|
sfera.pravy.net Přeji úspěšný rok 2025 pro všechny! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
spanish.eyes vi, ale nedba
|
Posted: Wed 10.9.2008 19:20 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ She's a rainbow and she loves the peaceful life
A change of heart comes slow..
*
Je třeba žít, je třeba milovat, je třeba tvořit
(JK) |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Wed 10.9.2008 19:56 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
Koogi can't ask why about love
|
Posted: Wed 10.9.2008 20:45 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Wed 10.9.2008 20:58 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 10.9.2008 21:06 Post subject: |
|
|
Jenže hope, to že jsou staříci neznamená, že za rok spolu nemůžete bydlet. On po mě právě vůbec nic nežádá. Když začnu říkat věci, co píšu tady, tak mi řekne, že nechce, abych se trápila, ale že on svou práci nezmění. Takže jestli se trápím, tak si musím najít někoho jiného (ach, kolikrát jsem tohle už slyšela )
A přesně... co myslíš kolem mě, všichni jsou spolu, prostě žijou...Támhle staví dům, berou si hypotéky, svatby, děti (po posledních dvou fakt netoužim, ale chápeš...) Já se teda nenudim, mám hodně kamarádů a jsem naučená si vystačit sama, ale ono to prostě často bolí no.
max, já právě nedokážu říct, jestli dělám chybu. Jestli to skončí špatně, tak si řeknu, že jsem se s ním měla rozejít už když šel do toho Řecka. Třeba bych bez něho byla s někým jiným šťastnější, třeba ne. Rozhodování je moje slabá stránka a zvlášť pak v tomhle spojení. Jsem ve fázi, kdy nevím nic. Chci pro to udělat všechno, ale někdy v podvědomí se mi ozývá pud "sebezáchovy". _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 10.9.2008 21:12 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ She's a rainbow and she loves the peaceful life
*
(JK) |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 10.9.2008 21:17 Post subject: |
|
|
Jo bylo by to z rozumu, z obou stran ... protože když jsme spolu, tak je to úžasný (i když samozřejmě se taky hádáme a urážíme kvůli blbostem, ale takoví prostě jsme a já taková budu na každýho chlapa:))
On se rozcházet vůbec nechce, kdyby odjel a já tu zůstala, tak prý to klidně vydrží Prostě on je relativně spokojený. Moc si přeje se mnou bydlet a být, to já vím, ale když to tak nebude, tak on se hroutit nebude. Nemá ještě úplně takové ty hnízdící sklony.
Já teda za každou cenu taky nemusím s ním být sedm dnů v týdnu, ale přece jen bych po takové době chtěla něco víc než to, co bylo doteď.
Já si neumím představit být bez něho. To si teda asi říká každej zamilovanej, ale mě tak strašně štve, že jestli se rozejdeme, tak to bude z takovýhleho důvodu. To bych radši, aby mě už nemiloval a našel si jinou. Bolelo by to, ale bylo by to lehčí v tom konečném důsledku. _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 10.9.2008 21:24 Post subject: |
|
|
*
(JK) |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Wed 10.9.2008 21:25 Post subject: |
|
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 10.9.2008 21:30 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
Kess kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Thu 11.9.2008 10:41 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Jen lidská mysl dokáže udělat z nebe peklo a z pekla nebe.
"Největším štěstím člověka je, když může žít pro to, zač by byl ochoten zemřít." Honoré de Balzac
Last edited by Kess on Fri 12.9.2008 14:29; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Thu 11.9.2008 11:44 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
zuzla kytky 1, meta: 150
|
Posted: Thu 11.9.2008 12:54 Post subject: |
|
|
Koogi wrote: | Jo bylo by to z rozumu, z obou stran ... protože když jsme spolu, tak je to úžasný (i když samozřejmě se taky hádáme a urážíme kvůli blbostem, ale takoví prostě jsme a já taková budu na každýho chlapa:))
On se rozcházet vůbec nechce, kdyby odjel a já tu zůstala, tak prý to klidně vydrží Prostě on je relativně spokojený. Moc si přeje se mnou bydlet a být, to já vím, ale když to tak nebude, tak on se hroutit nebude. Nemá ještě úplně takové ty hnízdící sklony.
|
no preto som sa pytala, ci nie je problem aj inde. Pises ze on nema hniezdiace sklony, ale ty uz ich asi mas, aj ked sa Ti to tazko pripusta. Pises o tom z ini riesia hypoteky a spolocne byvanie, Ty riesis, ze este niekolko x rokov nebude nic stabilne a to je to, co Ta nahlodava.
Co sa tyka toho sobectva, co je viac sobecke? Ze on odide do zahranicia a necha Ta slobodne rozhodnut, ci pojdes s nim? Alebo to, ze by si po nom Ty chcela, aby o nicom takom nepremyslal, vzal si hypoteku a zacal riesit byvanie tu s Tebou?
A inak neboj sa, som v podobnej situacii, uz niekolko rokov, uz som sa skoro prestahovala za nim, nakoniec som to neurobila, pretoze sa este stale nedokazem vzdat svojich snov a nadalej to budeme tahat na dialku. Nie je to idealne ale aj tak sa da... |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Srdeční záležitosti |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Next
|
Page 7 of 9
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|