|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
pam kytky 7, meta: 12650
|
Posted: Sat 10.2.2007 16:55 Post subject: |
|
|
...
Last edited by pam on Sat 13.6.2009 18:56; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
alva .
|
Posted: Sat 10.2.2007 23:29 Post subject: |
|
|
me napadl hned apostol pavel
a vo souvislosti skromny,maly=paulus....i maly lide dokazou velke veci _________________ Já mám dráty v hlavě nějak zamotané/ a tak prosím Pánaboha, ať je srovná/ bůh mi na to odpověděl: ‚Milej pane/ ani já bič neupletu přece z hovna!‘ |
|
Back to top |
|
|
ephelides *louloute*
|
Posted: Sun 11.2.2007 9:27 Post subject: |
|
|
a co takovej pavel newman ? |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Sun 18.2.2007 10:40 Post subject: |
|
|
hele, tvůrčí psaní znamen psát slohovku na nějaké téma nebo jak? _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
alva .
|
Posted: Sun 25.2.2007 17:32 Post subject: |
|
|
my na tvurcim psani na sebe kricime pres celou mistnost a pri svetle svicky mluvime, co jsme ten den videli a slyseli, kdyz se otepli polepime most vlastni tvorbou (jen takove perlicky z tech 2 hodin,co jsem zatim zazila) _________________ Já mám dráty v hlavě nějak zamotané/ a tak prosím Pánaboha, ať je srovná/ bůh mi na to odpověděl: ‚Milej pane/ ani já bič neupletu přece z hovna!‘ |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Mon 26.2.2007 15:38 Post subject: |
|
|
alva wrote: | my na tvurcim psani na sebe kricime pres celou mistnost a pri svetle svicky mluvime, co jsme ten den videli a slyseli, kdyz se otepli polepime most vlastni tvorbou (jen takove perlicky z tech 2 hodin,co jsem zatim zazila) |
ne, počkej, to myslíš vážně?? _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
alva .
|
Posted: Mon 26.2.2007 19:31 Post subject: |
|
|
absolutne vazne samo, ze taky neco piseme jsem zvedava,co me tam ceka tuhle stredu _________________ Já mám dráty v hlavě nějak zamotané/ a tak prosím Pánaboha, ať je srovná/ bůh mi na to odpověděl: ‚Milej pane/ ani já bič neupletu přece z hovna!‘ |
|
Back to top |
|
|
Zarzamora kytky 2, meta: 500
|
Posted: Sat 3.3.2007 20:14 Post subject: |
|
|
Pozdrav všem!
Jsem nadšenec, takže.... Strašně ráda bych založila internetový časopis hlavně o literatuře, hudbě, divadlu, filmu a obecně o lidech, kultuře a klidně i cestování... Prostě co koho napadne a zajímá. Bylo naprosto super, kdyby to vyšlo. Každopádně všichni, kdo byste měli zájem, tak se mi ozvěte na mail ( menagramo@seznam.cz ). _________________ Odešel jsem do lesů. Chci aby můj život smysl měl.
Žít naplno a vysát život až na samou dřeň.
Souhlasím.
A zničit vše, co živé není.
Až budu umírat, nechci poznat, že jsem nežil.
Last edited by Zarzamora on Sun 4.3.2007 14:12; edited 2 times in total
|
|
Back to top |
|
|
Furbina usměj se :-)
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2
|
Page 2 of 2
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|