Něco o mém vzhledu:
- jsem drobnější, ale ne moc štíhlá (někdy svou postavu miluju, někdy se za ni stydím a radši nevycházím z domu)
- mám postavu chlapeckou, takže žádná prsa ani pas (tak se to aspoň snažím dohnat holčičím oblečením)
- mám polodlouhé vlasy nijaké blond barvy, ale mám je ráda, nejsem perfektcionista
- mám modré oči, hezké rty, pihu uprostřed čela
- pleť a vůbec kůži mám nepěknou, nejraději bych se i v létě schovávala do oblečení
- povahu mám divnou. Jsem samotářská, ale tajně toužím po společnosti. - Jsem tichá a jak všichni říkají "zakřiknutá". Ve svých názorech jsem hodně vyhraněná, ale svůj názor jen málokdy řeknu nahlas, protože se stydím, že je to nesmysl.
- Jsem věčně nervózní, úzkostlivá a strašně nerozhodná. Občas hysterická a neustále zamyšlená.
- Jsem melancholik, málokdy se dokážu donutit k optimismu, ač se o to snažím.
- Často mám pocit, že jsem úplně k ničemu.
Snažila jsem se najít i nějaká pozitiva, ale nevím... nevím jestli jsem chytrá, ale škola mi jde, asi proto, že mě baví a školou úplně žiju. Jsem cílevědomá, ale nekladu si nijak vysoké cíle.
- Jsem zodpovědná, snažím se, aby se na mě dalo spolehnout (ale někdy je to až ubíjející, hlavně obavy, že to nedokážu)
- Snažím se každému pomoct a poradit jak můžu.
- Mám málo přátel, ale snažím se je nezanedbávat.
Tak nevím, jestli tohle je nejvhodnější způsob, jak se vám představit