|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Nikky kytky 5, meta: 6650
|
|
Back to top |
|
|
snipy kytky 2, meta: 450
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 7.2.2007 11:16 Post subject: |
|
|
A jak to vypadá? Si ho dneska asi koupim, doufám, že ho buodu v hypernově mít |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 7.2.2007 11:24 Post subject: |
|
|
Nikky wrote: | A jak to vypadá? Si ho dneska asi koupim, doufám, že ho buodu v hypernově mít |
je to taková krabička, v ní je 10 sáčků a na tom obale je Cappuccino specials i čokoláda Milka. Ale je to trochu dražší, něco přes 50 korun_________________ Carpe diem ! |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 7.2.2007 11:25 Post subject: |
|
|
snipy, dík moc, zejtra podám hlášení |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 8.2.2007 9:06 Post subject: |
|
|
Tak jsem si koupila to cappucino s tou Milkou a musím říct, že mi docela chutná...dík snipy |
|
Back to top |
|
|
Nikolaos Agent Provocateur
|
Posted: Sun 11.2.2007 20:58 Post subject: |
|
|
ký máte vzťah ku káve, koľko je jej vypijete denne, akú značku a druh máte najradšej??? Nejaké recepty by som tiež uvítala a hlavne nejaké typy na dobré značky kávy čo sa osvedčili.
kávu mám rada, nepijem ju pravidelne ale temer pravidelne. Keď už tak raz, dva krát za den. Kávu pijem s mliekom a s cukrom ale cukor nemusí byť vždy. Málokedy pijem kávu aj samotnú. A pijem instatnú.
Značky: Jacobs sa mi zdá fajn a teraz mám takú drahšiu od Nescafé fialový obal a sklenená nádoba a volá sa myslím Arabica a je taká viac horká ako iné kávy ale je fajn no čakala som výraznejšiu arómu.
_________________ _________________ Vykašli se na to zlato, Ty nemůžeš za to, že mi je, tak jak mi je, nejsi to Ty, je to jen chemie. |
|
Back to top |
|
|
JÁjenJÁ kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Sun 11.2.2007 21:35 Post subject: |
|
|
ted jsem totálně ujetá na kapučíno od mekáče _________________ Sebeláska je jediná láska, která trvá navěky
O. Wilde |
|
Back to top |
|
|
ephelides *louloute*
|
Posted: Sun 11.2.2007 21:48 Post subject: |
|
|
to jako fakt ? me prijde takovy vodovy |
|
Back to top |
|
|
BadHans Nejstarší rebelka
|
Posted: Mon 12.2.2007 8:49 Post subject: |
|
|
Já piju ze známějších značek Illy, ale jinak kupuju dobrůtky ve Vzpomínkách na Afriku a podobně.
Mám teď takový zvyk, každou neděli s přítelkyní sedneme do auta, jdeme se projet (no dobře, to ještě pracuju, no) a pak zajdeme do kavárny, kterou nedávno otevřeli v Berouně. Jmenuje se Future Cafe, vaří tam Illy, mají tam skvělé zákusky (medovník za 32,-!!!) a je tam velmi příjemně. Moderní designový interiér, pohodlné kožené sedačky a židle, fakt príma. A nejlepší je, když tam je majitel. Je vidět, že je to jeho bejby, o všechno se bezvadně stará, aby všechno bylo čisté, upravené...
Večer to funguje i jako bar/klubík, ale to jsem ještě nezkoušel.
Budete-li mít cestu přes Beroun, doporučuju. _________________ I like pleasure spiked with pain and music is my aeroplane
Pro lásku bych třeba zemřel... ale pro život jsem se narodil.
(melouny, pochopitelně) |
|
Back to top |
|
|
Gilthoniel Dancing in the moonlight
|
Posted: Mon 12.2.2007 9:05 Post subject: |
|
|
V Coffee heaven maji ted nejakou valentynskou akci, ze za cenu toho mensiho kelimku dostanete ten vetsi. Dokonce sem si tam zridila tu jejich zakaznickou karticku, z kazdyho nakupu se mi nacte 25% a pak to muzu pouzit na nakup cehokoliv u nich. Je to jasny, Coffee heaven me zruinuje _________________ Victim is another name for lover.
Mé srdce děsící se prázdna, vánice
sní o minulosti a o příznivém klima!
Vrak slunce utonul v své krvi, která dýmá.
Ty ve mě zůstáváš jak zlatá monstrance!
(Baudelaire) |
|
Back to top |
|
|
Nikolaos Agent Provocateur
|
Posted: Mon 12.2.2007 16:08 Post subject: |
|
|
BadHans wrote: | Já piju ze známějších značek Illy, ale jinak kupuju dobrůtky ve Vzpomínkách na Afriku a podobně.
Mám teď takový zvyk, každou neděli s přítelkyní sedneme do auta, jdeme se projet (no dobře, to ještě pracuju, no) a pak zajdeme do kavárny, kterou nedávno otevřeli v Berouně. Jmenuje se Future Cafe, vaří tam Illy, mají tam skvělé zákusky (medovník za 32,-!!!) a je tam velmi příjemně. Moderní designový interiér, pohodlné kožené sedačky a židle, fakt príma. A nejlepší je, když tam je majitel. Je vidět, že je to jeho bejby, o všechno se bezvadně stará, aby všechno bylo čisté, upravené...
Večer to funguje i jako bar/klubík, ale to jsem ještě nezkoušel.
Budete-li mít cestu přes Beroun, doporučuju. |
to je veľmi pekný zvyk a znie to super. Viem si vážiť keď sa majiteľ o svoj podnik stará stúpne v mojich očiach záujem o ten podnik o 100perc. Je to hneď vidieť už na obsluhe niektorý majitelia naozaj nechápem kam chodia vyberať predavačky a čašníkov, servírky. Inak značku Illy som si nikdy nevšimla. Kde to predávajú? Aj v supermarketoch?_________________ Vykašli se na to zlato, Ty nemůžeš za to, že mi je, tak jak mi je, nejsi to Ty, je to jen chemie. |
|
Back to top |
|
|
bublinka111 never satisfied
|
Posted: Mon 14.5.2007 13:50 Post subject: |
|
|
ja som pila kavu hrozne malo, vacsinou len obcas ako doping v skole, tu slabu, automatovu a obcas ako ritual v nedelu po obede s niecim malym sladkym, inak skoro vobec
lenze teraz... strasna zavislost. vypijem ttak tri velke hrnky , dokonca som si kupila takyto podobny velky zlty hrnek
a zalubila som sa do tej novej jacobs velvet ..ono by to bolo ok, mam na kavu strasne chute, lenze ked takto vela kavy vypijem citim vecer ako neviem spat alebo mi strasne bije srdce ako bojovat proti zavislosti na kave? _________________ all i wanna do is have some fun....) |
|
Back to top |
|
|
mamba Alexithymia
|
Posted: Mon 14.5.2007 14:30 Post subject: ed |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Jídlo |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 46, 47, 48 Next
|
Page 7 of 48
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|