|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
margax ...
|
Posted: Sun 11.2.2007 23:48 Post subject: |
|
|
Docela me prekvapilo jak se ke me mel ted na verejnosti. zjistila jsem, ze kdyz jsme spolu sami na verejnosti, tak se tuli, chyta me za ruce, pusinky...ale jakmile jsme prisli za partou uz me nezna, sice me treba hladi ale pusa kde nic tu nic...az doma. nevim...asi je to tim, ze by mu to prislo blby, kdyz ostatni pary, co vetsinou s nami jsou (nepocitam ten vecne se muckajici par) jsou spolu uz leta (treba 8 let) a zrejme uz nemaji potrebu vyznavat si lasku na verejnosti.
Jinak se divim, ze mi dal na verejnosti i darek k valentynu, po veceri, v restauraci (kolem lidi ) vytahl darecek a soupnul ho prede me. Prislo mi to jako dost velky gesto, kor kdyz vim, jak se ke me "nema".
Vcera byl celkove nakej moc mazlivej...tak jsem ho pro zmenu odstrkovala ja |
|
Back to top |
|
|
kecka kytky 6, meta: 7850
|
Posted: Sun 11.2.2007 23:51 Post subject: |
|
|
margax: nechodíme s tím samým Já si tu stěžovala jak se ke mě nemá a včera ejhle jaká změna. Ale já ho neodstrkovala. Doufám, že mu to vydrží, když je takovej jak včera tak je šmudlik |
|
Back to top |
|
|
margax ...
|
Posted: Mon 12.2.2007 0:03 Post subject: |
|
|
kecka - pokud vim, tak mam asi stejnyho pritele s nikky, jak je videt, tak ten jeden se asi kraji natrikrat |
|
Back to top |
|
|
Matylda kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Mon 12.2.2007 8:44 Post subject: |
|
|
Jo, to spaní spolu je nejhezčí.. Včera mi řikal, že ze začátku byl permanentně nevyspalej, protože jsem se roztahovala po celym letišti a on mě nechtěl budit. Prej se vždycky poodsunul, aby měl aspon trošku prostoru a já byla za chvíli zase nalíplá na něm a jednou mě už nevydržel neprobudit, abych se koukla, co dělám, byla jsem na tý posteli úplně napříč a on už nevěděl, jak se má vyspat Ale už jsem se uskrovnila _________________ |
|
Back to top |
|
|
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
greenwood seja feliz, menina
|
Posted: Mon 12.2.2007 11:06 Post subject: |
|
|
spani spolu-to je to nejuzasnejsi ted jsme si to krasne po dlouhy dobe uzili...celou noc jsme se prubezne pusinkovali,objimali,vzdycky me poradne prikryl,aby mi nebyla zima to bylo vazne nadherny _________________ "Valeu a pena? Tudo vale a pena se a alma não é pequena" ~ Fernando Pessoa, Mensagem, Mar Português
“It’s dark because you are trying too hard.
Lightly child, lightly. Learn to do everything lightly.
Yes, feel lightly even though you’re feeling deeply.
Just lightly let things happen and lightly cope with them."
|
|
Back to top |
|
|
kecka kytky 6, meta: 7850
|
Posted: Mon 12.2.2007 11:09 Post subject: |
|
|
spani spolu, my spolu spime tak 6 noci za tyden a už mi to ani nepřijde nejaky zvlaštni. Nekdy se přitulime, nekdy odkulime, ale už jsme si na sebe tak zvykli, že když spíme náhodou každej zvlášt tak máme problémy usnout občas |
|
Back to top |
|
|
Rose Madder kytky 4, meta: 2950
|
Posted: Mon 12.2.2007 11:18 Post subject: |
|
|
A jak to maji vasi partneri s verbalnimi projevy naklonosti?
S tim mym nic nehne . Vcera jsem z nej pacila, co se mu na mne libi Uvedomila jsem si, ze me nikdy za nic nechvali, lichoti jen opravdu zridka. A dostala jsem z nej nasledujici - libi se mu, ze mu furt davam pusinky, ze jsem po ranu krasnej ufounek, ze mam pekny prsa a ze s nim hodne spim . Toto jsem z nej dostala asi po dvou hodinach . On proste vubec nevi, no . _________________ Jakmile začne člověk přemýšlet, přestává žít... |
|
Back to top |
|
|
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
melly :-)
|
Posted: Mon 12.2.2007 11:36 Post subject: |
|
|
Mne obcas polichoti a celkom casto mi hovori alebo pise, ze ma lubi. Ale nejake spesl vyznania to teda nie su prakticky nikdy. Ale je to take roztomile a uprimne. |
|
Back to top |
|
|
greenwood seja feliz, menina
|
Posted: Mon 12.2.2007 11:38 Post subject: |
|
|
ted s tim trosku polevil,ale porad je z nej citit,ze me miluje
nekdy uplne roztomile znicehonic si me k sobe privine a rekne "smudlinko moje" takovym krasnym hlasem....to jsem z toho uplne namekko _________________ "Valeu a pena? Tudo vale a pena se a alma não é pequena" ~ Fernando Pessoa, Mensagem, Mar Português
“It’s dark because you are trying too hard.
Lightly child, lightly. Learn to do everything lightly.
Yes, feel lightly even though you’re feeling deeply.
Just lightly let things happen and lightly cope with them."
|
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
gigli kytky 7, meta: 14150
|
|
Back to top |
|
|
Gigi kytky 1, meta: 50
|
Posted: Mon 12.2.2007 16:25 Post subject: |
|
|
Muj pritel mi neustale dava najevo, jak me miluje..spis mi to ukazuje, nez rika, to mu jeste dela problem...
Jsme jak dva cukrousci.
jednou v hodine ve skole (jsme spoluzaci) si sel pro propustku ze skoly k ucitelovi, aby mi bezel koupit gumovy medvidky, na ktery jsem zrovna dostala chut..... |
|
Back to top |
|
|
Chocolate Jedem das Seine und mir das Beste:-)
|
Posted: Mon 12.2.2007 16:45 Post subject: |
|
|
Ten muj ma tendence mi taky porad rikat, co vsechno pro nej znamenam atd. atd., ale me uz to v nasi fazi vztahu prijde takovy divny nebo jak to rict. Ja to vim, ze me miluje, ze jsem uzasna vim taky , takze jsem mu naznacila, ze to nemusi prehanet Jako semo tamo to neni na skodu, ale vseho s mirou, ze. Ale ted se chvaleni asi nevyhnu, uz ted mi chvali brisko a rika, ze krasne vonim miminkem |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Srdeční záležitosti |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11 Next
|
Page 10 of 11
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|