snad to příště vyjde.
Kdybych měla dělat autoškolu v Praze nebo kdekoliv jinde kde jsou tramvaje tak shořím jak papír. Jediná chyba v mých testech byla v otázce s tramvajema. (já dělala utoškolu asi před osmi lety - bože to to letí - a byly tenkrát ještě jiné testy, to byla sranda) |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Fri 26.9.2008 16:09 Post subject: |
|
|
no shrew, škoda no, budu držet palce příště.. a v 60ti ještě dneska neni člověk důchodce..
Aspoň víš, proč ještě nemám řidičák, nemám totiž ani odvahu se do toho pouštět.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
Ester kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Fri 26.9.2008 18:57 Post subject: |
|
|
Shrew, to se stane, no... Testy se dají doma procvičovat, ale jízdy těžko, kdybys měla možnost přece jenom dokoupit jízdy, možná by ses příště cítila jistěji. Hlavně neházej flintu do žita, já jsem to taky nedala napoprvé, stejně jako spousta jiných lidí. Je to hodně o štěstí, příště se na tebe třeba usměje. _________________ Jestli chcete něco, co jste nikdy neměli, musíte být ochotni udělat něco, co jste nikdy neudělali. |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Fri 26.9.2008 20:38 Post subject: |
|
|
hope wrote: | no shrew, škoda no, budu držet palce příště.. a v 60ti ještě dneska neni člověk důchodce..
Aspoň víš, proč ještě nemám řidičák, nemám totiž ani odvahu se do toho pouštět.. |
v otázce nebylo "důchodce" hope, já myslela jako starší člověk, když už nevidí, neslyší a tak.. _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Fri 26.9.2008 20:42 Post subject: |
|
|
|
Back to top |
|
|
Linda Evangelista kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Fri 26.9.2008 20:44 Post subject: |
|
|
Shrew a testy budeš dělat taky znova? |
|
Back to top |
|
|
Lothórien kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Fri 26.9.2008 20:57 Post subject: |
|
|
Ne, ty ji daji, protoze jim je ji lito!
shrew rada lidi delala jizdy na xkrat a jaky to jsou ted ridici (a opacne ) |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Fri 26.9.2008 21:08 Post subject: |
|
|
Lindo, samozřejmě, když jsem je neudělala.
jj, už jsem v klídku. vlastně musím říct, že nebýt toho trolejbusu, jelo se mi docela hezky. plynule, hezky všude přednosti, správný pruhy, všechno..
o chybách vím. taky vím, že řidičák chci teprve až si ho zasloužím a to dneska nebylo
loth: v to věřím, čím víc jízd s komisařem, tím větší jistota na silnici _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude.
Last edited by Shrew on Fri 26.9.2008 21:12; edited 2 times in total
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6 Next
|
Page 4 of 6
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|