|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Janeira .
|
Posted: Thu 18.9.2008 12:51 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ We can be heroes just for one day. |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Thu 18.9.2008 12:58 Post subject: |
|
|
terinas wrote: | hope wrote: | jen telefon + tramvajenka + jídlo na 3 dny je litr |
Myslim ze to hope myslela jinak nez ty shrew |
jo takhle, už jsem to pochopila:)_________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Thu 18.9.2008 12:59 Post subject: |
|
|
Shrew wrote: | jídlo na 3 dny litr?? tak to jsem docela hospodyňka:)
já si vždycky udělám rizoto třeba a palačinky, stojí to tak pade a mám to v lednici na 2 dny a z té mouky můžu péct celej měsíc |
rizoto? 4 sáčky rýže 27Kč, zelenina kokuřice 25 hrášek 20 kč, teď třeba i nějaký maso, nebo sejra a tak.. a palačinky, mouka cukr, vajíčka, nečo co dáš dovnitř.. tak jasně, že většina věcí u rodičů v kuchyni pořád je..
Taky udělám šunkofleky nebo guláš a žerem to 3 dny..
Já loni? týden 30 h škola, asi 12 h práce předloni 30h škola, a cca kolem 120h měsíčně práce...a brala jsem stejně a ještě jsem stíhala tréninky sice od 6 ráno, ale jo..
ale tak zase loni toho bylo hooodně do školy absolventská práce, dodělat všechny zkoušky a tak.. ale jsem flákač a lenoh_________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Thu 18.9.2008 13:01 Post subject: |
|
|
[quote="hope"] Shrew wrote: | .. ale jsem flákač a lenoh |
tohle máš zakázáno říkat! _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
Sabrina kytky 1, meta: 75
|
Posted: Thu 18.9.2008 13:16 Post subject: |
|
|
ja mám teraz taký rozvrh že od pondelka do štvrtka som len v škole, tam nemám miesto na nejakú brigádu a potom v piatok budem chodiť na 9 hodín do práce.....a to mi urobí asi tých 3000 sk na mesiac ... bojím sa že mi to nepostačí, doteraz som mala taký rozvrh že tých 6000 som v pohode zarobila a aj som to minula...
jasné, mohla by som robiť aj cez víkendy niekde možno v obchode.... ale to už by bolo asi moc, ved kedy by som si oddýchla....?
no a k tomu jedlu, tak ja dosť vela mínam na jedlo, ale to preto lebo väčšinu dňa nie som doma a potom som hladná a kupujem si hocičo v meste, bagety, v azijskom bistre a tak.... a ono to za mesiac asi bude pekne číslo, ani to radšej nechcem počítať... no ale hlad je hlad |
|
Back to top |
|
|
bublinka111 never satisfied
|
Posted: Thu 18.9.2008 13:19 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ all i wanna do is have some fun....)
Last edited by bublinka111 on Thu 18.9.2008 13:25; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
zbrody kytky 4, meta: 3750
|
|
Back to top |
|
|
greenwood seja feliz, menina
|
Posted: Thu 18.9.2008 16:54 Post subject: |
|
|
tak mne ta skola vychazi zatim tak plus minus na 15-20h tydne, praci planuju na 20-25 hodin tydne....tak uvidime, jak to pujde
jinak vystacit si s tisicovkou nebo dvema na mesic.....to si nedovedu predstavit _________________ "Valeu a pena? Tudo vale a pena se a alma não é pequena" ~ Fernando Pessoa, Mensagem, Mar Português
“It’s dark because you are trying too hard.
Lightly child, lightly. Learn to do everything lightly.
Yes, feel lightly even though you’re feeling deeply.
Just lightly let things happen and lightly cope with them."
|
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Thu 18.9.2008 17:10 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Back to top |
|
|
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
Posted: Thu 18.9.2008 18:08 Post subject: |
|
|
U nás na SŠ nikdo brigádu neměl, asi jsem fakt z divného prostředí : ) Kromě prázdnin samozřejmě.
Asi mám rozhazovačný rodiče, ale nepřijde mi divný, že mě podporovali na SŠ i teď. Já byhch své dítě taky fin.podporovala, kdybych chtěla ať si co nejdřív vydělává jako zaměstnanec tak mu řeknu ať jde na 3 roky na učňák a nemusí ztrácet čas se školou, že.
(Jen prostě nechápu, co je divnýho na tom chtít studovat když jsem na škole. Ale chápu, že každý to má jinak). |
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Thu 18.9.2008 18:16 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Back to top |
|
|
cloudy kytky 2, meta: 600
|
Posted: Thu 18.9.2008 18:26 Post subject: |
|
|
na nasej skole je len par superludi, co zvladaju popri studiu aj nejaku brigadu...to len na margo toho, ze pri kazdej VS jednoodborovej sa da zvladat praca...
ja osobne som 5 rokov nebrigadovala, peniaze mi stacia, nemam vysoke naroky, teraz ma mbrigadu na 3 hodky tyzdenne + kazde dva tyzdne 5 hodin, da mi to mesacne cca 1700sk co mi kus prilepsi, ale niesu nevyhnutne |
|
Back to top |
|
|
Rose Madder kytky 4, meta: 2950
|
Posted: Thu 18.9.2008 18:35 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Jakmile začne člověk přemýšlet, přestává žít... |
|
Back to top |
|
|
*jiva* kytky 6, meta: 9050
|
Posted: Thu 18.9.2008 19:22 Post subject: |
|
|
tak co se týče střední, tak já jsem nikdy neměla štěstí na nějakou dlouhodobější a dobře placenou práci, ale pracovala jsem vždycky měsíc v létě + občas víkendy a jarní prázdniny u otce v dílně, a ten mě platil nad poměry, ale práce bylo zas dost málo... hodilo to za ten rok do deseti tisíc korun, z toho jsem si pak během toho dalšího roku platila večírky a cesty do zahraničí, se školou tudíž nebyl vůbec problém. kapesný jsem měla docela vysoký, necelej 1000 na měsíc, z toho jsem platila 2 jídla denně+jízdný+oblečení.
Teď jsem ale pracovala 7 týdnů a dám to na 2,5 měsíce nájmu, no...mhlo bejt hůř, mohly to spolknout poplatky realitce. |
|
Back to top |
|
|
Rokkan kytky 7, meta: 11650
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4 Next
|
Page 2 of 4
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|