|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Furbina usměj se :-)
|
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Fri 9.2.2007 20:13 Post subject: |
|
|
krásný tema matyldo..
muj jich má hodně a myslim, že to má i podobný následky.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
Man of the world caballero
|
Posted: Fri 9.2.2007 20:32 Post subject: |
|
|
já jsem skoro žádné neměl (kormě toho že všechny svaly by mohly být ještě větší)dokud jsem nepoznal svou partnerku,člověka se slabostí pro hubené kluky...A na mou postavu se svaly prostě prý není zvyklá,líbí se jí moc,ale říká mi že bych mohl zhubnout a říká to pořád,že ty trapezy hrozný,že se mi na zádech dělá prdel a že mám když ležím nádory v podpaží(to jak ležím mi roztáhne záda)...
přitom jsem podle ní ideál,ale ona mě prostě musí kritizovat,ale tuhle to vyhnala úplně do krajnosti a fakt mě tím dostala. mrška jedna,ale den předtím mi řekne že se vedel mě cítí hrozně měkká a jestli mi to nevadí _________________ Miluj hluboce a vasnive. Muzes se pritom zranit, ale je to jediny zpusob,jak zit svuj zivot. |
|
Back to top |
|
|
Lothórien kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Fri 9.2.2007 21:07 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Lothórien on Wed 4.6.2008 16:03; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 9.2.2007 21:12 Post subject: |
|
|
Lothórien wrote: | Man of the world wrote: | ale den předtím mi řekne že se vedel mě cítí hrozně měkká a jestli mi to nevadí | tak to ale spis ma mindrak ona, mane. A fakt neni hezky, ze si ho leci na tobe
ne, promin, ja ji akorat proste moc nemusim, podle toho, co o ni pises |
pekelně mě s tím občas štve,občas je to sranda,ale tuhle to prostě přehnala.Řekl jsme jí že jí to budu asi vracet a mylsím že si to uvědomila. Jí se moc líbí moje postava,ale občas tu srandu přežene_________________ Miluj hluboce a vasnive. Muzes se pritom zranit, ale je to jediny zpusob,jak zit svuj zivot. |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Fri 9.2.2007 21:17 Post subject: |
|
|
OT
Mane v souvislosti s tim,mě napadl muj ex a jeho přítelkyně..
Muj ex předstírá cvičení už dost dlouho, krom toho pěstuje i jině sporty, postavu má nádhernou to se mu musí nechat, protože je od přírody hubenej, hmota se mu moc nedaří nabrat, takže je v podstatě vysekanej..Jeho přítelkyně se do něk po 8 měsících vztahu pustila, že nebude chodit s golémem, že se jí svaly hnusej,a že je prostě hnusnej, že se na něj nedaj koupit normální hadry ( od tý doby co ho obléká ona vypadá jak teplouš, s prominutim).Taky nezapomněla dodat že její ex přítel, ten měl krásný tělíčko, měl 64 kg
ex 95 na 198cm..
přitom on když někde projde tak slečnám padaj čelisti a oblečení na něj vubec žádnej problém..
Prostě nevim o co jí jde? asi o prachy_________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
evianek kytky 7, meta: 11650
|
Posted: Fri 9.2.2007 21:19 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 9.2.2007 21:27 Post subject: |
|
|
hope wrote: | OT
Mane v souvislosti s tim,mě napadl muj ex a jeho přítelkyně..
Muj ex předstírá cvičení už dost dlouho, krom toho pěstuje i jině sporty, postavu má nádhernou to se mu musí nechat, protože je od přírody hubenej, hmota se mu moc nedaří nabrat, takže je v podstatě vysekanej..Jeho přítelkyně se do něk po 8 měsících vztahu pustila, že nebude chodit s golémem, že se jí svaly hnusej,a že je prostě hnusnej, že se na něj nedaj koupit normální hadry ( od tý doby co ho obléká ona vypadá jak teplouš, s prominutim).Taky nezapomněla dodat že její ex přítel, ten měl krásný tělíčko, měl 64 kg
ex 95 na 198cm..
přitom on když někde projde tak slečnám padaj čelisti a oblečení na něj vubec žádnej problém..
Prostě nevim o co jí jde? asi o prachy |
jo to sedí
oblečení na mě dost často taky nesedí.nedávno jsem se kvůli tomu pohádali
ale vím že se jí líbím
takhle ona mě nerozhodí tak že si budu myslet že nemám dobrouo postavu,to mám(pracuju na tom a mylsím že dobře),ale spíš mě štvalo že se nelíbím jí_________________ Miluj hluboce a vasnive. Muzes se pritom zranit, ale je to jediny zpusob,jak zit svuj zivot. |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Fri 9.2.2007 21:35 Post subject: |
|
|
mane ty seš jak ženská.. kdyby ses jí nelíbil, tak s tebou nešu.. nespí..
Spíš si myslim, že jí štve, že ona třeba nemá tu vůli něco dělat nebo tak..
Zkus jí vzít sebou do posilovny.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 9.2.2007 21:40 Post subject: |
|
|
hope wrote: | mane ty seš jak ženská.. kdyby ses jí nelíbil, tak s tebou nešu.. nespí..
Spíš si myslim, že jí štve, že ona třeba nemá tu vůli něco dělat nebo tak..
Zkus jí vzít sebou do posilovny.. |
ale za ot můžete vy,protože jsme tady s váma skoro každý den už skoro pár let a zanechává to následky.já si právě v tu chvíli připadal přesně jak tu občas někdo píše.
asi před měsícem se upsala na rok BBC.
do posilovny s ní nemůžu,vzniká mezi námi určité napětí když mě onam vidí cvičit a já vidím jak ona kouká na mě_________________ Miluj hluboce a vasnive. Muzes se pritom zranit, ale je to jediny zpusob,jak zit svuj zivot. |
|
Back to top |
|
|
Byzzy kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Fri 9.2.2007 21:41 Post subject: |
|
|
Nevím o žádných významných midrácích přítele - možná tak to, že si myslí, že je moc hubený (což taky je, ale to na mě zbožňuju). Jediné čím by se tak mohl trápit je svým neuspěchem, že se mu všechno nedaří tak jak si představuje. |
|
Back to top |
|
|
Mo Cuishle kytky 8, meta: 17650
|
Posted: Sat 10.2.2007 2:29 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Chocolate Jedem das Seine und mir das Beste:-)
|
Posted: Sat 10.2.2007 17:32 Post subject: |
|
|
zouzel od evianka je vyborna
ten muj asi zadnej nema, nebo aspon o nem nevim...akorat jsem mu mozna jeden vyrobila ale nevim, jestli se tomu da rikat mindrak. Ja jsem strasne uchylna na jizvy a manzel ma jen jednu malilinkou... no a kdyz je nekomu chvalim, tak mu to neni prijemny (hlavne jeho nej kamos, ten ma uplne mega na stehne) Da se tomu rikat mindrak z toho, ze nema jizvy? |
|
Back to top |
|
|
sun Topic kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Sun 11.2.2007 9:43 Post subject: |
|
|
choco: mozno by len chcel, aby si mu to chvalila..chudak ten kvoli tebe skoci pod kombajn, aby mal jazvu
Inak ci ma ten moj mindraky.. nema.. on na akukolvek otazku mierenu na jeho osobu povie, ze je dokonaly posobi isto, ale sam tvrdi ze isty si tym vobec nie je. a nepovedala by som zrovna ze mindrak, ale obcas ma slabe chvilky, ked potrebuje podporu, aby som mu hovorila aky je fajn a potrebuje citit, ze ho ma niekto rad.. on to nazyva: "no co, kazdy sa obcas musi popasovat so sebalutostou.."
inak je ale vazne dokonaly |
|
Back to top |
|
|
Flowing_ kytky 8, meta: 24650
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Sex |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4 Next
|
Page 2 of 4
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|