|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
JÁjenJÁ kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Thu 25.9.2008 14:38 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Sebeláska je jediná láska, která trvá navěky
O. Wilde |
|
Back to top |
|
|
Cassie serendipity
|
Posted: Thu 25.9.2008 14:40 Post subject: |
|
|
uspesne vystudovat
udelat si na jare ridicak
zahrat si v divadle/filmu, kdekoliv.
trochu cestovat |
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Thu 25.9.2008 16:34 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Back to top |
|
|
synapse
Joined: 16 Jan 2007 Posts: 2695 Location: země Pána Koblih a jeho tupých voličů
|
Posted: Thu 25.9.2008 17:19 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
josie Chcem sa smiať navždy!
|
|
Back to top |
|
|
Rokkan kytky 7, meta: 11650
|
|
Back to top |
|
|
shuki Open Your Eyes
|
Posted: Thu 25.9.2008 18:55 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ I don't care what you think about me, James Blunt thinks I'm beautiful ^^ |
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Thu 25.9.2008 18:55 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Back to top |
|
|
Audrey kytky 2, meta: 550
|
Posted: Thu 25.9.2008 19:08 Post subject: |
|
|
udržet se na JAMU a dodělat ji
získat kontakty v divadlech
po studiu sehnat dobrou práci
doučit se angličtinu
a někdy víc v budoucnu být hlavně dobrá máma |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Thu 25.9.2008 19:13 Post subject: |
|
|
Audrey, mohu se zeptat, na jakém jsi oboru a jak se ti tam líbí a tak? kdyžtak sz. Já tady totiž na boardu nemám nikoho kdo by jako já studoval umění nebo měl zájem o divadlo:) připadám si tu taková sama, i když jsou tu kunsthistorici..ale to není tak ono:) takže jsi mě tím docela potěšila _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
pecička *Discipline, Drive, Determination*
|
|
Back to top |
|
|
zuza kytky 6, meta: 8650
|
|
Back to top |
|
|
Mykéna kytky 7, meta: 14650
|
Posted: Thu 25.9.2008 21:08 Post subject: |
|
|
Mně se začaly rýsovat nějaký plány až teprve nedávno. Tím myslím začátkem září 2008 Dřív mě štvalo, když po mně někdo chtěl ve středu vědět, v kolik se v pátek sejdeme tsss, že jo, takhle dopředu...
Teď jsem se rozhodla, že teda konečně nějak ohnu to svoje asi patnáctiletý průběžný a nesoustředěný studium angličtiny a udělám si aspoň FCE. Chci se kvůli tomu přihlásit do jazykovky, protože si na to sama nevěřim. Pak bych si někdy chtěla udělat TOEFL.
Na to navazuje další plán, Cornell University ve státě New York. Ale to je takovej hezkej pozlacenej obláček, ke kterýmu se svojí nesoustavností nejspíš nedospěju.
Taky bych se chtěla zlepšit v komunikaci, hlavně projev před větší skupinou neznámejch lidí. Protože jsem v tom nejistá, tak tyhle situace vyhledávám, abych je zlomila (teď brigáda jako průvodkyně, ve škole předmět, kurz týmový práce - na to jsem zvědavá, je to blbost, ale je to zadarmo, tak co, třeba bude sranda).
A ještě tak 15 kg dolů, nebo tyjo nevim. Nebo aspoň 10. A ne jenom teoreticky. Hezky budu běhat a nebudu tolik chlastat, i když nevim, jak to s mojí novou spolubydlící půjde |
|
Back to top |
|
|
Ester kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Fri 26.9.2008 12:26 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Jestli chcete něco, co jste nikdy neměli, musíte být ochotni udělat něco, co jste nikdy neudělali. |
|
Back to top |
|
|
Bea kytky 1, meta: 300
|
Posted: Sat 27.9.2008 22:37 Post subject: |
|
|
zatiaľ čo ma napadá:
vrátila som sa z Grécka, ale ciele sú jednoznačné - kedykoľvek budem môcť tak sa tam objavím aspoň na deň či pár dní nabrať nové myšlienky a znova vidieť ľudí a krajinu kt. ľúbim
tento rok som prestúpila na externé štúdium a mojim cieľom je úspešne doštudovať tento obor a to s maximálnym nasadením, čomu verím, pretože toto štúdium je zároveň mojou vášňou
pred pár dňami som nastúpila na dohodu do jednej marketingovej firmy, v ktorej sa vyžívam a ponúka mi skvelé možnosti naučiť sa veci, ktoré sa mi v živote zídu a to nie len z profes.hľadiska. Uvidíme ako to bude pokračovať, po mojich výsledkoch z prvých dní mi zatiaľ neoficiálne bola ponúknutá možnosť prejsť do TPP, všetko sa ukáže tento týždeň no tak či onak je mojim cieľom pracovať naplno a užívať si túto prácu a skôr či neskôr získať miesto na TPP
doriešiť si všetky zdravotné záležitosti (o tých sa viac rozpisovať nebudem )
držať sa kvality pred kvantitou (čo sa týka vzťahov, stravy, nakupovania,atď atď.) neuveriteľné ako sa začína život zázračne meniť keď začínam brať túto myšlienku skutočne ale SKUTOČNE vážne... _________________ Nemrač se, že nemáš nic. Máš úsměv, s tím zvládneš víc |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4 Next
|
Page 2 of 4
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|