|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
Claris Každý den odvahu!
|
Posted: Wed 20.8.2008 18:55 Post subject: |
|
|
já můžu až od 15:45. Mishaa psala, že může dřív, že je jí to jedno. tak by se honey už mohla dát dohromady a my dvě se pak připojíme. _________________ Pane, ať jsi stéblo trávy nebo obyčejný list,
prosím dej, ať aspoň trochu umím ve tvých vzkazech číst.
Prosím dej, ať řeči stromů aspoň trochu rozumím,
ať vědí, že se učím a že nic neumím.
Dej, ať zlomím svoji pýchu, dej mi hledat pokoru,
když se trápím zbytečnostmi, ať pohlédnu nahoru.
Ať mi stačí dohlédnout na obzor, který jsi mi dal,
ať se smířím se vším, co jsi mi kdy vzal. |
|
Back to top |
|
|
Mishaaa Love dogs <3
|
Posted: Wed 20.8.2008 19:39 Post subject: |
|
|
no,ja dojedu taky 15.45, protoze jeste musim skocit neco zaridit do mesta _________________ Pokud je láska nesmrtelná,potom pevně věřím,že se po smrti setkám se všemi psy mého života,když pro nic jiné,tak pro to moře lásky,které nás spojovalo....
|
|
Back to top |
|
|
Claris Každý den odvahu!
|
Posted: Wed 20.8.2008 19:53 Post subject: |
|
|
honey, vydržíš tam někde hodinku? _________________ Pane, ať jsi stéblo trávy nebo obyčejný list,
|
Back to top |
|
|
terinas kytky 8, konec
|
Posted: Wed 20.8.2008 20:49 Post subject: |
|
|
Holky, tak já na 90% nic, ale kdyby náhodou, poslala bys mi prosím Klári, číslo v sz? |
|
Back to top |
|
|
honey kytky 7, meta: 13150
|
Posted: Wed 20.8.2008 21:14 Post subject: |
|
|
No vy jste ale - jasně, že to vydržím. Když mi řeknete, kde bude sraz, tak tam dorazím (nějak to najdu a když ne, tak bóže - mám pusu a zeptám se švarného jinocha!)
A zpátky mi to jede buď 17:29 nebo (to asi spíš) 19:29. |
|
Back to top |
|
|
Mishaaa Love dogs <3
|
Posted: Wed 20.8.2008 21:44 Post subject: |
|
|
no a kde se srazime? _________________ Pokud je láska nesmrtelná,potom pevně věřím,že se po smrti setkám se všemi psy mého života,když pro nic jiné,tak pro to moře lásky,které nás spojovalo....
|
|
Back to top |
|
|
Claris Každý den odvahu!
|
Posted: Thu 21.8.2008 5:54 Post subject: |
|
|
honey wrote: | No vy jste ale - jasně, že to vydržím. Když mi řeknete, kde bude sraz, tak tam dorazím (nějak to najdu a když ne, tak bóže - mám pusu a zeptám se švarného jinocha!)
A zpátky mi to jede buď 17:29 nebo (to asi spíš) 19:29. | tak! ty jsi můj člověk, honey
možná by bylo nejlepší sejít se na autobusáku nebo na náměstí u pošty? musím jít totiž ještě na poštu zaplatit mámě nějaké složenky. a já vůbec nevím, kam sedneme. chcete na zrmzlinu, jídlo nebo vínko?
mně to domů jede 19:00, pozděj jet nemůžu, protože jdu druhý den do práce a hlavně se musím nabalit na víkend._________________ Pane, ať jsi stéblo trávy nebo obyčejný list,
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 21.8.2008 7:49 Post subject: |
|
|
náměstí - pošta - 15:45? Beru to tak - kdyby se něco změnilo, tak mi napište SMS, ok? |
|
Back to top |
|
|
Claris Každý den odvahu!
|
Posted: Thu 21.8.2008 8:04 Post subject: |
|
|
OK, honey
kdyby něco, já na sobě budu mít černou sukni, stříbrné baleríny a červenou tašku s puntíkama.
těším se na vás _________________ Pane, ať jsi stéblo trávy nebo obyčejný list,
|
Back to top |
|
|
Mishaaa Love dogs <3
|
Posted: Thu 21.8.2008 9:34 Post subject: |
|
|
me to dom jede 18.30 (inac az nekdy v 9 ci co )
ok,tos teda na namesti u posty (snad to najdu )
jinak me bus prijede do Z kolem te 15.45 tos dyztoz na mna chvilu pockajte nez sa tam dotentuju _________________ Pokud je láska nesmrtelná,potom pevně věřím,že se po smrti setkám se všemi psy mého života,když pro nic jiné,tak pro to moře lásky,které nás spojovalo....
|
|
Back to top |
|
|
terinas kytky 8, konec
|
Posted: Thu 21.8.2008 19:23 Post subject: |
|
|
Tak co holky? Já na vás celý odpoledne myslela |
|
Back to top |
|
|
Claris Každý den odvahu!
|
Posted: Thu 21.8.2008 19:28 Post subject: |
|
|
taaak, jsem tu první
cérečky, bylo to skvělé. jsem úplně nadšená. atmosféra skvělá, uvolněná. řvaly jsme tam slušně
a podrobná analýza:
honey - boží, boží, boží cérka tu chci vidět, znovu a co nejdřív. a tak moc pěkná a správně se směje a kulí oči a má fajn názory. a já už nevím, co psát. prostě skvělá baba
exi - dneska jsem byla v šoku, jak měla znělý hlas. když jsme ji pustili ke slovu, teda ale myslím, že byla taky uvolněnější než když jsme se viděly naposled
Mishaaa - ježiš to je číslo a ten hlas, i ty ďáble. ta mě taky nadchla jak mluví, ty jo. a ty historky turbokrasavec! a co to ještě bylo? haf! ten pán, co za tebou seděl v buse, se na nás s honey strašně mračil haf!
holky, tohle je jen ve spěchu. mamka zas vyšiluje a já bych se měla jít balit. byly jste skvělé. tohle byl můj nejlepší sraz _________________ Pane, ať jsi stéblo trávy nebo obyčejný list,
|
Back to top |
|
|
Mishaaa Love dogs <3
|
Posted: Thu 21.8.2008 21:31 Post subject: |
|
|
jeeeeeezismarjaaaaaaaa ja se stydiiiim ted uz si o me musite myslet ze su uplne na hlavu
jo, honey je skvela a navic strasne pekna,doufam ze sme se nevidely naposled
Claris je hrozna pohodarka,ma strasne pekny hlas a je s ni opravdu sranda
Exi sice moc nemluvila,ale kdyz jo..fakt znely hlas,se nezda,moc velka sympatacka
velice se omlouvam ze sem hubu nezavrela a estli sem nekomu zpusobila trauma,tak se[/list] omlouvam
no a na tom nadrazi,nevim co si o nas moseli myslet,haf
a dovi co ste me tam pomluvaly honey a Claris
ale rozhodne sem se fakt bavilo,skvele straveny cas,se tesim na opakovani
a dufam ze aj nekdo pribyde ale jen otrle povahy,delame ostudu _________________ Pokud je láska nesmrtelná,potom pevně věřím,že se po smrti setkám se všemi psy mého života,když pro nic jiné,tak pro to moře lásky,které nás spojovalo....
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 21.8.2008 23:38 Post subject: |
|
|
Já přijela až o půl dvanácté - mi v Otrokovicích řekli, ať nejančím, že vlak má stejně hodinu zpoždění. Tak jsem tam vybrakovala ty jejich automaty na sladkosti a čekala a čekala a čekala.... pak mě z toho čekání bolely nohy, tak jsem si sedla na zem a pan průvodčí rychle vyběhl ke mně a řekl mi podstatnou informaci, a to, že tu jsou i lavičky
Já jsem nadšená
Claris je skvělá - hrozně pohodová a taková přirozená. Přijde mi, že je to takový typ, který ani nemůže mít nepřítele. Fakt jsem hrozně ráda, že jsem ji poznala a předčila mé očekávání (já čekala něco extra, ale to bylo TURBOextra )
No a Mishaaa, to je případ sám pro sebe. Mluví krásně a mluví hodně, což ale v jejim podání není vůbec na škodu, protože ty její historky... Fakt jsem z ní nadšená a doufám, že se zas uvidíme!
A Exi je prostě miloučká a vypadá strašně křehce a étericky. Fakt se mi k ní ten její způsob života (vegetariánství atd.) hodí. A myslím, že kdyby ji guest znal, tak by ji neposílal taková škaredá psaníčka na blog, ale ještě by si ji oblíbil
Ty nejpovedenější fotky dám do Výcvaků, snad se dočkáme ovací - (samozřejmě ta společná se ňák nepovedla , tak nám nezbývá nic jiného než se znovu sejít ) |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Srazy |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3 ... 19, 20, 21, 22 Next
|
Page 20 of 22
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|