annysek .
|
Posted: Sun 11.2.2007 23:23 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by annysek on Thu 4.7.2013 14:46; edited 1 time in total
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Sun 11.2.2007 23:33 Post subject: |
|
|
annysek.. tak on mi svěři poslední dobou dost závažná tajemství
asi to bude psychický (ne zas nějak vážně) _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
vivi25 kytky 3, meta: 950
Joined: 09 Feb 2007 Posts: 852 Location: pod tou naší horou....
|
Posted: Mon 12.2.2007 9:10 Post subject: |
|
|
tak to já mám přesně opačný problém. Není problém přítele udělat pusou, ale při sexu se prostě neudělá. a když už to pak fakt trvá dlouho, tak prostě ochabne.... to si potom vždycky připadám divně jako že ho nevzrušuju. |
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Mon 12.2.2007 11:33 Post subject: |
|
|
jj, je to blbý.. s ex přítelem jsem zažila tyhle věci všechny..
měl období, kdy se udělal po třetím zásunu, stejně tak období kdy se neudělal vubec, pak období kdy mu ani nestál a období kdy mu stál furt
mezi to byly vždycky záblesky normálu.. prostě psychika cvičí se všema a u chlapu se to asi projevuje takhle. jenže mi to nechápeme a cítíme se tak jak se cítíme.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
vivi25 kytky 3, meta: 950
Joined: 09 Feb 2007 Posts: 852 Location: pod tou naší horou....
|
Posted: Mon 12.2.2007 14:26 Post subject: |
|
|
hope wrote: | jj, je to blbý.. s ex přítelem jsem zažila tyhle věci všechny..
měl období, kdy se udělal po třetím zásunu, stejně tak období kdy se neudělal vubec, pak období kdy mu ani nestál a období kdy mu stál furt
mezi to byly vždycky záblesky normálu.. prostě psychika cvičí se všema a u chlapu se to asi projevuje takhle. jenže mi to nechápeme a cítíme se tak jak se cítíme.. |
tak je pravda, že my jsme spolu teprve krátce a spíme spolu asi tak ty 2 měsíce teprve, ale u něj právě byli tyhle problémy už od prvního sexíku, kdy poprvé se mu pomalu ani nepostavil. Říkal mi, že je to tím, jak je ze mě nervozní, ale i tak jsem si připadala divně. Pak se párkrát udělal normálně a od té doby mu stojí, ale ať je jakákoliv poloha, tak se neudělá. Takže já ho pravidelně musím dodělat rukou nebo pusou. ale zdá se mi to divný a pak nad tím přemýšlím, jestli to není náhodou tím, že ho dostatečně nevzrušuji... nebo nevím. I když zase to vypadá, že jeho to zas až tak netrápí jako mě no... |
|